Olcsó hajformázót teszteltünk a Conceptől

Estimated read time 4 min read

Hajformázás tíz perc alatt a Violette Care-rel

 

Az elmúlt évek során lehetőségem volt több hajformázót is kipróbálni, de még nem volt szerencsém olyanhoz, amit akár késésben, mindössze tíz perc alatt is tudok alkalmazni a göndör fürtök elérése érdekében. Egészen mostanáig, ugyanis a Violette Care hajgöndörítője a KF1400 olyan jó munkát végzett, hogy azóta is csak dicsérni tudom. De mit tudhat ez a szerkezet, amit egy másik hajgöndörítő nem?

A válasz egyszerű: multifunkcionális.

Az öt cserélhető fejnek köszönhetően kedvünkre válogathatunk a különböző hajstílusok közül. Készíthetünk nagy hullámokat, kisebb loknikat hangulatunknak megfelelően. Ráadásul hajszárítóként is tudjuk alkalmazni, mivel az ötödik cserélhető alkatrész segítségével már ez is elérhető, ami szerintem egy hatalmas plusz pont.

 

 

Egy hosszabb utazásra ahelyett, hogy külön kellene hajszárítót és hajgöndörítőt vinni, elég a Violette Care-t bedobni a bőröndbe a megfelelő cserélhető fejekkel, és már helytakarékosak is vagyunk. Számomra ez, és természetesen az időspórolás volt a legmegnyerőbb, ugyanis ezzel a termékkel nem kell fél órán keresztül állnom a tükör előtt, hanem egyszerűen és gyorsan elkészülhetek.

Mit kell még róla tudni?

A hőmérsékletet kedvünk szerint állíthatjuk, akár hidegre is, aminek köszönhetően nem roncsoljuk a hajunkat. Fontos még tudni, hogy 550 wattos, és 75,4 dB (A) zajszinttel rendelkezik a termék. Kifejezetten tetszik benne, hogy a bekapcsolás után azonnal használható, és nem kell arra várni, hogy elérje a kellő hőmérsékletet, ahogyan más hajformázóknál. Lehűlés szempontjából szintén gyors, ugyanis pár perc után teljesen olyan hőmérsékletű, mint használat előtt.

 

Kellemes tapintású, jól kézre esik, és nagyon szép lila színe van, ahogyan az a dobozán is látható. Engem első látásra megvett, pedig akkor még ki sem próbáltam. A vezeték hosszúsága szerintem pont megfelelő, hiszen nem is nagyon rövid, de nem is túlságosan hosszú. A dobozon belül találunk még egy használati utasítást, ami minden hasznos információt tartalmaz a KF 1400-ról.

Miért ajánlom?

A hétköznapok tele vannak rohanással, és ehhez a folyamatos pörgéshez remekül alkalmazkodik. Kevesebb, mint negyedóra alatt hatalmas loknikat, vagy akár lazább hullámokat készíthetünk magunknak anélkül, hogy idő hiányában elkéssünk a munkahelyünkről vagy az iskolából. A használata kifejezetten egyszerű. Miután bedugtuk a konnektorba, beállítjuk a számunkra szimpatikus fokozatot, ami lehet 1-es, 2-es, vagy hideg. A hajformázó elkezd levegőt kifújni, ezáltal tulajdonképpen úgy működik, mint egy hajszárító, így vizes hajon is alkalmazható. Ha választanom kellene a Violette Care, és egy egyszerű hajgöndörítő között, akkor az elsőre esne a választásom.

 

 

Ugyanúgy tincsenként tudjuk göndöríteni a hajunkat, mint más hajformázókkal, ezzel szemben egy teljesen más működésű termékről van szó. Nem mellesleg nagyon praktikus, könnyen használható, és jó ár-érték arányú. Ez az a termék, amiből tényleg jó, ha van egy otthon, mert  7890 Ft-ért minőséget kapunk.

 

A teszt terméket az eMaki webáruháztól kaptuk, és pofon egyszerűen meg is vásárolható a termék.

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek