Mark face and body

Estimated read time 4 min read

Sokakban él az a sztereotípia, hogy a krémek/testápolók a nőknek lettek kitalálva. Épp minap mesélte kollégám, hogy ha hiszem, ha nem a feleségének megszámlálhatatlan kenceficéje (az ő szavaival élve) van, szinte minden testrészére van egy tégely vagy tubus. Hát igen, a férfiak ezt nehezen értik meg, pedig egyszerű. A lábamon a bőr nem olyan, mint az arcomon. A kézfejem sem egyezik meg a dekoltázsommal, és az sem mindegy hogy hideg van vagy meleg, vagy nappal, vagy éjszaka. És lehet, hogy valaminek épp csak az illata tetszik, és nem is jó semmire, de olyan szép a csomagolása.

Én sokak szerint egy kicsit fura vagyok, vagy éppen más, mert az általam használt termékeket, nem csak illat, csomagolás vagy épp hasznosság szempontjából választom ki. Ugyanis vegetáriánus vagyok, ami az étkezési szokásaimon kívül az állatszeretetben is megnyilvánul. Tehát első lépésként egy apró kis jelzést keresek a csomagoláson, vagy a termék honlapján. Egy ici-pici tappancsnyomot (istenem mennyi ilyen nyom van a frissen felmosott padlómon), ami annyit jelent: cruelty-free, vagyis állatkísérlet mentes. Ha ez megvan, akkor jöhetnek az összetevők. Ha ezek természetesek és nem állati eredetűek szabad a pálya számomra.

Így aztán örömmel fogadtam a felkérést a Mark face and body-tól: ismerd meg termékeinket, hát akkor lássuk!

Azt hiszem az arc radírozás, már eléggé elterjedt, de sosem lehet elégszer kiemelni a fontosságát. Szerintem az életkornak három fő árulkodó jele van: arc, dekoltázs és kéz. Ha csak az egyikre figyelsz a másik még lebuktat, már ha fontos, hogy kortalannak tűnj. Választásom a Mark Tea tree arc/testradírra esett.

Egyből megtetszett a csomagolása: olyan elegánsan egyszerű. Az összetevők között megtaláljuk a jojoba olajat, a kávét és természetesen a teafa olajat. Ezek a természetes összetevők tisztítják, táplálják és hidratálják az arcodat. Használata egyszerű: az arcodra kened, 5 percig vársz, majd lemosod és már is pihe puha lesz a bőröd. Valójában kezdheted ezzel a tusolást reggel. Gyorsan felkened, letusolsz aztán leöblíted, akár minden nap megteheted.

A magam részéről a testradír használatának rítusa van. Ott már fontos számomra az illat. Persze ezt is elintézheted gyorsan a tus alatt, de én jobban szeretem megadni a módját: forró kád vízben feküdni egy ideig, aztán pedig jöhet a munka.

Itt a Coffee Coconutra tettem le a voksomat, pedig van aztán csokis, mentás (férfiaknak csokis-mentás), citrusos, görögdinnyés is. Igen nehéz választani, mert egy citrusos illat jobb és frissítőbb a reggelhez, de a kókuszos a nyugodt álomhoz segíthet. A használata ennek is egyszerű: a vizes testfelületre dörzsöljük, majd hagyjuk egy kicsit, hogy hasson, aztán pedig jó alaposan lemossuk magunkról. Fontos az alapos lemosás, sose feledjük.

A termékekhez netes rendeléshez lehet hozzájutni, a szállítás díját 4000Ft felett magukra vállalják. Ezt könnyen el lehet érni már 2 termék választásával, annyit pedig minimum választani fogunk, mert nehéz a döntés, hiszen nem mindegy hogy hideg van vagy meleg, vagy nappal, vagy éjszaka.

Bővebb információ: markscrub.hu

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek