Nem teszt, de megérintett minket. Easy One Touch

Estimated read time 3 min read

Nem teszt, de megérintett minket, ahogyan a következő termékünk dobozán olvasható.

Easy One Touch

 

 

Ez egy végtelenül praktikus telefon tartó, amit bár nem tesztre kaptunk, de nem tudtuk megállni, hogy nem mutassuk be nektek.

 

 

Személyszerint én már sok telefontartót néztem az Aliexpressen és a Wish webáruházakban, de valahogy egyik se tetszett. Nem az ár volt az elsődleges amit néztem, hanem az, hogy jó legyen. A telefontartók, amik az autók légbeömlő rácsára vannak csíptetve azok egy rakás sz@ok, már bocsánat a kifejezésért. Amit a szélvédőre vákumos talppal rögzítünk, na azok a jók, de itt is figyelni kell milyen módon tudjuk a telefont a tartóhoz rögzíteni.

 

 

És itt a csavar a dologban, mert vannak olyan hatalmas szélvédő távolságú családi autók, aminél el sem lehet érni a telefonunkat. Ha hosszabb, úgynevezett flexibiles szárút veszünk, akkor az meg úgy beremeg, mint nagyanyám május elsején a ringlispíren. Kvázi nem tudunk mit tenni a műszerfalat kell valahogy csúnya módon megerőszakolni a felfogatás miatt.

De mégsem, ezért mutatom be az én személyes kedvencemet.

Egyszerű, de nagyszerű!

 

A telefon konzol teleszkópos és roppant stabil kihúzott állapotban. A vákumos tapadókorong nem csak a vákum hatására rögzül, hanem be van vonva egy ragacsos anyaggal, ami miatt még véletlenül sem szűnik meg a vákum, így nem is esik le. De nem a szélvédőről! Így kimondottan a műszerfal tetején érzi jól magát. Ott ahol egy telefontartó sem áll meg. Na ez nem fog leesni még akkor sem, ha agyon autókozmetikázott, szilikon filmréteg van a műszerfal egész felületén. Ez a telefontartó nagy előnye a többivel szemben. A telefont egyszerűen a tartó hátlapjához nyomjuk és összeugrik az oldalsó két „kar”, és el nem engedi, mindaddig amíg mi azt nem akarjuk. Minden szögben tudjuk forgatni a telefont és utána fixálni a konzolt. Nem kell nyújtózkodni ezután a szélvédőhöz, mert közvetlen a közelünkbe is fel tudjuk rögzíteni. Az eltávolítás nem hagy maga után nyomot, mert a fixáló ragacs a szilikon tappancson marad.

A konzol végén lévő gömbfejet egy csavarmenetes fixáló gyűrűvel lehet rögzíteni a megfelelő pozíció beállítása után. Utána nem rázkódik el út közben, akármilyen nehéz is a telefon.

Szóval nagyon szeretem és veszek egy másikat is tartalékba. ITTmert megérdemlem!

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek