Anna és Elsa, minden idők első számú animációs Disney filmjének, a Jégvarázs nővéreinek szereplésével

A budapesti előadásra jegyek 2018. március 29-től kaphatók

 

Készüljünk a téli csodaországba történő belépésre, hiszen Mickey és Minnie egér elhozza Budapestre a Disney birodalom legvarázslatosabb pillanatait a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál keretében. A budapesti előadásra jegyek március 29-től kaphatók.

 

A mesebeli móka újabb forgatagában vidám részek láthatók mindenki kedvenc Disney filmjeiből, Ariel, Aranyhaj és Belle hercegnők történetéből.

 

Továbbá élvezhetjük Anna és Elsa különleges szereplését az Oscar® nyertes és minden idők egyik legnagyszerűbb Disney animációs filmjéből, a Jégvarázsból! A közönség együtt utazhat az Északi-hegységbe Olaffal, a vidám hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel, és hűséges szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek felejthetetlen szereplőkkel teli kalandos és varázslatos útjuk során.

 

“Az elmúlt 30 évben a Disney On Ice előadások összeállításakor a Feld Entertainment olyan filmre várt, mint a Jégvarázs”- állítja Nicole Feld producer. “A legizgalmasabb rész az olyan karakterek jégrevitele, mint Anna és Elsa, tudva, hogy erős és inspiráló üzenetük van a közönség számára miközben felfedezik az igazi szeretet jelentését.”

 

 

A Feld Entertainment által létrehozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki, ami a közönséget is éneklésre, táncra és ovációra buzdítja. Mickey és Minnie egér kalauzolja a rajongókat a bámulatos csodaországon keresztül, ahol találkozhatnak Sebastiannal és Triton lányaival A kis hableányból, a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével az Aranyhaj és a nagy gubancból, valamint A szépség és a szörnyeteg hűséges, elvarázsolt személyzetével.

 

“A részleteket egybegyúrva a klasszikus Disney történetektől az Oscar-díjas Jégvarázsig, kiegészítve vígjátéki és zenei elemekkel, egy valóban egyedülálló módot találtunk minden történet újramesélésére”– mondja Juliette Feld producer.

 

A producer testvérpáros, Nicole és Juliette Feld alkották meg ezt a sztárokkal teletűzdelt, fantasztikus jeges előadást:

 

 

  • Patty Vincent (rendező) – Számos Feld Entertainment jég- és színpadi műsort rendezett, köztük a Disney On Ice Rockin’ Ever After-t, a Dare to Dream-et és a Treasure Trove-t. 31 éve kezdte pályafutását a Feld Entertainmentnél korcsolyázóként, majd előre lépett a cégnél, és a Disney On Ice előadások karakterfejlesztési igazgatója lett. Ebben a szerepben olyan fejlesztésekért felel, amely a legjobban megfelelnek az előadóknak, és az általuk megszemélyesített karakternek. Továbbá társrendezője a Playhouse Disney Live!-nak és a High School Musical Summer Celebration-nek (színpadi show).

 

  • Jeremy Desmon (író) – Nevéhez fűződik a The Girl in the Frame, az If You Give A Mouse A Cookie & Other Storybooks, a Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum BashSM és a Disney Live! Mickey’s Music Festival. 2007-ben elnyerte a Kleban díjat a zenés színházi darabok terén nyújtott kimagasló munkájáért, és tagja a Drámaírók Jonathan Larson Közösségének.

 

  • Cindy Stuart (koreográfus) – A Profi Műkorcsolyázók Szövetsége négyszer jelölte már az Év koreográfusa díjra, 2014-ben Sonja Henie díjra jelölték; többször is dolgozott az olimpiai aranyérmes Robin Cousins-szal; összeállított koreográfiát az amerikai bajnok Gracie Goldnak, az amerikai bronzérmes Mirai Nagasunak, a világ- és olimpiai bajnok Xue Shen és Hongbo Zhao, illetve az olimpiai bajnok Jamie Salé és David Pelletier párosoknak. Számos Disney On Ice produkció koreográfusa, köztük a a Jégvarázs előadásnak is.

 

  • Walt Spangler (látványtervező) – Tervezett már díszletet színházi, opera, tánc- és jég előadásokhoz is. Nevéhez fűződik a Desire Under The Elms Broadway változatának, A Christmas Story: The Musical utazó előadásának, Maury Yeston Tom Sawyer balettjének, Kenneth Lonergan Medieval Play, illetve a Tuck Everlasting The Musical ősbemutatójának és a White Snake közelgő pekingi premierjének látványvilága is.

 

  • Cynthia Nordstrom (jelmeztervező) – Több mint 15 táncműsorhoz tervezett jelmezeket a kaliforniai Downtown Disney-ben. Készített kosztümöket a Marvel Universe LIVE!-hoz, a Disney On Ice – A Fantázia Birodalmához és a Disney’s Phineas and Ferb: The Best LIVE Tour Ever! showjához.

 

  • Sam Doty (fénytervező) – Az ő nevéhez fűződik a Disney On Ice presents Frozen, a Disney Live! Mickey’s Music Festival, a Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum Bash℠ és a Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Super Circus Heroes℠ is; 2006 óta segíti minden Feld Entertainment előadás létrejöttét. Hatalmas tapasztalata a fénytechnikát használó előadások terén, valamint felfogása a ritmus és a dallam kapcsán meghatározó szerepet játszik páratlan képességében, hogy a zenét és a mozgást átültesse a fények világába.

 

 

Készüljünk egy téli csodaországba történő belépésre, mely során a birodalom legvarázslatosabb pillanatait mutatja be a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál, egy teljesen új, élő produkcióban. Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és az Oscar-díjas, valamint minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, a Jégvarázs kalandos pillanatai egy vadonatúj jégrevüben.

A Feld Entertainment produkciójában készült Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál 2019. február 1 és 3. között lesz látható a Budapest Arénában.

Csatlakozzunk a Jégvarázs felejthetetlen szereplőihez – a vidám hóemberhez, Olafhoz, a szeszélyes hegyi emberhez, Kristoffhoz és hűséges rénszarvasához, Svenhez, miközben segítenek Anna és Elsa hercegnőknek – egy kalandos és varázslatos történetben. Élvezzük, hogy “Ringat a víz” A kis hableány Sebastianjának lélegzetelállító előadásában, amint kiszabadul páncéljából, hogy együtt szelje a hullámokat Ariellel. Gabalyodjunk össze a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével, mikor meglátogatja őket a pimasz és bátor Aranyhaj és elbűvölő szövetségese, Flynn az Aranyhaj és a nagy gubancból. Engedjük, hogy magával ragadjon A szépség és a szörnyeteg látványos előadása, amint a szörnyeteg és kastélyának elvarázsolt személyzete színre lép. Ez a show a birodalom mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk.

Jegyárak:        Gyerekjegy: 4.900 forint

                        Ifjúsági jegy: 5.900 forint

                        Felnőtt jegy: 5.900 forinttól

                       

Az előadások pontos ideje:    Február 1., péntek 19:00

Február 2., szombat 11:00 és 15:00

Február 3., vasárnap 11:00 és 15:00

 

Ha többet szeretne megtudni a Disney On Ice-ról, látogasson el a www.disneyonice.com weboldalra, vagy keressen minket Facebook oldalunkon és Youtube csatornánkon.