X. Zorall Sörolimpia – ALSÓÖRS

Estimated read time 3 min read

,,Az ország legnagyobb szabadtéri házibulija…’’

A Zorall zenekar már tizedik alkalommal rendezi meg Sörolimpia néven futó rendezvényét Alsóörsön, melyre minden eddigitől jobban készültek. A kerek évforduló alkalmából olyan zenei kínálatot jelentettek be, mely azoknak is nagy csábítóerő lehet, akik az eddigi kilenc alkalmon egyáltalán nem vettek részt.

A célközönség az a saját korosztályuk, akik anno lázadva szerették az akkoriban feltörekvő vagy már népszerű együtteseket, és azóta családalapítás és az ezzel járó egyebek után, ismét vissza tudnak kicsit térni egy 20 évvel későbbi világ, ugyanazon életérzésébe. De mellettük mindenki, gyermekeik és szüleik is egyaránt megtalálják a saját ízlésének megfelelő zenekarokat. Vagy ha mást nem, az alsóörsi kemping igényes kialakítása és a Balaton közelsége nyaralás feelinget kölcsönöz ennek a pár napnak.

Alsóörs és a vonzáskörzete ideális helyszín, napközben tényleg nyaralás érzés, mintha csak úgy a Balatonon nyaralnál, családdal is. Az estéket pedig koncertezve, énekelve, sörözve, és nosztalgiázva tudod tölteni, mint régen egy motoros találkozón például. Míg mások csak úgy kapják a sétányon hömpölygő turista tömeget magukkal szemben egy augusztusi balatoni éjszakán, addig Te töltheted kedvenc zenekaraiddal, zenével és olyan emberekkel körülvéve, akik hasonlóan, gondolják, és hasonló érzések miatt vannak ott. Akkor meg már miért ne töltenéd teljesen idegenek helyett ismeretlen ismerősökkel? Ugye….

És hogy a fellépőkről is szót ejtsünk. A jubileumi év jegyében olyan nagyágyúk lépnek a Dreher Nagyszínpadra mint például a Tankcsapda, az Ossian, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Depresszió, a Sing Sing, a Kárpátia, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Moby Dick, a Rómeó Vérzik, a Sex Action és természetesen a házigazda Zorall zenekar. A fellépők sora itt még nem ér véget, hiszen a Rádió Rock FM95.8 Színpadon a hazai zenei élet fiataljai és már régóta jelen lévő zenekarok is szerepet kapnak.

Szerintem ne hagyjuk ki, mert ilyen zenei felhozatal, egy időben és egy helyen, nem láttunk mostanában…menjünk Alsóörsre a nyár utolsó hétvégéjén, zorall lesz.

Nyaralás meg rock and roll….

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek