GYÖNYÖRŰ SZÍNKORREKCIÓM, A FOGARIO STÚDIÓ JÓVOLTÁBÓL, REVLON PROFESSIONAL HAJFESTÉK FELHASZNÁLÁSÁVAL

Estimated read time 3 min read

figaro_logoBizonyára rengeteg nő társamat foglalkoztatja a saját haja és annak színének tökéletes elérése. Én nagyon szeretem a szőke hajat, de sajnos a hajam töve sötétebb sokkal, így festésre szorul. Sajnos nem mindenhol sikerül elérni azt a tökéletes hajszínt, amire vágyunk. Vagy túl világos lesz a hajvégünkhöz képest, vagy túl sötét. Arról nem is beszélve, mikor lenő, a haj töve sárgás lesz, ha nem a megfelelő festékkel és színárnyalattal van kezelve.

Szerencsére nekem nagy segítséget nyújtott ebben a Figaro Stúdió Buda, amely Budán található. Revlonissimo Colorsmetique ™ hajfestékkel sikerült elérni azt a színt, amit imádok. Ebben a szalonban magas hozzáértéssel foglalkoznak mindenki hajával, és nem utolsó sorban kifejezetten értenek a tökéletes hajszín eléréséhez, bármi is legyen az elképzelésed.

A Figaro Stúdió a legprofibb alapanyagokkal dolgozik, méghozzá a Revlon Professional termékeivel. Az én hajam is a Revlonissimo Super Blondes hajfestékével lett kezelve. Már többször jártam náluk és észrevehető volt, hogy ettől a festéktől nem sárgul be a hajam lenövéskor.Revlon_logo_1

Miért különleges ez a Revlonissimo Colorsmetique ™ hajfesték?

  • Egy lépésben, világosítás nélkül is elérhető a kívánt szín, akár revlon_hajfestéksötét alapszínből is
  • Nem sárgul
  • Egyedi gyümölcsillattal rendelkezik
  • Krémes, lágy textura
  • Lezárja a kutikulát, mellyel védelmet biztosít, így sokkal tartósabbá válik a szín
  • Hialuronsav tartalmának köszönhetően, hidratálja a hajat
  • Ragyogó fényt és színintenzitást ad a hajnak
  • A benne található szójaprotein táplálja és helyreállítja a hajat

 IMG_5356

A Figaro Studio Budaban mindig segítenek a tökéletes színválasztásban, és a legjobb színt keverik ki Neked. Az revlon_hajfestésén hajszínemet is a Figaro szakemberei keverték ki, a Revlonissimo Colorsmetique ™ kínálatából. Pontos anyagfelhordást követően, pontos hatóidőt betartva, azt a színt kaptam, amire vágytam. Imádom ezt a hamvas színárnyalatot. Ráadásul, ami nekem külön tetszett, az a bánásmód, ahogy a hajammal bánnak. Elég sok a hajam és hosszú is. Könnyen gubancolódik, ezért könnyen akad is a fésűben és a kézben. Szerencsére nagyon finoman foglalkoztak a hajammal, ami felér egy kényeztetéssel is.

A Revlon hajfestéktől nem lett semmilyen allergiás reakcióm, tökéletes fedést biztosított, és az illata is valóban kellemes, ami nekem külön tetszett.

Szerintem a képek magukért beszélnek, ahol látható, hogy a sötét alapszínemmel is megbirkózott a festék, ráadásul egy lépésben, emellett pedig ápolja a hajat.

Hol tudod igénybe venni ezt a szolgáltatást?

Figaro Salon Buda

Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 1

FacebookFigaro Studio Buda

WeboldalFigaro Studio Buda Weboldal

Ezen a számon bejelentkezhetsz: 06-20- 281-3043

0-24 órában online bejelentkezés: Online Bejelentkezés

Revlon Professional Facebook oldala:  Revlon Professional Hungary

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek