Brilla Natúrkozmetikumok- Azért, hogy jól érezd magad a bőrödben

Estimated read time 6 min read

Akik már korábbi cikkeimet is olvasták, azok észrevehették, hogy betegesen rajongok a természetes dolgokért, hisz annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk, vigyáznunk kell magunkra, ebbe pedig beletartoznak a natúr kozmetikai termékek is.

 

A Brilla Natúrkozmetikumok ebben állnak szolgálatunkra, melyek természetes összetevői védik és segítik bőrünk helyes ápolását és megtartását. A termékek csomagolása is környezettudatosan készült, ugyanis újrafelhasználhatóak.  Azért, hogy tudd, nem kapsz zsákbamacskát, ha megrendeled a Brilla termékeit, biztosítanak neked minden termékre garanciát. Amennyiben nem válik be a termék (amit én kétlek), akkor visszaküldheted számukra és a termék árát visszatérítik. Állatokon nem tesztelik a termékeket, ezzel is védve környezetünket, és minden termék Vegán, vagyis állati eredetű anyagokat nem tartalmaznak. A Brilla kozmetikumai nagy gondossággal, kézzel készültek.

brilla_logoBrilla Natúrkozmetikumai közül válogathatsz:

  • Ajakápoló balzsamok
  • Arctisztítók
  • Arckrémek
  • Bőrradírok
  • BIO argán olaj
  • Csokoládé maszk
  • Fürdőgolyó testápolók
  • Intim higiénia
  • Kézkrémek
  • Krémdezodorok
  • Natúr szappanok
  • Natúr tusfürdők

Az én választásom egy nyerő párosra esett:

  1. Levendula arcvaj argán olajjal 75ml
  2. Levendula és rozmaring natúr tusfürdő 250ml

Levendula Arcvaj Argán Olajjal 75ml

Ahogy olvashatjátok ez egy arcvaj, ami sűrű tömény, és a kezed melegségétől kezd el lágyulni, szobahőmérsékleten. Ennek köszönhetően iszonyat sokáig elég a termék. 100%-ban natúr termékről beszélünk, melynek hatóanyagai argán olaj, körömvirágolaj, rozmaringolaj, she vaj. Nem tartalmaz parabént az arcvaj. Nos ezt a krémet problémás, száraz, vízhiányos bőrre ajánlják. Az argán olajról köztudott, hogy növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti az öregedés folyamatait, szinte igazi kincs. A körömvirág nyugtatja a bőrt, kíváló sebkezelő és immunerősítő. A rozmaringolaj, ami egyik nagy kedvencem serkenti a vérkeringést, kíváló gyulladáscsökkentő, és antibakteriális hatású. Én a rozmaring gyógynövényt minden formájában szeretem, mert szenzációs növény, igen sokrétű az alkalmazása, és a döntésem miatta esett erre a termékre.brilla_arcvaj

Az első dolog amikor máris bevetettem a terméket, az egy szoli utáni megégés volt, ugyanis nem szóltak, hogy csőcsere történt, én pedig vígan bementem a szokásos időre. Na sajnos a bőröm jól megégett. Próbáltam mindent rákenni, de semmi sem hatott. Hála égnek aznap érkezett meg a Brilla arcvajam és azonnal harcba küldtem. Nem hittem el, hogy azonnal enyhítette a tüneteim. Nem húzódott utána a bőröm, nem égett, és lehúzta a gyulladást is. Akkor tudtam, hogy jó termékre esett a választásom. Ugyan az arcvajat nappalra nem használhattam, mert nagyon zsíros volt tőle a bőröm és lassan is szívódott fel, de reggelre teljesen beszívta a bőröm a vajat. A pattikat is gyorsan eltűntette, valamint megakadályozta, hogy előbukkanjanak. Nekem nagyon bevált ez a Brilla arcvaj.

Megtekinthetitek a terméket itt: Brilla Levendula&Rozmaring Arcvaj

 

  1. Levendula és rozmaring natúr tusfürdő 250ml

Egy igen erőteljes illatú tusfürdőről beszélünk. Minden benne található gyógynövény képviselteti magát. SLS és SLES mentes, tartósítsószert és parabént nem tartalmaz. 100%-ban natúr termék ő is. Ugyebár én fürdéshez használtam, de arcmosásra is lehet a terméket. A tusfürdő tökéletes az érzékeny és száraz bőrűeknek. Egy gyönyörű aranyszínű tusoló, mely annak ellenére, hogy nem tartalmaz semmiféle mesterséges anyagot, mégis kellemesen habzik. brilla_tusfürdőHatóanyagai között megtaláljuk a teafaolajat, rozmaringolajat, olívaolajat, és levendula illóolajat. Gondolom, mindenki tudja, hogy a teafaolaj és a rozmaringolaj antibakteriális, vírusölő és gyulladáscsökkentő hatású, az olívaolaj gyönyörűen ápolja, puhítja a bőrünket, levendula illóolaj pedig nyugtatja azt. Másik nagy kedvencem a teafaolaj, amely igen hasznos felhasználás céljából.

Mint írtam a tusfürdőnek elég erőteljes illata van, bár nálam ez nem okozott gondot, mert én rajongok ezekért a gyógynövényekért. Szépen habzik, és gyönyörű a színe is. A bőrt valóban hidratálja, egyáltalán nem szárította sehol. Szuper hasznát vettem szőrtelenítés után is, ugyanis van, hogy begyullad a szőrtüszőm, vagy esetleg vérzik valahol. Ez a tusfürdő gyorsan eltüntette ezeket, vagy elő se jöttek. Úgyszintén az arcvajhoz hasonlóan, az a bizonyos szolis eset után, ez a tusfürdő segített lehúzni a pirosságot, ott ahol megégett a bőröm, így már nem feszült és nem volt piros sem.

Megtekintheted a tusfürdőt itt: Levendula&Rozmaring Organikus Tusfürdő

Összességében elmondható, hogy nem kapsz zsákbamacskát a Brillától, sőt igen sokban hozzájárul ahhoz, hogy Neked is szép bőröd legyen. Ez a két termék nekem elnyerte a tetszésem. Különösen ajánlom annak, aki valamiféle bőrbetegséggel küzd, hisz ezek a gyógynövények biztosan segítenek a problémáján. Aki hajlamos a napon való leégésre, Nekik is kiváló, mivel nekem a szoláriumos leégésemet is gyorsan kezelte. De folyamatos használatukkal megelőzhetünk minden nemű bőrprobléma kialakulását.

A Brilla Natúrkozmetikumokat megtalálhatod itt: Brilla Weboldala

Lájkold Facebook oldalukat és böngészd: Brilla Facebook

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek