BEAUTIFUL BROWS-A TÖKÉLETES SZEMÖLDÖK FEGYVERE

Estimated read time 7 min read

Minden nőnek fontos a mindig tökéletes szemöldök, hisz keretet ad az arcnak, és kihangsúlyozza a szemeket is. Formája és színe változó. Manapság már igen ritka az a hölgy, aki elégedett a szemöldökével. Valakinek nem elég sűrű, valakinek nem tökéletes a formája, vagy a színe. Létezik sokféle szemöldök-formázó, de igen nehéz eldönteni mégis melyik a tökéletes a szemöldöknek.

[sam id=”65″ codes=”true”]

 

Személy szerint én sem vagyok megelégedve a szemöldökömmel. Valahol sűrűbb, valahol ritkább, valahol erősebb a szőrzet és a színe se a legjobb a szőke hajamhoz.

beautiful_brows_nélkül
Beautiful Brows nélkül
beautiful_brows_szemöldök
Beautiful Brows használata után

A Beautiful Brows az Egyesült Királyságból származik, 2013 óta megtalálható a piacon, és ma már az egész világban nagy sikert arat a nők körében. Egy olyan szemöldök-formázó palettáról beszélünk, melyben minden megtalálható, ami a tökéletes szemöldök elkészítéséhez kell. Többféle színből választhatunk: Light Brown, Dark Brown, Chocolate, Slate, Dark.

Miben különleges ez a paletta?

  • egy készletben mindent megtalálhatsz, ami szükséges egy tökéletes szemöldökhöz
  • tökéletesen fedi a szemöldök szálakat és a bőrt is
  • magas minőségű porok
  • 5 különböző szín közül választhatsz
  • kenődés mentes
  • ellenáll az izzadásnak
  • vízálló, így akár úszhatsz is anélkül, hogy elmosódna
  • 3 stencil közül választhatsz, mellyel könnyedén létrehozhatsz egy tökéletes szemöldökformát
  • a készletben egy tükör is található, így bárhol el tudod készíteni a szemöldököd
  • nagyon tartós, akár 24 óráig biztosítja a tökéletes fedést

Mit tartalmaz ez a szemöldökformázó készlet?

  • az általad kiválasztott színű szemöldök púdert

Mint írtam 5 szín közül választhatsz. Ez a púder stabilan helyezkedik el a készletben. Eltávolítható és akár más színre is cserélhető.

  • szemöldök highlighterbeautiful_brows_reklam

Ezt a világos színű púdert a szemöldcsök csontra kell felhelyezni, így mindig fiatalos lesz a tekinteted

  • kézzel készített highlighter ecset

A szemöldök highlighterhez szükséges alkalmazni. Ezzel tudod felvinni a szemöldök csonta.

  • kézzel készített két fejű speciális szemöldök por ecset

Mint ahogy a nevében is benne van, ezt a szemöldök porhoz kell alkalmazni. Az egyik fej vastagabb és pufibb, mellyel ki tudod tölteni a szemöldököt porral, a másik pedig egy vékonyabb fej, mellyel a formáját is tudod igazítani.

  • speciális szemöldök csipesz, melynek egyik végén szemöldök fésű van

Minidg kéznél lehet a csipesz, hogy a kósza szálakat eltűntesd, a fésűvel pedig szépen meg tudod igazítani, hogy mindig rendezett legyen

  • háromféle formájú szemöldök kitöltő stencil

Azt hiszem, mindenkinek óriási segítséget jelentenek ezek a stencilek. Minden formájú és vastagságú szemöldöknek segítség, hisz mindegyik sablon más és más. Alkalmazása nagyon egyszerű. Kiválasztod a számodra megfelelő sablont erősen rászorítod a szemöldöködre és a színes porral kitöltöd a szemöldököd a sablon formájában. Így máris tökéletesen megformázott szemöldököt kaphatsz.

Segítségemre volt a Beautiful Brows szakembere, Czvitkovics Kiss Anita, aki megmutatta a készlet használatát, segített kiválasztani a tökéletes színt, és mivel Ő kozmetikus szakember is, ezért kialakította a szemöldökformám, és világosított is rajta. Ajánlom szakértelmét mindenkinek, valamint ha szeretnéd beszerezni ezt a szuper palettát. Megtalálható Anita és a paletták a budapesti StyleBar Salonban, (1066 Budapest, Ó utca 5.)

Megrendelheted a Beautiful Brows weboldalán is a palettát: Beautiful Brows weboldal

Megtalálod a Beautiful Browst a facebookon is: Beautiful Brows Hungary Facebook

 

Hogyan használd a Beautiful Brows palettát?

Mielőtt elkezdenéd használni, érdemes kipróbálni melyik stencil passzol a legjobban a saját szemöldöködhöz. Majd ha ez megvan, egész egyszerűen tedd rá a szemöldöködre, fogd a kétvégű ecsetet és annak a pufibb végével vidd fel a színes szemöldök port. Szerencsére ez a por egyaránt befogja a szemöldök szőrszálait és a bőrt is, így nem fog elütni egyik a másiktól. Az ecset másik végével, a szemöldök szélein tudsz igazítani, és formázni. Lényegében kész is a szemöldök, pillanatok alatt.

A világos színű highlightert beautiful_brows_palettavidd fel a szemöldökcsontra, közvetlen a szemöldököd alá, így még hangsúlyosabbá válik az.

Fontos, hogy ne vegyél fel sok port az ecsettel, mert nagyon pigmentált az anyag. Túl sötét lesz a szemöldököd, ha így teszel.

Ami nekem nagyon bejött, hogy ugyanazzal a színnel, amelyikkel színezem a szemöldököm, felviszem a sminkemhez is, méghozzá a sötétebb színnek a külső szemzug fele. Így tökéletes harmóniában van a szemöldököm a sminkemmel. Érdemes a smink alá highlightert felvinni, így tökéletesen fog tapadni rajta a színes szemöldök por és hosszan tartó lesz.
Hátrányként talán annyit tudnék mondani, hogy ez a paletta túl nagy. Ha magaddal viszed sajnos nem fér el a táskádba, mert nagy a készlet. Erre egy jó tipp, ha kiveszed a színt és az ecsetet, és azt teszed csak bele a táskába, ha napközben javítani akarnál. De igazából erre nagyon nincs szükség, mert valóban tartós a szín.
A szemöldök por csak sminklemosóval távolítható el. Próbáltam dörzsölni, de csakis az erős dörzsölés következtében jön le szín. De akkor is nagyon minimálisan. Még az alvást is kibírja. Annyit figyeltem meg, hogy a szemöldököm formája tompult el egy kicsit. A szőrszálakat valóban befedi.
A highlighter ecset szőrszálai nekem picit erős. A highlighter por is hosszan tart és fed.
Nagyon minimális az anyag fogyása, így sokáig elég ez a szett. Az ecsettel vigyázni kell, hogy ne vegyünk fel sokat. Párszor elkövettem ezt a hibát, és túl sötét lett a szemöldököm. De kitapasztaltam mi az a lágyság, amivel a színbe kell mártani az ecset fejét.
[sam id=”67″ codes=”true”]

Ajánlom ezt a szuper Beautiful Brows palettát mindenkinek, aki szeretne csodás szemöldököt, és keressétek Anitát is a StyleBar-ba aki mindig segítségetekre lesz. Nekem bevált, és külön szuper, hogy vízálló, nem jön le dörzsöléssel, és izzadság sem hozza le az anyagot.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek