FLORAN’S-EGY KERT, AMI ÉLETRE KELT…

Estimated read time 5 min read

„Minden egy kertben kezdődött el“

  A Floran’s márka mögött egy olyan család rejlik, akik mindig is hittek a természet szeretetében, és fontosnak tartották ezt eljuttatni termékeiken keresztül, minden család otthonába. A Floran’s szappanok ötlete a Balaton felvidék lankás tájain születettek meg, melyek minket is bevezetnek ebbe a varázslatos táj világába. Ez az összetartó, szeretetteljes családi manufaktúra hisz benne,hogy az illat maga az ember…florans

A szappanok alapelemei között két igen fontos összetevőre bukkanhatunk, melyek 100%-os minőségi garanciával rendelkeznek. Ezek a pisztáciaolaj és a shea vaj.

A pisztáciaolajról fontos tudni, hogy fontos esszenciális zsírsavakat és egyszeresen telítetlen zsírokat tartalmaz, melyek a sejtmembránok létrehozásához és fenntartásához nélkülözhetetlen. Tartalmaz még rengeteg vitamint és ásványi olajokat, valamint antioxidánsokat.

A shea vajról köztudott szuper hidratáló hatása, de megoldást jelent a hegek, sebek, bőrgyulladások, pikkelysömör gyógyítására. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

 

Mit kell tudni a Florans’s szappanokról?

  • Prémium minőségű termékek, melyek összetevői kizárólag a világ legszebb kertjeiből származnak
  • Alapelemei a 100%-os tisztaságú organikus shea vaj és pisztáciaolaj
  • Rendkívül tartósak a szappanok
  • Többszörön finomításon mennek keresztül, így egy igen magas növényi bázisú hatóanyag-koncentrátummal rendelkező szappanok születnek meg
  • Mesterséges színezék mentesek
  • Parabénmentesek
  • Mesterséges tartósítószermentesek
  • Bőrtípus független szappanok
  • Bőrbarát termékek
  • Aromaterápiás, és Fitoterápiás célra is alkalmazhatóak

 

Hogyan készülnek a szappanok?

Mint írtam a szappanok alapanyagaként 100%-os tisztaságú pisztáciaolaj és shea vaj kerül felhasználásra. További összetevői is természetesek, ilyenek lehetnek gyógynövények, virágok, gyümölcsök. A szappanok többszörös finomításon esnek át, ahol a szappan alapot nagynyomású acélhengerek között vezetik át, egymás után többször is, míg egységes szerkezetű lesz. florans_technológiaEnnek a triple-milled technológiának köszönhetően a szappanok egységes textúrátkapnak, szennyeződés mentesek és egyenletes színűek lesznek. A normáls szappanokhoz képest sokáig megőrzik állagukat, szuperül habzanak, és krémes, lágy habot képeznek.

 

Floran’s Spring Rose szappanflorans_rózsa

Mivel imádom a pisztáciát minden formátumban, ezért nagyon kíváncsi voltam a Floran’s szappanokra is, hisz az alapját a pisztáciaolaj és shea vaj képezi. Két szappant kaptam kipróbálásra. Az egyik ez rózsa illatú szappan volt. Már rég találkoztam ilyen festői csomagolású szappanokkal. Számomra egyfajta eleganciát és bájt jelképeznek. Mikor ezt a rózsa illatú szappant fogtam a kezemben azonnal éreztem a rózsa illatot, anélkül, hogy felflorans_hátuljabontottam volna. Igaz, hogy a Verbena illatú szappannal kezdtem a tesztelést, addig ezt a szappant mindig az ágyamnál tartottam, mivel csomagoláson keresztül is
annyira jó illata van. Számomra ez a rózsa illat a régi időket idézi fel, amikor ez a rózsa illat volt érezhető minden otthonban. A szekrényedben tartva a ruháid garantáltan átveszik az illatot. Csomagolása egy keményebb, melyet gyönyörű festett virágok tarkítanak.
Hátoldalán magyarul és angolul is megtalálható a termék leírása. Latinul pedig az összetevők listája. 200 grammos minden szappan. Kibontva egy hófehér szappant kapunk. A verbena szappannal összehasonlítva nem tapasztaltam az illaton kívül más eltérést hatékonyság terén.

 

Floran’s Lemongrass, Verbena szappan

florans_verbenaMint írtam ezzel a szappannal kezdtem a tesztelést. Ennek is iszonyat jó illata van. Zuhanyzás után szinte feltölt az illata, és ami külön tetszik, hogy a bőrömnek is ilyen illata marad. Mind a két szappan valóban remekül habzik, így nagyon keveset kell használni belőlük. Nagyon jó befektetés az biztos, mivel olyan lassan fogy, hogy szerintem 2-3 hónapig is elég egy szappan. Legalábbis nekem nagyon sokáig tartottak. Én imádom a szappanokat, nekem egyedül az nem tetszik bennük, hogy a bőröm utána nem lesz sima. De ezzel nem lehet mit tenni, valakinek ezzel nincs problémája nyilván, ez csak az én véleményem. Viszont ezek a szappanok valóban tápláló hatásúak voltak. Talán térdtől lefele vettem észre kicsit, hogy húzódott a bőröm, így azt be kellett kennem testápolóval. Valamint ami még észrevehető volt, hogy fürdés után fehéres marad a bőr, de ezt általában minden szappanon észrevenni, így a bőr barnaságát kicsit csökkenti átmenetileg.

 

De abban biztos vagyok, hogy ezek a varázslatos illatú szappanok mindenkit elvarázsolnak és nem csak a testet, hanem a lelket is ugyanúgy ápolják a Floran’s termékei.

 

Bővebb kínálatukról itt olvashattok: http://floranssoap.com/

Megtalálhatjátok őket a Facebookon is: Floran’s

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek