Braun Styling

Estimated read time 7 min read

Braun Styling bemutató 

Meghívást kaptunk a Braun csapatától egy kimondottan férfiaknak szóló sajtó bemutatóra. Már maga a helyszín is nagyon izgalmasnak ígérkezett, így örömmel fogadta el a tesztvilág.hu csapata a meghívást.

A kora délelőtti program nem máshova szólt, mint Budapest egyik legmenőbb borbély üzletébe, a Dandy The Barberbe. A Dandy The Barber, egy különleges borbélyműhely, amely 2016 végén nyitotta meg kapuit a belváros szívében, az Irányi utcában. A hely különleges atmoszférájának és minőségi szolgáltatásainak köszönhetően hamar az igényes férfiak kedvence lett. A Dandy The Barber borbélyai megszállottan szeretik a szakmájukat, remekül vágnak, precízen borotválnak, minőségi anyagokkal dolgoznak, hogy a vendégek minden napszakban pontosan azt kapják, amiért érkeztek, legyen szó egy tökéletes frizuráról, egyedi szakállformázásról, stílustanácsadásról, egy igazi apa-fiú programról vagy akár egy finom kávéról.

És milyen apropóból invitáltak meg a Braun sajtósai erre remek helyre és kiváló programra?

Itt mutatták be a magyar sajtónak az új Braun Styling termékcsaládot, ami nem más, mint egy többfunkciós szőrzeteltávolító készlet.

És most jöjjön a sajtóközleményből egy rövid részlet: A Braun felismerte, hogy a férfiak szeretnék a lehető leggyorsabban elérni a számukra tökéletes megjelenést, melynek fontos részét képezi a hatékony és egyszerű szőrtelenítés is, ezért –termékeiket továbbfejlesztve – létrehoztak négy új többfunkciós szőrzeteltávolító készletet. A továbbfejlesztett termékek között már két szakállvágógép is megtalálható, melyek akár 39-féle precíziós hosszbeállítással biztosítják a precizitást a tökéletes szakáll kialakításához. A Braun új Styling termékei olyan eszközöket tartalmaznak, amelyek segítenek abban, hogy a férfiak a lehető leggyorsabban érhessék el a kívánt eredményt a haj, az arc és a test teljes területén.

Braun (8)

 

A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készlet:

• Braun MGK3020 6 az 1-ben arcszőrzet- és hajvágó készlet Ajánlott fogyasztói ár: 9 999 Ft

• Braun MGK3040 7 az 1-ben arc- és testszőrzetnyíró készlet Gillette Body testborotvával Ajánlott fogyasztói ár: 14 999Ft

• Braun MGK3060 8 az 1-ben precíziós arcszőrzet- és hajnyíró készlet Gillette Fusion Proglide borotvával Ajánlott fogyasztói ár: 17 999 Ft

• Braun MGK3080 9 az 1-ben nyíró a precíz formázáshoz, tetőtől talpig –Gillette Fusion Proglide borotvával Ajánlott fogyasztói ár: 18 999 Ft

• Braun BT3020 szakállvágó 20-féle hosszbeállítással szakállvágó fésűvel Ajánlott fogyasztói ár: 9 999 Ft

• Braun BT3040 szakállvágó 39-féle hosszbeállítással 2 szakállvágó fésűvel és Gillette Fusion Proglide Ajánlott fogyasztói ár: 11 999 Ft

Braun (6)

A Braun Styling termékeit megbízhatóságuk, többfunkciós kialakításuk, tökéletes német kivitelezésük és a kiváló teljesítményük miatt férfiak milliói használják világszerte, hiszen ezek a termékek teljes mértékben kielégítik a modern férfiak igényeit. A Braun termékeit tartós használatra tervezték; a vágópengéik élesek maradnak és újratölthető akkumlátoraik egyenletes teljesítményt nyújtanak a termék teljes élettartama alatt*, garantálva a tökéletes szőrtelenítés élményét. A termékek főbb jellemzői és előnyei:

A Braun felismerte, hogy a férfiak szeretnék arcszőrzetüket is saját stílusuknak megfelelően alakítani, kifejezve ezzel igazi énjüket. Az új Braun többfunkciós szőrzeteltávolító készleteket úgy tervezték, hogy – a négy cserélhető vágófésű és az akár 60 perces* működési idő segítségével – remekül alkalmazkodjon a férfiak igényeihez.

A Braun 3 többfunkciós szőrzeteltávolító készletét és BT3040 szakállvágó készülékét a leghatékonyabb Gillette technológiával rendelkező borotvákkal egészítette ki, hogy a férfiak számára minden szükséges eszköz elérhető legyen egy készletben a hatékony borotválkozáshoz.

A Braun MGK3040 7 az 1-ben arc- és testszőrzetnyíró készlet egy Gillette Body borotvát is tartalmaz, amelyet kifejezetten férfi testhez fejlesztettek ki. Braun BT3040 szakállvágó készülék, a 8 az 1-ben precíziós arcszőrzet- és hajnyíró készlet és az 9 az 1-ben többfunkciós szőrzeteltávolító készlet Flexball technológiával rendelkező Gillette Fusion Proglide borotvával egészült ki, mely maximálisan igazodik a bőr kontúrjához még a nehezen elérhető területeken is.

A Braun minőségi termékeit a pontos német mérnöki munkának köszönheti, ennek megfelelően mindig hűek maradnak a Braun letisztult, egyszerű formáihoz, valamint a funkcionális és elegáns megjelenéshez.

Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készletek: A Braun legújabb vágóelemeit úgy alakították ki, hogy azok élesek maradjanak teljes élettartamuk* alatt. Ezáltal a formázás precíz lesz és minimalizálja a feszítő és húzó érzést a nagyobb komfort érdekében.

A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készleteinek segítségével a férfiak a kezükbe vehetik az irányítást és saját stílusuknak megfelelően formázhatják arcszőrzetüket függetlenül attól, hogy a precíziós vágást vagy egyedi formázást választanak.  A hatékony Ni-MH újratölthető akkumlátorok akár 60 perces** vezeték nélküli teljesítményt nyújtanak.

Braun 9 az 1-ben (MGK3080) modelljei Wet&Dry technológiával rendelkeznek, azaz 100%-ig vízállóak, ezáltal biztonságosan használhatóak zuhanyzás közben és könnyen tisztíthatóak folyó víz alatt, ezáltal gyors és problémamentes szőrtelenítést biztosítanak a férfiak számára. A gyors termék ismertetők után a gyakorlatban is bemutatták, hogy mit is tud a legújabb fejlesztésű szőrzeteltávolító. Mi sem bizonyítja jobban a termék minőségét és használhatóságát, hogy az egyik kiváló borbély játszi könnyedséggel készítette el a jelenlévő férfi modell tökéletes szakállát.

Braun (4)

A minden részletre kiterjedő bemutató után meginvitálták a sajtó képviselőit egy teljes “kezelésre”. Hajvágás, szakál nyírás, masszás, forró törülközős borogatás és minden mi szem szájnak ingere. A profi szakemberek munkájának gyümölcse: sok-sok – a tükörben – elégedetten bólogató sajtó munkatárs. Ezen a napsütötte délelőttön remek élménnyel és sok-sok új tapasztalattal és egy remek frizurával lettünk gazdagabbak. 🙂

Braun (9)

Búcsúzóul még egy kiváló kis Braun MGK3040 7 az 1-ben arc- és testszőrzet nyíró készlet is kaptunk, melynek tesztjét hamarosan oldalunkon olvashatjátok. Köszönjük a meghívást!

 

Balogh Zoltán

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek