TROPIC SKIN CARE-TERMÉSZETES, ŐSZINTE ÉS HATÁSOS

Estimated read time 9 min read

Tropic_logo

 

A Tropic Skin Care megalapítója Susan Ma, fogalmazta meg azt a három alapelvet, melyek alappillérei a márkának: TERMÉSZETES, ŐSZINTE ÉS HATÁSOS. 2005-ben született az ötlet, hogy megalapítsa a Tropic családot, ahonnan a brand és igen szép szárnyalásnak indult az évek folyamán. Mindig is fontosnak tartotta a bőr védelmét, melyet fontosnak tartott, hogy kívülről-belülről ápoljunk. Tropic termékek 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, és azokból is a legjobb minőséget használva fel. Bio összetevők EcoCert tanúsítvánnyal rendelkeznek. Nem tartalmaznak parfüm, illetve színezőanyagokat sem, melyek igen gyakori allergiát okozó tényezők. De egyaránt mentes vazelintől, parabénektől, paraffintől, petrolkémiai és egyéb adalékanyagoktól. Azért, hogy biztosítsák a termékek frissességét, kis mennyiségben készítik el, méghozzá kézzel, az Egyesült Királyságban. A termékek csomagolásai újrafelhasználható anyagokból készülnek. Az összetevők méltányos kereskedelemből származnak, ez a Fair Trade, amellyel segítik a termelők megélhetését is. A Tropic termékei rendelkeznek a Vegan és a Cruelty Free tanúsítvannyal, mellyel biztosítják, hogy a termékeket állatokon nem tesztelték, és kizárólag növényi összetevőket tartalmaznak.

TROPIC SKIN CARE ARCRADÍR (100ml)

Kellemes illatú, bőrmegújító hatású bőrradír, mellyel elhalt hámsejteket eltávolíthatod, és közben ápolja bőröd. Benne található Acai bogyó üdévé varázsolja az arcbőrt, az AHA gyümölcssav pedig a bőrmegújításában segítenek. A termékben található különböző olajoknak köszönhetően hidratáltá válik az arcbőröd is. A hozzáadott kakaónak, kókusznak és shea vajnak köszönhetően, igazán puhává varázsolja bőrödet. 100%-ban természetes összetevőkből készült. Tropic_Skin_Care_arcradir

Hogyan használd az arcradírt?

A használata igen egyszerű! Az illata nagyon kellemes, finom lágy szemcséket tartalmaz, ami nekem nagyon tetszik, hisz nem bántja a bőrödet.  Körülbelül 2-3 x érdemes használni hetente. Ez a bőrtípusodtól függ. Akinek nagyon száraz vagy zsíros a bőre, annak érdemes 3 x használnia. Az arcradírból nagyon keveset kell használni, így sokáig elég a 100 ml is!  Egyébként minden bőrtípusra ajánlott a termék! Használat előtt érdemes eltávolítani mindenféle sminket az arcodról, hisz csak összemaszatolnád az arcodon azokat. Maradjon a bőröd nedves. Nyomj ki a tubusból egy kevés arcradírt és vidd fel az arcodra körkörös mozdulatokkal, ezzel elősegítve a hámsejtek eltávolítását. Ezután langyos vízzel mosd le az arcodról. Az én bőröm ettől az arcradírtól olyan lett, mint egy baba popsi. Puha, lágy és üde kinézetű. Az arcradír használatát hosszabb távon is meghálálja a bőröd, ugyanis ezzel állandó sejtmegújulásra serkented a bőröd, ezáltal mindig friss, fiatalosabbnak fog tűnni az arcod is.

Mivel én egy önbarnító procedúrát végeztem magamon, Tropic Skin Care termékekkel, ezért ezt a terméket külön fontosságúnak tartom a barnításokhoz. Ahhoz, hogy szép egyenletes legyen a barnulásod az önbarnítóval, fontos előtte arcradírral eltávolítani az elhalt hámsejteket, így egy egyenletesebb tónust és hosszabban tartó színt érhetsz el az önbarnító használata után!

Tropic Skin Care arcradír: http://my.tropicskincare.hu/arcradir

TROPIC SKIN CARE NÖVÉNYI BARNÍTÓ SZÉRUM ARCRA (30 ml)

Csak, hogy az arcnál maradjunk, folytassuk egy nagyon különleges arcbarnító szérummal. Őszintén bevallom én még nem találkoztam ilyen önbarnítóval. Mikor elsőre megláttam nagyon furának és egyben Tropic_Skin_Care_szerumérdekesnek találtam. Egy pipettás szérum, aminek iszonyat jó karamell illata van!

Nézzünk bele az összetevőibe: Passiógyümölcs C-vitamin tartalma táplálják a bőrt, kókuszvíz tartalma lévén optimalizálja a bőr hidratáltságát, és erősíti a reticuláris kötőszövetet. Ami egy nagyon érdekes összetevő még, az a növényi allo-melanin, mely leutánozza a bőr melanin termelését, ezáltal egy természetes napbarnított színt ad számunkra. Karamell kivonatnak köszönhetően jól látható, hogy hova mennyi szérum került a bőrre, így elkerülve a foltos hatást.

Hogyan használd a szérumot?

Mint írtam, igen különleges ez a termék. Önmagában is használható a szérum, de ez olyan sűrű koncentráció, hogy azt hiszem elkerülhetetlen a foltos barnaság, ezért mindenképp valamelyik arckrémeddel együtt használd. Ugyebár mindenkinek megvan az a mennyiség amit a nappali vagy esti arckréméből szokott használni. Ebbe a mennyiségbe keverj bele annyi csepp szérumot, amilyen barnaságot szeretnél elérni.  Ha 1-2 árnyalattal sötétebb bőrtónust akarsz, akkor 2-3 cseppet keverj az arckrémedbe, de ha sokkal radikálisabb változást szeretnél akár 4-6 cseppet is rakhatsz. De az már valóban sokkal, de sokkal sötétebb színt eredményezhet. Én mindig a kézfejemre nyomtam az aktuális arckrém mennyiségem, rácseppentettem 2 vagy 3 csepp szérumot, összedörzsöltem a krémet a szérummal, majd szimplán felkentem, mintha egy egyszerű arckrém lenne. Ami a legszuperebb dolog, hogy abszolút nem fogja összekenni az ágyneműd vagy a ruháid és nem lesznek utána barnák. Az arckrémmel szépen beszívódik a bőrbe a szérum.Tropic_önbarnito_hasznalata

 

Eleinte nehéznek tűnhet a megfelelő mennyiségű szérumot eltalálni. Lehet, hogy egy-két próbálkozásnál sötétebb lesz az arcbőröd, mint amilyet szeretnél, vagy nem találod el a megfelelő állagot, ezért adj egy kis időt, amíg ezt kitapasztalod, és ezek után napi rutinoddá válik majd a termék használata. Arclemosó használatakor észreveheted, hogy kopik kis a szín, ugyanis a vattakorongnak barnás lesz a színe. Ezért fontos, hogy mindig pótoljuk, és rendszeresen használjuk a szérumot az arcra, nyakra vagy dekoltázsra egyaránt.

Tropic_Skin_Care_pipetta

 

Sokan lehetünk abba a problémába, amibe én is, hogy a szolárium a testünket szuperül megfogja, de egyszerűen az arcomat kevésbé vagy egyáltalán. A végén pedig már úgy nézünk ki mint egy szivárvány, hogy fentről lefelé sötétedünk. De szóba kerül az is, hogy az arcbőrrel rendszeresen foglalkozunk, radírozzuk, kenjük, sminkeljük, sminklemosót használunk rá, ezért akinek a szolárium megfogja az arcát is, ezek miatt a tényezők miatt sokkal gyorsabban kopik ki a szolárium barnaság. Ezekben a helyzetekben is nagy segítséget nyújthat ez a szérum, nem csak télen, hanem az év minden szakaszában. De azoknak is ajánlom, akik tiltakoznak a szolárium ellen. Az önbarnító testápolóval egyszerre használva, mindig gyönyörű barnaságot érhetünk el.

Tropic Skin Care szérum: http://my.tropicskincare.hu/arcbarnitoszerum

TROPIC SKIN CARE NÖVÉNYI BARNÍTÓKRÉM ARCRA& TESTRE

Amint megéreztem a krém illatát, teljesen ellágyultam. Kókusz! De az az igazi kókusz illat, amit ha felkensz, belengi az egész tested a kókusz illat. Egyaránt használhatod az arcodra és a testedre is. 250 ml-es kiszerelés, melynek pumpás feje van, így az adagolása is egyszerű. Állatokon nem tesztelték, és csak növényi összetevőket tartalmaz. Ebben is az a szuper összetevő található, mint az arcszérumban: Allo-melanin, mely leutánozza a bőr saját melanin termelést. De, hogy a bőröd hidratált legyen, és a szín is hosszan tartó legyen, arról gondoskodik a krémben található bio kókusz olaj, makadámia, mangó vaj, zöldcitrom. Bármilyen bőrtípusra alkalmazhatod.Tropic_Skin_Care_onbarnitoTropic-barnitas

Hogyan használd az önbarnító krémet?

Annak érdekében, hogy még szebb legyen a bőrtónusod, ne legyél foltos a terméktől, és hosszan tartó színt kapj, rendszeresen radírozd az arcbőröd és a tested is. Használd akár napi rendszerességgel a terméket, ugyanis
fokozatosan kopik ki ez is a napi rutinjaid által (fürdés, törölköző használat, sminklemosó által, a bőr természetes hámlása). Ez a termék is barna színű, hogy egyenletesebben fel tudd vinni a krémet. Én azt vettem észre, ha túl sokáig dörzsölöd, a szín átmegy fehérbe, így kissé nehezebbé válik a felvitel. A kókusz illatát nagyon sokáig érezni a bőrön, ami külön öröm számomra. Nagyon hamar felszívja a bőr, így ez sem keni össze a ruhákat vagy az ágyneműt. De a kezed mindenképp mosd meg használat után!

Ez a termék 2015-ben elnyerte a Beauty Awards kiemelten ajánlott kategória díját!

Tropic Skin Care önbarnító: http://my.tropicskincare.hu/onbarnito

Szuper ajánlat! Amennyiben az önbarnító szérumot és az önbarnító krémet egyszerre vásárolod meg, akkor olcsóbban juthatsz hozzá a termékekhez!

A Tropic Skin Care termékeit megtekintheted az alábbi linken:

http://my.tropicskincare.hu/

Érdemes feliratkozni az oldal alján a hírlevélre, ugyanis új termék bevezetésénél akcióban részesülhetsz, valamint szezonális kedvezményekben is!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek