Revlon Professional UniqOne Száraz sampon- Hogy mindig útrakész légy

Estimated read time 5 min read

 

Egy nagyon szuper, praktikus terméket szeretnék Nektek bemutatni, amely mindig segít, ha éppen nem olyan a hajkoronád, mint amilyet te szeretnél.

Revlon_logo_1

 

Megjelent a Revlon Professional száraz samponja, a UniqOne száraz sampon, melyet több hajszínen is teszteltünk.

Mitől különleges ez a termék?

  1. Víz nélkül tisztítja a hajadat
  2. A hajadon található zsírt felszívja
  3. Frissíti a hajat, a haj tapintása és kinézete is friss hatást kelt
  4. Szuper jó illatú lesz a hajad tőle
  5. Tartósabb lesz a frizurád
  6. Természetes hatást nyújt
  7. Igen kevés maradványanyagot hagy a hajadba
  8. Nagyon könnyű a használata
  9. Segíti a hajad színének megőrzését, azáltal, hogy ritkábban kell hajat mosnod
  10. Szuper dús hatást kelt a hajadon

Ebből a termékből két fajta változatot kaptam kipróbálásra. Az egyik a normál kiszerelésű, amely 300ml.
Mondanom sem kell, milyen sokáig elég volt a termék. Nekem nagyon hosszú és rengeteg hajam van. A mosás is ige
n nagy művelet számomra. Így én ezt a terméket egy áldásnak tekintem.  A hajam töve sajnos zsírosabb, mint a végei. Hetente egyszer, vagy kétszer mosok hajat.  Megfigyeltem, hogy a fru-frum nagyon gyorsan zsírosodik és ráadásul van egy forgóm is így, ha már egy picit is zsírosabb ott a hajam, teljesen eláll a fru-frum.  A nagy hajtömegem miatt is, na és a nagyon hosszú hajam miatt is, nincs olyan jó tartása a hajamnak, mint amikor felvan tupírozva a haj, főleg mikor már kezd a töve is zsírosodni.

Revlon_szaraz_sampon_normal_kiszereles

 

Na, ez a termék ezekbe mindbe tudott segíteni. A gyorsan zsírosodó fru-fru problémámat azonnal megoldja. Valamint a gyorsabban zsírosodó hajtövem is friss hatásúnak mutatkoznak, miután befújom a hajam ezzel a száraz samponnal. Garantáltan egész nap tartotta a hatását nálam. Aminek külön örültem, hogy olyan látványa volt a hajamnak, mint akinek szépen feltupírozták a hajkoronáját.

Hirtelen programod lesz, de már nincs időd hajat mosni?  Vagy egyáltalán nem tudod sehol megmosni a hajad, mert távol vagy az otthonodtól?

Revlon_szaraz_sampon_utazo_kiszereles_2
Revlon UniqOne száraz sampon utazó kiszerelés (75ml)

A legjobb segítség ez a termék rá, de van egy szuper kis utazó kiszerelés is belőle, amely 75ml-es, így könnyedén elfér egy kisebb táskában is. Azonnali hatást érhetsz el vele, és máris friss, illatos lesz a hajad. De igen praktikus lehet olyan helyzetekben is, mikor nagyon meleg van és a fejbőröd is megizzadhat és lelapul a hajad. Ilyen lehet nyáron mikor a haj is gyorsabban zsírosodik a meleg miatt, vagy ha jársz edzeni, esetleg egy partyba mikor a parkett ördögévé válsz.

 

 

Nekem az illata nagyon tetszik, nagyon különleges, talán az ananász illatához hasonlít a legjobban.

Hogyan használd a terméket?       

Ez egy szórófejes spray, amit használat előtt jól rázz fel! A fejedtől kb. 10-15 cm távolságról fújd be a fejed tövét, és ahol zsírosnak látod a hajadat. Én az egész fru-frum befújom, hogy szép tartása legyen, így már nem is kell tupíroznom. Ezután várj pár percet amíg, megszárad a hajadon, majd fésüld át a hajad, és állítsd be kedved szerint.

Felmerülhet a kérdés benned is, hogy vajon a sötétebb hajúaknak is ugyanolyan jó?

Nos, tapasztalataink azt mutatták, hogy a nagyon sötét hajú hölgyeknek érdemes akkor befújni a hajukat, mikor aludni készülnek, vagy minél előbb mielőtt még az eseményre indulna, ugyanis akkor van ideje a terméknek teljesen megszáradniRevlon_szaraz_sampon_utazo_kiszereles
, és nem lesz semmivel másabb árnyalatú a hajad. Bár fekete hajú hölgynél maximum kékes árnyalatot vettünk észre, vagy nagyon enyhén látszott a fényben
, hogy világosabb a haja. Jó tipp ennek elkerülésére, ha jól belemasszírozod a hajadba, így eltűnik gyorsan, és felszívódik. De egyáltalán nem lesz iszonyat fehér, ettől  a terméktől.

Semmiféle allergiás reakciót, vagy viszkető érzést nem váltott ki senki haján. A flakon tartalma nagyon sokáig elég. Ezzel a termékkel kitolhatod a hajmosást, akár több nappal is! Hölgyeknek és Uraknak egyaránt javasolt a használata.

Hol tudod megvásárolni ezt a száraz sampont?

Figaro Salon Buda

Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 1

Facebook: Figaro Studio Buda

Koltai Szépségszalon

Cím: 1073 Budapest, Kertész u. 48.

Facebook:

Koltai Szépségszalon

Vagy érdeklődj a Revlon Professional, Facebook oldalán:

Revlon Professional Hungary

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek