2017 Campus Fesztivál, Debrecen

Estimated read time 4 min read

Campus officialA debreceni Campus fesztivált idén július 19-23 között rendezik meg a Nagyerdőn. A fesztiválnak tavaly már 98 ezer látogatója volt, reméljük idén átlépi a bűvös 100.000-es határt (mégis csak 10 éves lesz).

A szervezők odatették magukat: Az idei fellépők között ott lesz a dán Lukas Graham, Alle Farben, a kilencvenes évek legnépszerűbb eurodance párosa a 2 Unlimited is. A legnagyobb név pedig a Prodigy, akik már szinte haza járnak Magyarországra. Igen az utóbbi években valamelyik fesztiválon mindig megjelentek: mert velük nem lehet melléfogni.
Campus ProdigyA Prodigy egyszerre több zenei réteg kedvelőit is átöleli, így a teltház biztosított erre a napra.

Lukas Graham a 2016-os év felfedezettje volt, így idén kétszer is láthatjuk országunk határain belül (március 19-én és majd július 19-23 között). Személy szerint egy dalát ismerem, azt is csak azért mert néha odafigyelek a rádióra.

Alle Farben DJ, akár a Prodigy sok embert mozgat meg, hiszen szettjeiben előszeretettel vegyíti a swinget, a klasszikus zenét élő hangszerekkel, a technot stb.

És mert a bulinak nincs határa, így a 2Unlimited épp jól jön egy zenei fesztiválon. Azt hiszem a zenekar hölgy tagjának kézmozdulatát mindenki ismeri, aki nem az készüljön mert lesz ott jobbra-balra csápolás.

És hogy mi szól még a Campus mellett az ár/érték arány mellett? Például hazánk egyik legjobban megközelíthető fesztivál helyszínével rendelkezik. A villamos körbe jár, így ha elnézed a leszállóhelyet, vársz egy kicsit és újra ott leszel. A zenei koncertek mellett idén közel 200 nem zenei program is szerepel (mert nem csak a 20 éveseké és nem csak a zenéé a világ). Lesz irodalmi, színházi program, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, Dumaszínház. Az eddig is igen változatos kulturális választék egy fontos új színnel bővül: a debreceni Csokonai Színház saját programhelyszínén zenés és nem zenés színházi programok, improvizatív előadások és sztárszínészek lépnek majd egy különleges fa építmény színpadára, éjféltől pedig egyedi jazzprogram is lesz.

A Campus is csatlakozott a Nagy-Szín-Pad kezdeményezéshez, nyolc zenei produkció (Dope Calypso, Jónás Vera Experiment, Konyha, Lóci Játszik, Mörk, Petruska, The Qualitons és Sena), külön színpadon lép majd fel, a május végén az Akvárium Klubban záruló idei verseny győztese pedig a fesztivál nagyszínpadán kap lehetőséget.

A bérleteket már megvásárolhatod itt (ha Szép kártyával tennéd, ezt a helyszínen vagy elővételben a Lovardában (4028 Debrecen, Kassai út 26.) teheted meg).

További helyek:
Miskolc
Libri – Széchenyi István út 56.
IBUSZ – Széchenyi u. 14.

Nyíregyháza
Libri Könyváruház – Jókai Mór tér 7.
Tourinform – Országzászló tér 6.

Aktuális jegyárak:
Bérlet – négy napra
március 31-ig: 15.990 Ft

DE hallgatói/dolgozói bérlet
március 31-ig: 11.990 Ft

VIP bérlet
március 31-ig: 32.000 Ft

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek