Nőiesebb én, valódi nő, avagy Pierre René megnyitón jártunk

Estimated read time 5 min read

A Valentin napnak vége, de most kezdődik csak az igazi kényeztetés. Ugyanis hölgyeim, s uraim (kik olykor nem tudják, hogy mivel lepjék meg szívük hölgyét) nem mást szeretnék közölni veletek, mint hogy megnyílt a Pierre René budapesti üzlete! Amennyiben ez még nem lenne elég, ez nem csak egy egyszerű üzlet. Bemutató terem, referencia üzlet és sminkiskola is egyben!

No de menjünk sorban.
Ha esetleg még nem ismernéd a márkát akkor ITT utána olvashat kicsit.

Pierre-René-rendezvényfotók-057-web

Pierre René PROFESSIONAL – Központban a nő

„Találd meg önmagad és légy stílusos, VALÓDI NŐ! Missziónknak fogadtuk, hogy segítünk mindenkinek, aki szeretne kiteljesedni és megélni nőiességét!”

A párizsi székhelyű márka 2015 végén sikerrel debütált Magyarországon, a Pierre René PROFESSIONAL jelenleg már a világ több mint 20 országában van jelen. A sikeres magyarországi bemutatkozást követően a márka a viszonteladói hálózat bővítése mellett 2016-ban megkezdte az online értékesítést is.
2017 januárja újabb mérföldkövet jelent a Pierre René PROFESSIONAL magyarországi képviseletének életében. 2017 januárjában a Pierre René PROFESSIONAL családban az elsők között, oktatási intézményét, a Pierre René Sminkiskolát és továbbképző központot is megnyitotta. Az exkluzív környezetet biztosító tudáscentrumban több fontos missziót vállalt magára a márka.

Pierre-René-rendezvényfotók-107-web
Szakmai képzések
Az intézmény falai között zajló sminkiskolai képzések, kezdőknek és gyakorlott szakembereknek egyaránt magas szintű szakmai támogatást nyújtanak. A kis létszámú csoportokban (4-6 fő) zajló oktatás során a hallgatók 80 elméleti és gyakorlati órában megismerkedhetnek a sminkelés alapjaival éppúgy, mint a makeup történelmével a legújabb trendekkel és az alkalmi sminkek fajtáival. Miközben kipróbálhatják a legjobb minőségű alapanyagokat és eszközöket. A tanfolyamot sikerrel elvégző hallgatók, a záróvizsgát követően angol nyelvű, Pierre René PROFESSIONAL mester fokozatú oklevelet kapnak. A sikeres vizsgát tevő hallgatók számára az iskola részvételt biztosít rendezvényeken, fotózásokon, ahol újonnan szerzett szakmájukat gyakorolhatják. Fontos információ, hogy a tanfolyam részvételi díja magában foglal egy 200 000 forint értékű Pierre René PROFESSIONAL kezdőkészletet is, amellyel az újonnan megszerzett képesítés alapján végzős hallgatóink meg is kezdhetik a szakma gyakorlását.
További információ: www.prsminkiskola.hu

Pierre-René-rendezvényfotók-028-web
Sminkeld magad!

Tanfolyamainkon elsajátíthatóak az alapsmink fortélyai, megtanítjuk a résztvevőket arra, hogyan emeljék ki a hétköznapokban is saját arcuk szépségeit. Szakmai segítség mellett személyre szabottan megkeressük az optimális színeket, sminkelési trükköket, technikákat. Az oktatás kis létszámú csoportokban zajlik profi szakemberek támogatásával.
További információ: www.prsminkiskola.hu

16810209_1631258643555630_1976275166_oSzakmai workshopok

A tapasztaltabb kollégák, gyakorló sminkesek az intézmény szervezésében workshopok keretein belül ismerhetik meg a legújabb trendeket és szakmai irányokat.
További információ: www.prsminkiskola.hu
Személyi tanácsadás/ coaching
A márka azonban nem csak a szakma iránt mélyebben érdeklődő, tanulni vágyó hölgyeket és urakat várja az új központjába. Az intézmény falai között ugyanis személyi coaching, mentális tréningek és személyi tanácsadások is zajlanak. A Pierre René PROFESSIONAL felkészítő csapatának nem titkolt célja, hogy segítsen az ügyfeleinek önmagukban megtalálni a valódi NŐ-t. A program elvégzése után ügyfeleink a külső és belső harmónia megtalálása után egészséges önbizalommal, valódi stílusukat megtalálva térhetnek vissza a hétköznapokba. Programjaink személyre szabottan, maximum két fő részvételével zajlanak. Vendégeink teljes körű támogatást kapnak coach és sminkmester segítségével.
További információ: www.valodino.hu

 

Csajos program
„Mi az álmom? Boldogabbá és szebbé tenni a Nőket.”
Christian Dior
Pierre-René-rendezvényfotók-132-webAzért választottuk ezt az idézetet Cristian Dior- tól, mert hasonló célokkal álmodtuk meg programjainkat. A célunk, hogy olyan lehetőségeket és témákat hozzunk el a Nőknek, amelyekkel könnyen tudnak azonosulni és csak is róluk szól…
A csajosprogram.hu keretein belül igyekeztünk olyan programokkal szolgálni, ami a NŐről szól, kicsit lazábban, de stílusosan!
Célunk, hogy minden körülményt, minden feltételt a vendégeink igényeinek megfelelően alakítsunk ki és ez a néhány óra semmi másról ne szóljon csak RÓLAD!
További információ: www.csajosprogram.hu

 

 

 

 

Szerencsére nem csak a szemünket legeltethettük a gyönyörű termékeken illetve a modelleken, de „legelhettünk” is.
16776385_1631258646888963_277805497_o

 

Akik kedvet kaptam egy kis önképzéshez vagy csak szimplán felfrissíteni a smink készletüket, ITT találjátok az üzlet(ek) címét!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek