Egy előző cikkben (LINK) már beszéltem a SUPERHAIR-ról és csodáiról, most viszont beújítottunk néhány tinccsel ?

Aki imádja a minőséget, ápoltságot, dússágot, és szép hajat, továbbra is csak a SUPERHAIR-t tudom javasolni.

 

Mivel az előző cikkben már sokat beszéltem a hajápolásról, ezért most egy kicsit érdekesebb témába szeretnék belemenni, mégpedig, hogy én milyen eszközöket használok és hogyan styling-olom a hajam.

Sicra Andi tesztvilag

 

Jelenleg egy Kallos Vaníliás tejproteines sampont használok. Hosszabb tesztelés után ez vált be igazán a keratinos-hőillesztéses hajamra. Ezután szintén egy Kallos terméket használok hajpakolásként, ugyancsak egy kókuszos-tejproteines hajbalzsamot, amit többnyire hajközéptől lefele viszek fel elkerülve ezzel a gyors zsírosodást. Érdemesnek találtam 2-3  napont hajat mostni, viszont ennél előbb nem érdemes. A hajformázásnál, mint például a hajvasalás, göndörítés stb, nagyon vigyázzunk az illesztésekre, próbáljuk elkerülni azokat.

 

Őszintén szólva, az első SUPERHAIR együttműködésem után, nagyon féltem , hogy hogyan is fog menni a hajmosás, fésülködés, alvás, hajformázás. Mára már kijelenthetem , hogy minden ugyanolyan, SŐŐŐŐT ! Szebb, jobb, könnyedebb, és persze nagyon megéri bajlódni, bíbelődni, és vigyázni a hajkoronánkra. MEGHÁLÁLJA!

Haj vasalásra és haj göndörítésre a Remingtontól választottam eszközöket.. Az egyik a Remington keratin terápiás hajvasalója. A másik pedig egy sima Remington kúpvas, mellyes nagyon egyszerű a babás hullámok elkészítése.

 

A SUPERHAIR OLDALÁT ITT TALÁLJÁTOK!! **SUPERHAIR**

Ide pedig beszúrom nektek az általam használt és jól bevált termékeket !!

kallos

 

 

Remélem tetszett nektek a cikkem és segíthettem, ha hasonló témában gondolkodtok ?