Presszoterápia – karcsúsítás, izomerősítés, bőrfeszesítés és cellulitkezelés egyben

Estimated read time 5 min read

Olvastam róla, kipróbáltam, valóban jó!

(Larion Zoé szépségtanácsadó)
larion-zoe-3

Őszintén bevallom, türelmetlen típus vagyok. Ha valamit szeretnék, jó lenne, ha most azonnal meg is valósulna. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én szeretem a logikus és praktikus dolgokat, amik többszörös hatékonysággal működnek és nem rabolják a drága időmet. Rátaláltam egy ígéretre, ami túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen. Nem vagyok az a fajta, aki csak legyint egyet és továbbsétál. Szeretem a saját bőrömön megtapasztalni az eredményt, hiszen szépségtanácsadóként csak olyasmit ajánlok, amiről TUDOM, hogy a legjobb megoldások egyike.

 

A legtöbb nő vágyálma, hogy erőfeszítés nélkül azonnal megoldódik a problémája és hipp-hopp varázsütésre olyan hibátlan alakja lesz, mint még soha. Csajok, ébresztő! Sajnos ez nem így működik. Jó hír viszont, hogy megdöbbentően látványos eredményt lehet elérni, ha több fronton indítunk támadást a regenerálódás érdekében. Elcsépeltnek tűnhet, mert a jó tanácsok unásig van ismételve az összes női magazinban, de ez nem a véletlen műve. Igyál meg napi 2-3 liter vizet, egyél egészséges ételeket és sportolj rendszeresen! Ez a változás alapja. Itt kell elkezdeni és ezt a folyamatot lehet felturbózni.

larion-zoe-2

Lássuk csak! Mi is ez a presszoterápia pontosan?

Alapja az a logikus biológiai alapelv, miszerint a zsírbontáshoz, karcsúsodáshoz, bőrfeszesítéshez, cellulit eltűntetéséhez szükséges az izomösszehúzódás, a vérkeringés, az anyagcsere és a nyirokkeringés fokozása, a zsírsejtek lebontása, a méreganyagok kihajtása a szervezetből.
De hogyan teszi mindezt a presszoterápia? Elektromos tappancsok által alacsony frekvenciás impulzusárammal idéz elő izom összehúzódásokat. Az izmok összehúzódásának köszönhetően nagy mennyiségű felületi és a mélyrétegben található zsírsejtek lebontására alkalmas. Edzi az izmokat és felgyorsítja a vérkeringést és ezzel együtt a szervezeted anyagcseréjét. Az infravörös fény úgy hat a zsírsejt szerkezetére, hogy nagy mennyiségű hő leadására kényszeríti, megizzasztja, tehát zsírsejt lebomlást okoz. Emellett szintén fokozza a vér- és nyirokkeringést, az anyagcserét. A gép a légzsákokat felfújja és leereszti, ezzel a megfelelő irányba préseli ki a testből a méreganyagokat.

larion-zoe-1

A még intenzívebb hatás érdekében egy vákuumos rádiófrekvenciás zsírbontó technikával kombináltuk a kezelésem, ami nem fájdalommentes (azért ki lehet bírni). A zsírszövetek ellenállása nagyobb a többi szöveténél, ezért ezek a rádiófrekvenciás kezelés során sokkal nagyobb hő elnyelésére képesek, mint a többi szövet. A hő felgyorsítja az anyagcserét, majd a zsírsejtekben található testfolyadék távozik a szervezetből, melynek eredményeképpen a zsírsejtek összehúzódnak. Emellett, a rádiófrekvencia váltakozó stimulációs hőt juttat mélyen a különböző bőrrétegekbe, ami javítja a kollagén rostok összehúzódásának kezelési eredményeit, és erősíti a kollagén regenerációt. Ezáltal elkerülhető, hogy a zsírleolvasztást követően a bőr petyhüdtté váljon, és hatékony cellulit-csökkentő, testformáló, valamint bőrfeszesítő hatás érhető el! A rádiófrekvencia hője és a vákuum szívóhatása összetöri a zsírsejteket, kipumpálja a méreganyagokat a nyirokrendszerbe és a vizelettel távoznak, ezért kell sok folyadékot inni.

Vákuumos rádiófrekvenciás zsírbontás

Már 4 kezelésen voltam és kár is lenne tagadni, változott a bőröm. Centikben is mérhető és feszességben is. Az első alkalommal még kissé kellemetlen volt a kezelés, a zsírsejtek rombolása miatt, itt-ott be is kékült a bőröm, de a többi alkalommal már nem volt gond, viszont látványosan elkezdett változni a bőr állaga. Nézd meg ezt a képet, így érthetőbb mi történik.

larion-zoeA 30 perces kezelések  alapára 5.000 forint, természetesen kedvezőbb az ár, ha többalkalmas bérletet vásárolsz.

Hogy kinek hány kezelésre van szüksége, az mindig egyénfüggő. Van, aki minimális elváltozással érkezik hozzánk, ezesetben elég 1-2 kezelés is. Viszont, aki nagy zsírtömeggel rendelkezik és fogyni is szeretne, annak javaslom a konzultációt, hogy pontosan meg lehessen határozni a szükséges kezelések számát. A konzultáció ingyenes, ha érdekel a lehetőség, szívesen segítek, írj egy üzenetet itt

Emellett van még néhány  narancsbőrgyilkos trükk a tarsolyomban.

 

Larion Zoé szépségtanácsadó

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek