Sziasztok! Nagyon finom a gombás rántott palacsinta, ezért elmondom hogyan készült. Az íze még mindig itt van a számban, pedig nem ma készült.
A BioFungi ismét kitalált valamit, mint a mesében a boszorkány. Ezt a terméket, vagyis a gombakrémet gondoltuk tovább és Karácsony közeledtével jól be is csomagoltuk.
Nagy ódákat nem tudok zengeni a konyhaművészetről, ezért ne is várjatok nagy dolgot.
Elsőként a jól ismert palacsinta tésztát készítettük el, ami nem az édes, hanem a sós változat. Nem kell félni a só hozzáadásával, mert elrontani szinte lehetetlen.
Egy igazán gyorsan elkészíthető, de annál finomabb étel a gombakrémmel és sajttal töltött palacsinta.
A legelső a sós palacsinta elkészítése.
Amikor a gombakrémekkel megkentük a palacsintákat, utána egy vékony sajt csíkot is tegyünk bele, mert ettől lesz csak olyan íze, hogy olyanok leszünk, mint Chuck Norris, vagyis az összeset és még egyet meg tudnánk enni.
Az összetekert palacsintákat ezután szépen, mint a rántott húst kirántjuk. Nem kell sokáig sütni, hiszen alapjában kész, csak kicsit pirítani kell.
Az így elkészült töltött palacsintákat kedvünk szerint tálalhatjuk bármilyen körettel, mert mind ízvilágban, mind pedig megjelenésben passzol szinte mindenhez.
És ahogyan említettem az íze pedig felülmúlhatatlan!
Mi az alábbi gombakrémeket használtuk
- Csiperkegombakrém (kaporral)
- Csiperkegombakrém (természetes gombából)
- Csiperkegombakrém (Csípős)
- Csiperkegombakrém (Laskagombából)
Ezek a gombakrémek magában is nagyon finomak, amit ha tehetnék naponta kb 5-6 dobozzal tuti megennék.
Ezeket a termékeket a BioFungi gyártja és szerencsére sok helyen frissen be is lehet szerezni.