Infratrainer teszt

Estimated read time 5 min read

Sokan néztek rám furcsa arckifejezéssel, amikor azt mondtam: narancsbőrt akarok! Minden nő igyekszik megszabadulni ettől a bőrhibától és hát valljuk be őszintén, valóban nem túl esztétikus látvány a főként fenék- és comb környékén éktelenkedő „ragya”. Szépségtanácsadó vagyok (www.facebook.com/larionzoeszepeszet) és fontos számomra, hogy csak olyan terméket vagy szolgáltatást ajánljak, amiben hiszek, mert már tapasztaltam a kedvező hatásait. Ezért arra a döntésre jutottam, hogy én magam leszek a kísérleti nyúl.

 

Infratréner tesztvilag (5)
Sok pozitív visszajelzést hallottam korábban az INFRATRAINER-ről ami gyakorlatilag egy fekvő kerékpár 4 infrapanel között. Mivel szeretek saját tapasztalat alapján véleményt alkotni, úgy döntöttem letesztelem. A 20. edzésen már túl vagyok és bátran kijelenthetem, hogy az egyik kedvenc edzésformám lett! Többek között azért, mert nem csak az erőnlétemet javítja és megszabadít a felesleges kilóktól, narancsbőrtől, hanem mindez kényelmes testhelyzetben és kellemes környezetben történik, zenehallgatás vagy akár filmnézés közben.

 

Info

Az Infra Trainer, egy olyan fekvő kerékpár, mely aPhilips Vitae infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A Magnetvital System ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti, és a kezelést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal. Az InfraTrainer maximálisan biztonságos, akár idősek vagy magas vérnyomásban szenvedők is használhatják. Nem igényel továbbá különleges fizikai felkészültséget. A hatás fokozása érdekében ajánlott izzasztó olaj és fólianadrág használata.

Infratréner tesztvilag (2)

Edzés előtt izzasztókrémmel kentem be magam, majd egy zárt lábfejrésszel ellátott fólianadrágot vettem fel a hatékonyság növelése érdekében. Az első benyomásom az volt, hogy könnyű dolgom lesz, mivel a gépet félfekvő testhelyzetben lábbal kell tekerni.

A fogyasztó- és méregtelenítő hatást fokozza a négy, testre irányuló infrapanel, aminek a sugarai a bőr rétegei alá hatolva felmelegítik a szöveteket, hogy intenzívebben „olvadjon le a zsír”. Mivel a bőr pórusai hő hatására kitágulnak, az izzadtsággal együtt könnyebben távoznak a méreganyagok is. Az INFRATRAINER-ben töltött idő során a súlyveszteség 80%-a víz, ami a tréning végén szemmel látható volt a fólianadrágban. A további 20% pedig zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek és bizonyos mérgező anyagok.

 

Infratréner tesztvilag (3)

Infratréner, infratréner

Elképesztő volt látni, hogy egyetlen edzés alatt 2-3dl méreganyaggal teli víz távozott a bőrömön át. Hihetetlennek tűnhet, de 50 perc alatt 600-800 kalóriát égethettem el. Ez egy közel félmaratonos futótréningnek felel meg, amihez pedig rendkívül jó erőnlét szükséges. A kedvesemnek is ajánlottam, hogy próbálja ki és ő is meglepődve tapasztalta az edzésforma hatékonyságát. Épp ezért lepett meg, amikor megtudtam, hogy túlsúlyosak és idősek is használhatják, mivel nem igényel különösebb fizikai erőnlétet és kíméli az ízületeket. Nem állítom, hogy nem fáradtam el, de a végeredményért igazán megéri. Ráadásul az infrasugaraknak köszönhetően a bőr pórusai kitágulnak és kitisztulnak. Így az edzést követő zuhanyozás utáni bőrápoláskor, fokozott hatékonysággal szívódnak fel az ápoló anyagok, mint például az olívaolaj, amit előszeretettel használok. Ha gondolod, próbáld ki te is! Itt tudsz bejelentkezni: http://www.infraflextrainer.hu/

 

Kizáró tényezők:

  • terhesség
  • szoptatás
  • magas
  • vérnyomás
  • friss műtét
  • gyulladásos betegség
  • akut fertőzés
  • lázas állapot
  • fájdalmas kidudorodó visszér
  • trombózis és arra való hajlam

 

Infratréner tesztvilag (1)

 

 

 

 

Larion Zoé

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek