A Soft & Gentle bemutatja Magyarország első alumínium-mentes izzadásgátló spray-jét

Estimated read time 3 min read

Budapest, 2016. április 25.  A Soft & Gentle bemutatja Magyarország első alumínium-mentes izzadásgátló spray-jét

  • Igazi újdonság az izzadásgátló termékek között
  • Az egyedi formula alapját növényi kivonatok alkotják, így természetes összetevők gátolják meg az izzadást és a kellemetlen szagok kialakulását

A Soft & Gentle Nagy-Britanniában már évtizedek óta az angol piac egyik legmeghatározóbb szereplője az izzadásgátlók piacán, és most egy forradalmi újítással frissítette termékportfólióját. Az új alumínium-mentes izzadásgátló termékcsalád három különböző illatban lesz elérhető Magyarországon 2016. április közepétől.

index_kép

Ha eddig kompromisszumot kellett kötnöd izzadásgátlás területén, az új Soft & Gentle spray dezodorok tökéletes megoldást nyújthatnak számodra! Alumínium származékok nélkül, a mezei zsurló és zsálya erejét felhasználva természetes módon, káros anyagok nélkül akadályozza meg az izzadást és a kellemetlen testszagot, mindezt egy modern és fiatalos spray formában. Az új Soft & Gentle izzadásgátlók ezen kívül nem tartalmaznak allergizáló anyagokat, parabént, alkoholt és kíméletesek még a legérzékenyebb bőrhöz is.

Soft&Gentle_Active_Tesztvilág

Az alumínium-klorid mentes formula egyedülálló módon akadályozza meg a verejtékezést. A természetes növényi kivonatok összehúzzák a verejtékmirigyeket ezáltal jelentősen csökken az izzadás mértéke is. A zsálya kivonat puhítja a hónalj érzékeny bőrét, megakadályozza a testszag kialakulását, míg a mezei zsurló hatékonyan csökkenti a verejtékmirigyek méretét. Az igazán hatékony formulának köszönhetően a termékek olyan izzadásgátló hatást tudnak biztosítani, amelyet eddig csak az alumínium tartalmú dezodorok nyújtottak!

Soft&Gentle_Floral_Tesztvilág

Az új Soft & Gentle izzadásgátlókat vegánok és vegetáriánusok is használhatják, az újrahasznosítható flakonokban kapható termékek három kellemes illatban – Active, Floral és Care – érhetőek el, így mindenki könnyedén megtalálhatja a személyes favoritját.

Soft&Gentle_Care_Tesztvilág

Viszkok Fruzsina, a népszerű hazai blogger már ki is próbálta mindhárom variánst és meg is találta a kedvencét:

„Az én kedvencem a Care változat, amit egész nap magabiztosan viselhetek. Nagyon finom, nőies illata van, ami egyáltalán nem hivalkodó, jól megfér a parfümöm mellett is. Jó társam a mindennapokban.”

A Soft & Gentle izzadásgátlókat forgalmazó Target Sales Group Kft. ügyvezetője Tóth Balázs szerint pedig:

„A termék valódi meglepetés volt. 20 éve foglalkozom kozmetikumokkal, eddig valódi izzadásgátló hatást kizárólag alumínium tartalmú termékek nyújtottak. Tizenéves lányaim is örömmel használják, nemcsak hatékony, de az illata is kellemes.”

Soft&Gentle_izzadásgátlók_Tesztvilág

Az alumínium-mentes Soft & Gentle termékek 150 ml-es kiszerelésben elérhetőek a dm, Rossmann üzletekben és a TakemeShop webáruházban 1099 Ft-os áron.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek