Teszt – Yves Rocher SEXY PULP dúsító szempillaspirál

Estimated read time 5 min read

Valószínűleg mindenki számára ismerősen cseng az Yves Rocher termékcsalád neve. Ebben a cikkben most a Sexy Pulp névre keresztelelt szempillaspirált fogom bemutatni.

Egy kis történelem…

A  márka története már az 1960-as évekre visszanyúlik, amikor az első üzlet megnyitott, de ezt megelőzően is forradalmi lépéseket tettek a szépségápolás területén. A termékeket a francia vidék mesés környezete ihlette, és ebből az ihletből merítkezve készült el az első krém, mely gyógynövények kivonatát tartalmazta és felhasználták a természet kincseit. Ebből már következtethetünk, hogy természetes alapanyagokból készült kozmetikumokról van szó. 50 év fejlődésének köszönhetően érték el, hogy ma minden harmadik francia nő Yves Rocher termékeket használ.

Teszt

Korábban is használtam már a termékeiket, több fajta tusfürdőt, dezodort, krémet, de a smink termékeik eddig valahogyan kimaradtak a sorból. Most került kezembe az egyik szempillaspiráljuk, melyet izgatottam bontottam ki, hogy végre kipróbálhassam. Magasak az elvárásaim vele szemben, hiszen Yves Rocher terméket tartok a kezemben.

Talán az egyik legfontosabb lépés a sminkelés során a szempillaspirál használata, hiszen egy csábos tekintet igenis felkelti a figyelmet, így nagyon is számít, hogy milyen spirállal koronázzuk meg sminkünket, legyen szó akár egy buliról, vagy csak a hétköznapi megjelenésről.

Nézzük a külcsínt! Nagyon tetszik, hogy a termék védőfóliával ellátott, így nem fogják előttem hatszázan kinyitni, hogy megnézzék, és mire megvesszük már kiszárad. 9 ml-es kiszerelés, egyszerű, mutatós, csajos. 4390 ft a jelenlegi ára a honlap szerint, ami valljuk be azért magasabb, mint drogériában kapható társai. Számomra az exkluzivitást emeli, hogy a termékeiket csak márkaboltban lehet megvásárolni, nem kapható bárhol, az üzleteik nagyon igényesek és kellemes bennük elidőzgetni.

Yves_Rocher_Sexy_Pulp_Tesztvilág

A tubus jól kézbe fogható, kényelmesen használható, szerencsére a dúsító hatást nem próbálták illusztrálni, azzal, hogy irreálisan vastag és nagy tubust készítettek, hozzá, amit alig lehet megfogni. Na de nézzük a lényeget. Ami egyből szembetűnik, hogy az állaga nagyon krémes, nem túl sűrű kátrányszerű. A kefe többféle hosszúságú sörtéből áll, amit én kifejezetten szeretek, mert a szemzugba sokkal könnyebben elérhetjük az apró szálakat. Könnyű a felvitele, abszolút de tényleg abszolút egyenletesen oszlik el a pillákon, nem hagy csomókat, darabokat. Gyorsan megszárad, és teljesen természetes érzést kölcsönöz. Reggel használtam, és kellemes csalódás volt, hogy a nap folyamán sem pergett le, nem lett tőle kőkemény a szempillám, és nem tört le, ahogy megdörzsöltem a szemem. Kíváncsi voltam, hogy mennyire könnyű eltávolítani. Kétféle lemosóval próbáltam ki, a saját termékeik közül választottam egyet (olajos kétfázisú sminklemosó) valamint egy micellás vizet. Mindegyikkel könnyen eltávolítható volt, a saját lemosóval kicsit jobb eredményt értem el, nem kente el, hanem egyben leszedte. Nem kimondottan érzékeny a bőröm, de a szememet gyakran irritálják a szemfestékek. Itt nem tapasztaltam, így megkockáztatom, hogy érzékenybőrűeknek is kiváló lehet.

Yves Rocher Sexy Pulp használat közben
Yves Rocher Sexy Pulp használat közben

Elmondhatom, hogy szinte teljesen elégedett voltam vele, egyetlen egy dolgot tudnék mondani, ami nem is negatívum igazán. Annak ellenére hogy dúsító szempillaspirál, nem feltétlen választanám egy bulihoz. Igaz nem is extrém dúsító, vagy parti szempillaspirálként kínálják. Nem dúsít akkora arányban, mint amit egy bulihoz elvárna az ember.

Összességében megfelelt az elvárásaimnak, nagyon szívesen használom a hétköznapokban, rendkívül kényelmes és észrevehetetlen, úgy hogy közben kiemeli a szempillákat és hozzájárul a szépségünkhöz és a jó megjelenéshez, nem csak a ruha tud öltöztetni. Bátran ajánlom mindenkinek.

Kőszegi Adrienn

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek