VIWA vitaminvíz

Estimated read time 4 min read

VIWA vitaminvíz

Viwa vitaminvíz tesztvilag (6)

 

VIWA vitaminvíz érkezett hozzánk egy kis kóstolásra és ennek a pár íznek a tesztjéről fogunk beszélni.

Mielőtt nagyon belemerülünk az apróságokba valamit le kell szögezni.

Viwa vitaminvíz tesztvilag (4)Az üdítő névben is benne van a szó „üdítő”, tehát most félreteszünk minden olyat, mint színezék, vagy megjelenés. vagy éppen a címke design.

Szép sorban megkóstoltuk az összes ízt és ez alapján próbálunk véleményt alkotni.

Az összes íz elsőre nagyon fura és a legjobb szó rá az, hogy üres. Üres azért meg aki az édes, cukros üdítőhöz szokott azoknak a megszokás szerint az agyon cukrozott íz jelenti az üdítőt. Viwa vitaminvíz tesztvilag (5)És valljuk be az utóbbi 20-30 év, de még a nagyanyáink is a sűrű házi szörpökkel kényeztettek el minket. Most már tudjuk, hogy nem az édes üdítő az üdítő, mert attól még szomjasabbak leszünk és nem is oltja szomjunkat. Még ha csak ez lenne, de egészségtelen is.

A VIWA vitaminvíz egy olyan szénsavmentes üdítő, ami nincs telepakolva cukorral és édesítőszerrel. Persze a Dél-Amerikában őshonos stevia megtalálható a leírásban, ami a világ legjótékonyabb hatású édesítőszere. Ezt nem csak édesítésre, bár nagyon hatékony és intenzív, hanem az őslakó indiánok leginkább hatékony sebgyógyító növénye is volt. A Stevia(Sztívia) apró leveleit helyezték a sebre és kötötték be, ami hihetetlen gyorsasággal gyógyította be a sebeket. Viwa vitaminvíz tesztvilag (2)Persze itt az üdítőben azért nincs ilyen dózisban és nagy valószínűséggel is csak előre legyártott stevia sűrítményről beszélhetünk.

Ennek ellenére nem üres az ital, hanem igazán frissítő és az ízek nem mennek át a töménybe. Nincs utóíze, ami szerintem nagyon fontos és nem ragad a szánk össze tőle.

Minden íz valóban hasonlít az igazihoz legyen az citrus, vörös áfonya, multivitamin vagy akár a body pro.

 

A forgalmazó szerint

A termékek gyümölcscukorral (fruktóz) készülnek, tartósítószert nem tartalmaznak.
A négy különböző ízben és összetételben elérhető, különböző funkciójú italok fedezik a szervezet napi vitaminszükségletét, miközben biztosítják a folyadékpótlást.
Kellemes, nem édes gyümölcsízükkel kiváló, egészséges szomjoltók. A VIWA Vitality élénkít és energiával tölt fel, a VIWA Body Pro fogyasztásával kirobbanó formában érezhetjük magunkat mind külsőleg, mind belsőleg, a VIWA Multivitamin sok-sok gyümölcsöt egyesít magában, míg a VIWA C-1000 hosszú időre fedezi a C-vitamin szükségletet.
Viwa vitaminvíz tesztvilag (1)Az igazság az, hogy egyetlen negatívum volt amit tudunk mondani az pedig az, hogy aznap megittuk az összeset. Szerintem ez magáért beszél. (Persze az lenne a legjobb, a VIWA vitaminvíz lenne a Tesztvilág üdítős partnere, mert csak úgy pörögnénk a cikk írások alkalmával a Body Pro-tól.)
Sokan nem szeretik a tömény üdítőket és a Viwa vitaminvíz nem ilyen, sőt az édes íz helyére sok sok vitamint pumpáltak, amikre nekünk igazán szükségünk van. És ha már úgy is iszunk, akkor miért ne tegyük egészségesen. Az üdítő ára 199-299 Ft között mozog üzletektől függően, ami még olcsóbb is, mint a mindenki által ismert piros címkés nagyon habzó, egészségtelen barna üdítő.
Viwa vitaminvíz tesztvilag (3)
Összefoglalva a terméket. A Viwa vitaminvíz könnyű és ízletes. Hűtve pedig valami nagyon üde íz.

Nekünk az eddigi legjobb üdítő, ami valaha is a kezünkbe került, ezért pontozásunk egy nagyon laza csont nélküli 10/10!

A VIWA vitaminvíz honlapjáért kattints erre a szövegre és már repítünk is oda!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek