Huawei luxus

Estimated read time 5 min read

HUAWEI LUXUS

Nézem az embereket, akik jönnek és mennek, és mindannyian nagyon belemerülnek a saját kis világukba, amely olyan apró, hogy belefér egy mobiltelefon képernyőjébe – nem csoda, hogy nem tudják levenni róla a szemüket és a fülüket. (Paulo Coelho)

Tesztelésre kaptuk meg a Huawei G8 telefont, illetve az igazán egyedi, s kifinomult Huawei Watch Jewel női óráját.

A telefont ami hatalmas és pár kisebb dologtól eltekintve csak szeretni lehet.

12935430_1309722882375876_448020302_nKívülről nagyon „egyben van” érzete van az első kézbevételtől fogva, bárhol elővesszük számíthatunk egy-két elismerő tekintetre. Ezt az érzést folytatja a gyorsan működő ujjlenyomat olvasó, ami tökéletes helyen van a készülék hátoldalán, pont úgy, mint a hangerő és a kikapcsoló gomb a jobb oldalon. Hatalmas 5.5 colos kijelzőt kapunk Full HD felbontásban, ami fényes mindenhonnan belátható. Kívülről minden prémium és minőségi érzetet kelt.

 

huawei-g8-2Belülről Android 5.1 fut a cikk írásakor ami várhatólag frissíthető lesz 6.0 Marshmellow-ra. Erre a telefon abszolút készen áll a 3 GB ramjával.

Magát az operációs rendszert nem módosították túlzottan, csak az ikonok megjelenésével. Itt viszont jelentkezik az első és legnagyobb probléma: fölösleges szoftveres funkció/csicsák. A kamerában van beauty mód amit nem tudok hová tenni a mai napig. Főleg, hogy ennél az árkategóriánál hangyányival jobb kamerát várna el az ember, nem szoftveres játékokat. Hatalmas pozitívum, hogy 2 napot gond nélkül kibír az akkumulátora, valamit az elegáns megjelenés s a minőségi felépítés. Negatívabb benyomást keltett a felhasználói felület kinézete illetve kamera.

Info: 

Huawei-leica-tesztvilagA Huawei fogyasztói üzletága és a Leica Camera AG bejelentette, hogy hosszú távú stratégiai együttműködésbe kezdett. A két cég közötti partneri megállapodás felöleli a kutatás-fejlesztés, a design, mérnöki munka, a felhasználói élmény, valamint a marketing és a kereskedelmi terjesztés területeit. Tovább…

 

Kinek ajánlom?
Nagy kezű vagy telefont két kézzel használó felhasználóknak, akiknek az akkumulátor idő és a megjelenés a fontos, nem a fotózás. Ha valakinek ilyen igényei vannak akkor ne keressen tovább, megtalálta amit keres.

Nekünk a Huawei G8 telefon egy tízes skálán 10/9.

 

Most beszéljünk kicsit a nőies oldaláról is a dolgoknak.

nexus2cee_huawei-watch-elegant-jewel

Az Huawei Jewel óra pazar. Gyönyörű, eredeti olasz fehér bőr szíjjal van az amúgy ó arany számlap párosítva és nem feledkeztek meg a csillogásról sem, hisz nem kevesebb, mint 68 db Swarovski kristályt tettek a számlapba, ezzel is emelve fényét ennek a gyönyörű és hasznos szerkezetbe. A dizájnt a klasszikus svájci órákról vettél, 44 mm átmérőjű számlapjukat karcmentes üveg védi. Ezen modell hidegen kovácsolt rozsdamentes acélból, aranyozott rózsa-arany borítással készült, biztosítva ezzel a tartósságát.

Huawei-Watch-Jewel

De nem csak szép, hanem okos is!
Értesít a bejövő emailekről, üzenetekről, hívásokról a Blootooth kapcsolatnak köszönhetően, melyet egy egyszerű app segítségével érhetünk el, amire bekapcsoláskor külön felhívja a figyelmünket az óra, ezzel is megkönnyítve a dolgunkat. Android, iOS kompatibilis, és Android Wear™ fut rajta.

Megannyi funkciója közül nekem egyértelműen a pulzus mérő volt a kedvencem, ami pontosan mér, mell pánt nélkül is! De a 6- tengelyes mozgásérzékelő is igen jó társam volt, az offline zenehallgatásról nem is beszélve. A futás szerelmeseinek csak ajánlani tudom! Szerencsére nem merül gyorsan, így egy alapos töltéssel 1,5-2 napig is bírja, ami nálam külön pozitívum. 437023-1

Az ember azt hinné, hogy egy óra ami ennyi mindent tud és biztonságos, nehéz lesz. Magam is ezt hittem, de tévednem kellett. A Huawei bebizonyította, hogy nem kell nehéznek lennie egy ilyen jó dolognak. Természetesen nem egy hétköznapi óra súlyával rendelkezik, de nem zavaró, sőt. Én kifejezetten szerettem, hogy éreztem magamon.

Számomra a Huawei Watch Jewel változata 10/10.

Mindegyik igényes nőnek csak ajánlani tudom, aki szereti a részletességet, az eleganciát, de ugyan akkor a praktikusságot is.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek