Playboy SkinTouch dezodor teszt

Estimated read time 3 min read

Pár héttel ezelőtt írtunk már az új és meglehetősen innovatív Playboy dezodorokról, és utána természetesen ki is próbáltuk őket. A 6 legmenőbb Playboy illatból kreáltak SKINTOUCH® technológiával készült dezodort, amelyek London, Super Playboy, #generation, VIP, New York és Play It Wild neveket kapták. Mi ez utóbbi hármat teszteltük.

A csomagolás

A forradalmian új technológiával készült termékek erőteljes, stílusos, új csomagolást kívánnak. A Playboy Illatok új, hangsúlyos designt tervezett a termékekhez, beleértve az újszerű, fújós kupakot, az ütős grafikát és a nyulánk, elegáns formát. A rafinált fújós kupak használata könnyed és egyszerű, az ikonikus nyuszifej díszíti. Ráadásul a KI-BE eltekerhető funkciónak köszönhetően egyszerűen bedobhatod a tornazsákodba vagy tagyódba, nyugodt lehetsz, hogy nem fog mindent összefújni.

Valóban nagyon trendi, csábító és jól eltalált csomagolásról van szó, a tizen-huszonéves korosztály számára valóban telitalálat. Kicsi, praktikus csomagolásának köszönhetően könnyen elfér egy kisebb hátizsákban is. A szórófej kialakítása szintén jól eltalált, nem szokványos, illik a csomagolás egyébként is modern külsejéhez.

PackshotSkinTouchNewYorkHD-RVB

Az illatsor

Az dezodorok sorát úgy fejlesztették ki, hogy minden playboy megtalálja a stílusához legjobban illőt. Minden illatnak megvan a saját egyénisége, melyet kiegészít a kis kapszulákba zárt esszencia – lehet friss, gyümölcsös-zöld jegyekben gazdag, vagy fűszeres-fás jellegű, az eredmény: modern illatsor, mely érzéki férfiasságot sugall.

 

Fiatalos, ugyanakkor nagyon férfias illatokról van szó, legalábbis az általunk tesztelt VIP, New York és Play It Wild illata nekem is nagyon tetszett, pedig én általában a férfi parfümöket vagy dezodorokat túl soknak és túl töménynek szoktam találni. Ezt a három dezodort viszont kellemesnek találtam, talán legjobban a VIP tetszett a karakteres illatával.

Playboy_VIP_Tesztvilág

A vélemény

„Nem nagyon szoktam dezodorokat használni, így a csapatból engem találtak a legideálisabb tesztalanynak. Bevallom, az első nap nagyon ódzkodtam még az egész teszteléstől, hiszen nem szoktam hozzá, hogy illatozzak egész nap. De aztán teltek a napok, és egyre több kollégám jegyezte meg, hogy milyen finom illatom van, és nem is találtam olyan zavarónak, sőt! Jó érzés volt, hogy még este, az egész napos munka után is érződött a dezodor hatása és illata, így a tartósságra mindenképp csillagos ötöst adnék. És valóban tapasztaltam, hogy amikor párom hozzámsimul vagy hozzámér, kicsit felerősödik az illat. A kedvencem a Play It Wild lett, szerintem azért, mert az fejez ki engem legjobban…” – mesélni tesztalanyunk, Pap Kornél.

DSC_0120

A Playboy Skintouch 24h dezodorok javasolt fogyasztói ára 1099 Ft.

A termékeket a Coty Hungary bocsátotta rendelkezésünkre, de ez a véleményünket nem befolyásolta.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek