Anya és lánya közösen tesztelt Clinians arckrémeket

Estimated read time 6 min read

A Tesztvilágnál szeretjük az újdonságokat, és ez nem feltétlenül csak új termékek kipróbálását jelenti. Szépség rovatunk történetében először egy közös anya-lánya teszt született, de természetesen két különböző arckrém került a gorcső alá.

A tesztelésben jelen cikk írója, és anyukája vett részt.

A tesztalanyok a Clinians márka két igen népszerű és közkedvelt arckrémje volt. Anyukám, Ági 54 éves, így ő a Sublime Beauty ránctalanító hidratáló arckrémet használta, én pedig a Hydra Plus szuperhidratáló változatot próbáltam ki.

Sublime Beauty ránctalanító hidratáló arckrém

40 éves kor után a bőr kollagén minősége és mennyisége jelentősen csökken, ennek megfelelően a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből. Évről évre a bőr egyre kevésbé lesz hidratált, hangsúlyosabbá válnak a ráncok és az arc kontúrja megváltozik. A hidratáló fiatalító arckrém egy speciális kezelés, mely az idő múlásával segít megtartani a bőr megfelelő hidratáltságát és kollagén tartalmát, így a bőr fiatalabb hatást kelt. Jótékony hatása a benne található összetevőiben rejlik: Eterniskin: aktív összetevő, mely egy innovatív technológia segítségével megtartja és egyben növeli a bőr kollagén tartamát egy rugalmasabb, ellenállóbb bőr érdekében; Hyaluronsav: hidratálja a bőrt a magas vízmegkötő képességének köszönhetően; Syn-Hycan: utolsó generációs tripeptid, amely képes növelni a hyaluronsav természetes szintézisét, egy tökéletesen tonizált és hidratált bőrért. Tartósító- és illatszermentes.

Clinians_Tesztvilág„Ami először feltűnt nekem ennél a Clinians arckrémnél, hogy nagyon kellemes az illata, konkrétan nem tudnám mihez hasonlítani, talán gyümölcsös-gyógynövényes. Az állaga elég sűrű, darabos, így én főleg egy kicsi víz hozzáadásával használtam, hogy megkönnyítsem a felvitelt. Ha esetleg túl sokat vittem fel belőle, az sem okozott problémát, mert a krém darabossága miatt simán le tudtam simítani a többletet az arcomról. Napi egyszer, reggelente használtam így nekem az 50 ml-es tégely körülbelül 5 hétig tartott ki. Ez a darabos állag miatt lehet sajnos, mert nálam általában 7-8 hét alatt fogy el egy másik márkájú 50 ml-es arckrém. Viszont az eredmény elképesztő volt: használat után már 10 perccel nagyon sima, puha és ragyogó lett a bőröm, annyira, hogy még a családom és a kollégáim is észrevették a változást. És szerencsére a hatása egész nap kitartott. Ránctalanító hatásról nem tudok beszámolni, mert szerencsés alkatomnak köszönhetően még 54 évesen sincsenek nagy és mély ráncaim, de az arcom feszességét és puhaságát már az első használat után visszakaptam. Csak ajánlani tudom.”

Anyukám által elmondottakat én is csak megerősíteni tudom, elég sok krémet kipróbált már az évek során, akadtak jók és rosszabbak, de egyiktől sem lett ilyen puha és kisimult az arca. Én nagyjából másfél hét használat után kezdtem el rajta észrevenni ezt a pozitív változást.

Hydra Plus szuperhidratáló arckrém

A bőr vízhiánya (dehidratáció) gyakran a külső tényezőknek köszönhető, melyek gátolják a bőr védekezőképességét, felborítják a víz-lipid egyensúlyát. Erre kínál megoldást ez a vízszabályozó krém, mely helyreállítja a bőr védekező mechanizmusát, így rendszeres használatával bőre újra puha, élettel teli lesz. Aqua Complex tartalma hosszantartó frissességet kölcsönöz a bőrnek. A hidratáló faktorok és természetes proteinek szivacs hatást fejtenek ki, visszatartják a szükséges vizet 24 órán keresztül. E- vitamin tartalmánál fogva erős antioxidáns hatású, késlelteti a bőr idő előtti öregedét. UVA-UVB szűrőt tartalmaz, így véd a káros napsugarak ellen.

Clinians04_TesztvilágAz idei változékony és szokatlanul hideg őszi idő sajnos megviselte az egyébként kombinált-zsíros arcbőrömet, így szükségem volt egy jó hidratáló arckrémre. Nagyon nem szeretem, amikor ennyire kiszárad a bőröm, mert a száraz bőrre való krémek általában túlzottan zsírosítanak, és egész nap úgy néz ki az arcom, mintha hetek óta nem mostam volna meg. A Clinians szuperhidratálójától is féltem kicsit, de nagyon kellett valami, ami a szárazságot és húzódást megszünteti így, vagy úgy. A Hydra Plus állaga csöppet sem hasonlított az anyukán által használt Sublime Beauty-hoz: a zöld színű krém finom uborka illatú, és nagyon könnyen kenhető. Azt mondanám krém és gél állaga között helyezkedik el valahol, mindenesetre kevés kell belőle egy alkalommal és könnyű a felvitel. Azonnal hidratál, és ami fontos volt nekem, hogy egyáltalán nem zsírosítja be az arcomat! Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan arckrém, amely egyszerre hidratál, csökkenti a szárazságot és a húzódást és nem zsírosítja be a bőrt. Reggelente használtam napi egyszer, és 4 nap után kezdtem el észrevenni, hogy végre kezd visszaállni normál állapotba az arcbőröm. Állagának és hatásának köszönhetően télre és nyárra is kitűnő választás lehet, mert még UV szűrőt is tartalmaz.

A Clinians Sublime Beauty ránctalanító hidratáló arckrém és Hydra Plus szuperhidratáló arckrém megvásárolható a márka weboldalán, de a legtöbb gyógyszertárban és gyógynövényszaküzletben is elérhetőek. A ránctalanító krém 4990 Ft, a Hydra Plus szuperhidratáló pedig 3990 Ft-ba kerül.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek