Idézzük fel a nyarat a Stara Mydlarnia gyümölcsös fürdőkollekcióval!

Estimated read time 5 min read

Nagyon hamar beköszöntött a hideg, esős és borongós ősz, ilyenkor sajnos a kedvem és a hangulatom is a padló alatt van 2 méterrel. Ha ez tartósan fenn áll, mindig szükségem van valamire, ami kicsit is visszaidézi a nyarat, a jó időt és a meleget. A Stara Mydlarnia gyümölcsös tusfürdői és fürdősói már a csomagolásukkal is jobb kedvre derítenek, hát még amikor elkezdtem használni őket 🙂

A Stara Mydlarnia márkáról már írtam korábban ITT, nálunk még viszonylag ismeretlen és új, és kizárólag a Tesco üzletekben érhető el.  Egy prémium lengyel kozmetikai márka, és közel 20 éves múltra tekint vissza.  A termékek fejlesztése során  a hagyományok  megőrzése mellett kiemelt figyelmet fordítanak a természetes  alapanyagok felhasználására.  Választékukban megtalálhatóak a glicerin alapú kézi gyártású gyógynövényes hagyományos szappanok, szappangolyók, tengeri sóból és gyümölcsökből, virágokból készült illatos fürdősók, tusfürdők és fürdőhabok, cukor- és sóalapú testradírok,  testvajak,  masszázsolajak és fürdőtejek. A termékek fejlesztését a természet  inspirálja, a legmagasabb minőséget képviselik és többségük rendelkezik a ” természetes alapanyag” minősítéssel.  A márka termékei nem tartalmaznak parabéneket, szilikont és PEG mentesek. Dermatológiailag teszteltek, de állatkísérletben nem vesznek részt.

Stara_Mydlarnia_fürdösó_Tesztvilág

Feketeribizli és bergamott & kamkvat  tusfürdő

A csomagolásuk nagyon szép, prémium külsőt kölcsönöz a termékeknek, ahogyan a Vintage kollekció esetében is megírtam. A tusfürdők és fürdősók is sajnos csak 250 ml-esek, és nem kapható nagyobb kiszerelésben. Spórolósan kell bánni velük, mert nem olcsó, viszont nagyszerű illatuk van és állaguknak, töménységüknek köszönhetően nem kell belőlük olyan sok, mint más tusfürdőkből. A fürdőszivacs használatát kifejezetten ajánlom, mert így ha két ember is használja egy-másfél hónapig is elég lehet egy darab. Az élénk piros színe és illata alapján feketeribizlis tusfürdő olyan, mintha összedaráltak volna egy kiló gyümölcsöt, és azt töltötték volna az üvegbe. Kellemes gyümölcsös illata szerencsére a zuhanyzás után is érződik egy ideig. A bergamott&kumkvat variáns pedig inkább mandarinos felütése van, amely egy kevés narancs esszenciával egyesül. Egy hátrányt tudnék csak említeni. Az adagolás nehézkes, mivel a letekerhető kupak alatt sajnos nem lapul valamilyen adagoló fej, így nekünk kell a megfelelő mennyiséget a kezünkbe vagy a fürdőszivacsra önteni.

Mandarin&bazsalikom és feketeribizlis fürdősó tengeri só tartalommal

Atlantic fürdősó, amelynek méregtelenítő és tisztító hatása van, valamint eltávolítja az elhalt hámsejteket. Megvédi a bőrt a kiszáradástól. Használata javallott különböző fogyókúrás kezelése kiegészítéseként is. Használata: Tegyen a fürdővízbe szükséges mennyiségű fürdősót és várja meg a feloldódását.

Stara_Mydlarnia02_TesztvilágÉn nem tudtam eldönteni, hogy egy kádnyi fürdővízhez mennyi is az a „szükséges mennyiség” így általában érzésre szórtam. A csomagolása és kiszerelése ugyanolyan, mint a tusfürdőké, azzal a különbséggel, hogy ebben fürdősó van. A vizet enyhén beszínezik, és nagyon jó illatot varázsolnak a fürdőszobába. Illatterápiás célból kiváló, használatát én elsősorban az alábbiak szerint ajánlanám:

  • Töltsük tele a kádat meleg vízzel és adjunk hozzá Stara Mydlarnia fürdősó valamelyikét
  • Vigyünk a fürdőszobába 1-2 illatmentes gyertyát, gyújtsuk meg őket, és kapcsoljuk le a villanyt
  • Egy kis halk relaxálós zenét is feltehetünk
  • Feküdjünk bele a kádba és engedjünk el minden gondot, bajt, stresszt

20 perc után garantáltan kipihentebben és nyugodtabban jövünk majd ki a fürdőszobából. Hatás garantált, én heti szinten legalább kétszer bevetem ezt a „csodaszert”. 🙂

A Stara Mydlarnia termékei a Tesco hipermarketekben kaphatóak, a teljes kollekció a budaörsi üzletben érhető el.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek