Műszaki

A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t

  • A második generációs SmartBand fejlett pulzusérzékelővel rendelkezik, amelynek köszönhetően hasznos információkkal szolgál a fittségedről, jóllétedről és stressz szintedről1
  • A készülék gyengéd rezgéssel és színes LED-ekkel jelez neked, hogy egyetlen hívást, üzenetet, e-mailt vagy értesítést se mulassz el
  • Éjjel-nappal viselheted a cserélhető fekete, fehér, pink és indigókék színekben elérhető tartós szilikon pántoknak és a készülék vízállóságának2 (IP68) köszönhetően
  • Kompatibilis minden eszközzel, amelyen legalább 4.4-es Android (Kitkat) vagy iOS 8.2 fut
  • 2015 szeptemberétől világszerte 60 országban lesz elérhető

 18.SmartBand 2 tesztvilág (2)

Budapest, 2015. augusztus 24. – A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) bemutatta a SmartBand 2-t, a többszenzoros, az élet naplózására szolgáló tartozékát, amely teljes körű betekintést ad viselője fittségéről, jóllétéről és a stressz szintjéről.

 

„A piaci ágazat legfejlettebb hordozható eszközének megalkotása volt a célunk – a SmartBand 2 képes olyan biometrikus adatok rögzítésére és közvetítésére, ami a Lifelog felhasználóknak fontos” – mondta Kaz Tajima alelnök, a Sony Mobile Communications UX Creative Design and Planning részlegének vezetője. „A termék nemcsak annak a hatékony elképzelésnek a megvalósulása, hogy a fogyasztók többet tudjanak meg magukról, hanem nekünk is lehetőséget nyújt, hogy a fejlesztő partnereinkkel izgalmas, új lehetőségeket fedezzünk fel.”

 

18.SmartBand 2 tesztvilág (3)A szíved, jólléted és a stressz szinted

A SmartBand elemes főegységével megegyező SmartBand2 főegységében lévő gyorsulás- és pulzusmérő együttesen ellenőrzik a pulzust és a szívfrekvencia-változékonyságot, ezzel lehetővé téve a fittség, edzés és stressz szintjeinek mérését egész nap.

 

A SmartBand 2 automatikusan követi az olyan tevékenységeidet, mint például a gyaloglás, futás vagy egyéb edzésformák, s eközben a pulzusszámodat is folyamatosan méri. A Sony népszerű Lifelog alkalmazása mókás összehasonlítási adatokkal segít nyomon követni hogy hogyan haladsz, emellett inspiráló motivációs  üzeneteket is küld a teljesítményed alapján.

 

Az éjszakai alvás még pihentetőbbé válik, hiszen a SmartBand2 alvás közben is gyűjti az adatokat az automatikus alvásérzékelésnek köszönhetően – az okos ébresztőóra funkció pedig az alvási ciklusod alapján a legjobb időpontban ébreszt fel gyengéd rezgésével.

 

 

 

Élj okosabban az intelligens értesítési üzeneteknek és kapcsolódásnak köszönhetően

 

A SmartBand2 gyengéd rezgéssel és villogó RGB LED-ekkel gondoskodik róla, hogy ne maradj le egy hívásról, üzenetről, e-mailről vagy tweet-ről sem. Emellett a SmartBand segítségével könnyedén irányíthatod a zenét az okostelefonodon vagy a táblagépeden: egy egyszerű érintéssel elindíthatod, szüneteltetheted és átugorhatod a zeneszámokat.

 

Ráadásul, a SmartBand2 rezgéssel jelzi, ha 10 méternél távolabb kerülsz a csatlakoztatott eszköztől, így soha nem fogod elveszteni az Xperia okostelefonodat vagy táblagépedet.

 

Végül pedig a SmartBand2 egy óra alatt feltölthető, és akár 2 napig is bírja4.

 

0-24 órás viselhetőség

A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t, A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t

A SmartBand 2 bármikor és bárhol viselhető köszönhetően a tartós szilikon pántnak, a 2 napos üzemidőnek és a – fedetlen USB port mellett is – IP68 besorolású vízállóságnak.

A Sony Creative Center japán és svéd helyszínein tervezett SmartBand 2 vékony, letisztult külsőt és egy vadonatúj fémkapcsot kapott, így könnyen és biztosan rögzíthető.

 

A SmartBand 2 a megjelenéskor fekete és fehér színben lesz elérhető, rövidesen pedig két további élénk színnel bővül a kínálat: pink és indigókék színekkel. Mivel a főegység megőrizte a korábbi SmartBand kompakt méretét, a technológiát első generációs, vagy egyéb más pántokkal is hordhatod, így még szélesebb lehetőségek közül válogathatsz.

 

2015 szeptemberétől világszerte 60 országban lesz elérhető.

 

A termékkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogass el az alábbi oldalra: http://www.sonymobile.com/hu/products/smartwear/smartband-2/specifications/

A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t,A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t

 

Translate »