essence “nauti girl” trendkiadás

Estimated read time 5 min read

Az essence következő trendkiadás a “nauti girl” minden szépséget egy szuper kis hajóútra invitál 2015 június közepétől! Csak sodródj és élvezd az óceán morajlását – trendi tengerész stílussal! Számos klasszikus kék, szürke és piros árnyalat határozza meg a tenger színvilágát friss barack, bézs és barna színekkel kombinálva. Számtalan felfedezetlen kincs vár a fedélzeten, köztük 4 körömlakk, 2 hosszantartó  ajakrúzs és egy barackos-pirosas pirosító horgony mintával. A trendkiadás egyik kiemelkedő darabja a vízálló szemceruza trendi kék színben, beépített hegyezővel. A limitált, gyümölcsös-aquatikus illat szuper illatot garantál a nyári napokra. Mindemellett a trendkiadás tartalmaz egy szuper, tengerész mintás neszeszert is! Evezz új vizekre az essence-el!

 

essence nauti girl – szemhéjpúder paletta

essence “nauti girl”A szemhéjpúder paletta 5 trendi színnel és lágy textúrával garantálja az elragadó, nyári sminket. A palette elérhető egy kék-fehér-barna és egy barack-bézs-barna verzióban. Elérhető két változatban: 01 cool breeze és 02 rock the boat**.
Ajánlott fogyasztói ár: 1399 Ft

 

 

essence nauti girl – vízálló szemceruza

ess_NautiGirl_WaterprEyePencil01Ez a vízálló szemceruza egy igazi must-have termék és nagyon praktikus. A tengerészkék szemceruza integrált hegyezővel van ellátva, így a ceruza automatikusan kihegyezi magát, amikor lezárod a ceruzát. Elérhető egy árnyalatban: 01 ahoy, boy!.
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft

 

 

ess_NautiGirl_EyebrowTint#01_offenessence nauti girl – szemöldök tint

Formáld a szemöldököd! A szemöldök tint praktikus filc végével könnyű definiálni a szemöldököt. Az univerzális szín számos szemöldök színhez passzol. Elérhető egy árnyalatban: 01 ocean liner.
Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft

 

 

essence nauti girl – hosszantartó ajakrúzs

essence “nauti girl”Nyári ajkak… lágy barackos-nude és intenzív piros gyönyörű befejezéssel és enyhe fénnyel. A hosszantartó formulát nagyon kényelmes viselni. A fehér csomagolás pedig nagyon jól mutat a tengerész mintával. Elérhető két árnyalatban: 01 miss navy és 02 crew first.

Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft

 

essence nauti girl – pirosító

essence “nauti girl”Az élénk barackos-pirosas pirosító elragadó színt ad az arcodnak – mintha egész nap a tengerparton sütkéreztél volna. Selymes textúrája könnyen kenhető, a trendi horgony jel pedig még egyedülállóbá teszi a terméket. Elérhető egy árnyalatban: 01 Anchors aweigh!

Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft

 

 

essence nauti girl – körömlakk

ess_NautiGirl_Nailpolish01 A négy hosszantartó körömlakk trendi sötétkék, világoskék, piros és barack színekben pompázik. Elérhető négy árnyalatban: 01 ahoy, boy!, 02 oh captain, my captain, 03 miss navy és 04 crew first!.

Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft

 

essence nauti girl – körömmatrica

essence “nauti girl”Tengeri matricák! A körömmatrica segítségével klasszikus csíkokkal, aranyos kis motívumokkal  – mint például: horgony, hajókerék és kagyló – díszíthetjük körmeinket, melyek felragasztása rendkívül egyszerű. Így egy szempillantás alatt egyedivé varázsolhatjuk körmeinket. Elérhető egy változatban: 01 hey sailor!

Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft

 

 

essence nauti girl – like a nauti girl illat

?????????????????????????????????????????????????????????Mint egy könnyed tengeri szellő…Ez a gyümölcsös-virágos aquatikus illat elhozza az igazi nyár érzését! A fejjegy gyümölcsös, az igazi frisseség érzését kelti a benne lévő bergamot, fekete ribizli, barack, sárgadinnye, mandarin és citrom jegyeivel. Kókusz, lótuszvirág és óceáni összetevők teszik a szívjegyet aquatikussá, virágossá melyet az alapjegyben lévő málna, pézsma és vanília egészíti ki. Játékos és friss, ez az eau de toilette illat egy igazi útitárs, mely feleleveníti a szabadság érzését. 10 ml-es kiszerelésben érkezik.

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

 

essence nauti girl – kozmetikai táska

ess_NautiGirl_CosmaticBagA nagy méretének köszönhetően a trendi kozmetikai táska kék – fehér csíkos tengerész mintával ideális útitárs a legközelebbi utazásodhoz. Zipzáros kiszerelése még praktikusabbá teszi ezt a szuper kis neszeszert. Elérhető egy változatban:  01 Anchors aweigh!.

Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft

 

Az essence “nauti girl” trendkiadás elérhető 2015 június közepétől a Müller drogériákban. 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek