CATRICE “Lumination” Limitált Kiadás

Estimated read time 4 min read

A nyári, pasztell rozé és élénk pink árnyalatok elegáns párosítása a csillogó metál árnyalatokkal. A modern rozé gold szín kiemelt hangsúlyt kap a tavaszi\nyári időszakban. A divattervezők futurisztikus kivágásokkal és fényvisszaverő anyagokkal díszítik a kifutókat. A kollekciókat arany gallérok díszítik, mely az erőt, az energiát és a nőiességet szimbolizálja. A kifutók által inspirált Catrice “Lumination” Limitált Kiadás 2015 szeptembertől pedig hűen testesíti meg a rozé gold, metal trendeket, a legújabb sminktermékekben. A kiadás kötelező darabjai közé tartozik a Pure Chrome Szemhéjpúder metál csillogással, a Púder Pirosító meleg rozé gold színben, matt hatással, továbbá az égetett Luminizing Bronzosító elegáns márvány mintával. A pirosító textúra igazán figyelemre méltó termék a rozé gold árnyalatával és egyedülálló textúrájával. A ragyogó megjelenés garantált- hála a Catrice-nak!

 

CATRICE Lumination – Pure Chrome Szemhéjpúder

???????????????????A három Pure Chrome Szemhéjpúder metálos csillogást biztosít. A magas pigmentáció garantálja az intenzív színhatást a pasztell pink, az elegáns pezsgő és a meleg rozé színeiben. Könnyen felvihető és kenhető. Elérhető három árnyalatban:  C01 Radiant Rose, C02 Stargazer és C03 Interstellar.

Javasolt fogyasztói ár: 1329 Ft

 

 

CATRICE Lumination – Ajakrúzs

???????????????????Akár a fényes nude árnyalatot választod holografikus hatással, vagy a félig matt élénk pink színhez nyúlsz – mindkét szín a nyári kedvenceid közé fog kerülni. Mindkét árnyalat krémes textúrával rendelkezik, így nagyon kényelmes viselni. A rozé gold csomagolás még trendibbé teszi az egyébként is gyönyörű rúzsokat. Elérhető két árnyalatban: C01 Radiant Rose és C02 Pink MATTrix.

Javasolt fogyasztói ár: 1329 Ft

 

CATRICE Lumination – Púder Pirosító

?????????????????????A lágy rozé gold árnyalat friss, egészséges megjelenést garantál használójának. A pirosító púderes, matt hatással bír és nagyon kényelmes viselni. A limitált pirosítót rendkívül könnyű kenni és hosszantartó hatást nyújt. Elérhető egy árnyalatban: C01 Flushed-Fiction.

Javasolt fogyasztói ár: 1329 Ft

 

 

CATRICE Lumination – Luminizing Bronzosító

?????????????????????Az égetett bronzosító metálos, márvány mintával természetes, napbarnított színt ad az arcodnak és a nyak vonalának visszafogott csillogással. A bronzosítót púder ecsettel a legegyszerűbb felvinni a kívánt területre – a tökéletes, elragadó hatásért! Elérhető egy árnyalatban: C01 New Bronze Age.

Javasolt fogyasztói ár: 1659 Ft

 

CATRICE Lumination – Luminizing Highlighter         

?????????????????????Hangsúlyozd ki arcod megfelelő részeit a Luminizing Highlighter segítségével. A lágy textúra és az egyedülálló márvány levél mintázat, a lágy csillámok gyönyörűen kiemelik az arc és nyak vonalát. Elérhető egy árnyalatban: C01 Luminous Light.

Javasolt fogyasztói ár: 1659 Ft

 

 

CATRICE Lumination  – Körömlakk   CATRICE “Lumination”,CATRICE “Lumination”

??????????????????Egyedüálló szín, egyedülálló fedés és tartósság. A négy limitált Körömlakk folyékony metálszerű manikűrt biztosít viselőjének – legyen szó akár a rozé gold, a metal pink, a lágy nude vagy a holografikus grafit árnyalatról. Elérhető négy árnyalatban:

C01 Interstellar, C02 Cosmic Pink, C03 Stargazer és C04 HoloGREYphic.

Javasolt fogyasztói ár: 1159 Ft

 

A CATRICE Lumination Limitált Kiadás elérhető a Müller és Auchan áruházakban 2015 augusztus végétől.

 

CATRICE “Lumination”,CATRICE “Lumination”

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek