Sticky Buddy

Estimated read time 3 min read

 

Macskásként régóta próbálom megtalálni azt a megoldást, ami megment a sok szőrcsomótól, amik a ruhámra, a kárpitra, és nagyjából az egész lakásra jellemzően megtalálhatóak.

És akkor egyszer csak megláttam a Sticky Buddy-t! Azonnal éreztem, hogy ez kell nekem. Itt a megoldás! És igen, tényleg ő az igazi. A Sticky Buddy 3-as szett a mindennapok megoldása a lakásban, az autóban, bárhol, ahol csak szőrrel, hajjal, morzsa darabkákkal szennyeződhet az életterünk. A legkisebb darabot arra használom, hogy mindig kéznél legyen, és praktikus, összehajtható tervezésénél fogva elférjen a táskámban vagy az autó kesztyűtartójában. Bármikor elő tudom venni, hogy letisztítsam vele a ruhám. A legapróbb szőrszálat is azonnal, egy simítással leszedi. De ha esetleg valakinek hullik a haja vagy korpásodik, tökéletes megoldása a Sticky Buddy a hétköznapokra. A szett második darabja egy nagyobb méretű, ennél fogva nagyobb kapacitású henger, amit kisebb területeken, mint pl. a konyhában az asztalra kiömlő kávéőrlemény esetében vagy a kutya/macska fekvő párnáján, jól lehet hasznosítani. A szilikon felületű henger könnyen felszed szinte mindent.

Nálunk a legtöbb hasznát akkor veszem, amikor a macskám váratlanul befészkeli magát ide-oda, mindenhol ott hagyva szőrös névjegyét. Ilyenkor csak végigmegyek a Sticky-vel pl. a kanapé azon részén, ahol épp kénye-kedvére ejtőzött korábban a macska, azonban az épp megérkező vendég is oda ülne le. Azonnal megoldódik a szőr probléma a Sticky-vel. És akkor még nem beszéltem a 3., a legnagyobb nyeles hengerről, ami kinézetében egy görgős felmosóra hasonlít, azonban mindent felszed magára egy cseppvíz nélkül. Könnyű vele benyúlni az ágy alá, vagy a macska alom mellett összeszedni a kihullott alom darabkákat, vagy bármit a lakásban, ami nem odavaló.

De beszéljünk most a tisztításáról! Semmi másra nincs szükségünk, mint egy tál vízre és egy száraz rongyra. Egyszerűen leöblítjük a vízben a hengert és végig húzzuk a rongyon, így szárítva meg. Így azonnal visszanyeri ragadós felületét és kész az új feladatra. Ha így használjuk, akkor örök darab is lehet háztartásunkban ez a (számomra) nélkülözhetetlen kellék. Őszintén mondom, hogy megkönnyítette életemet. És a macskámét is… Már nem szidom annyit a hulló szőre miatt J

És most akciósan, 50% kedvezménnyel lehet megrendelni! Kihagyhatatlan ajánlat.

Bővebb információk, megrendelés:

http://hobbyrendeles.hu/termek.2071.sticky_buddy_3-as_keszlet

 

 

 

 

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek