TOP 10: Kedvenc nyári kozmetikai termékem

Estimated read time 5 min read

Közeledik a nyár, szinte már benne is vagyunk, ezért gondoltam, megmutatom melyik az a 10 kedvenc kozmetikai termékem, amit előszeretettel használok a forró, meleg nyári napokon (is).

Ziaja kakaóvajas tusfürdő-bőrradír

Nyáron a nagy melegben többször zuhanyozom mint általában, és ilyenkor a teljes bőrradírozásra is nagyobb figyelmet fordítok. Hogy az izzadság ne tömítse el a pórusaimat és maradjanak csúnya pattanások utána (sajnos hajlamos vagyok erre, főleg a hátamon és az arcomon) többet használom a Ziaja kakaóvajas tusfürdő-bőrradírját. Amellett, hogy isteni az illata, nagyon lágyan, mégis hatékonyan tisztít és távolítja ez az elhalt hámsejteket. Ziaja_bőrradír_Tesztvilág

Lush strawberry feels forever testápoló tömb

Igaz, még csak pár hete kaptam tesztelésre a Lush Cosmetics epres masszírozó testápoló tömbjét, de egész egyszerűen imádom. Annyira finom és isteni eper illata van, hogy legszívesebben megenném! J Tiszta élvezet a használata, és utána nekem is olyan illatom lesz, mint egy eper turmixnak. Must try! Lush_Tesztvilág Estrea napozás és szoláriumozás utáni zselé

Ezt eddig csak egyszer használtam, szoláriumozás után, de annyira meggyőzött, hogy biztos vagyok benne, hogy nyáron is nagy segítségemre lesz egy kiadós strandolás/napozás után. A benne lévő aloe vera és panthenol nyugtatja és hűsíti a bőrt, igazi megkönnyebbülés a megpirult és érzékeny bőrnek. Zselés állagának köszönhetően hamar beszívódik, és nem hagy ragacsos érzést maga után.

Estrea_napozó_zselé_Tesztvilág

 

Manna harmatos hajnal krémdeó

Általában nem szoktam dezodort használni, de nyáron mégis elengedhetetlen még nekem, kevésbé izzadósnak is. A Manna harmatos hajnal krémdeója eltér a megszokott dezodoroktól, ugyanis tégelyben kapható, és nekünk kell adagolnunk, és beledörzsölni a bőrünkbe. Mivel teljesen natúr kozmetikumról beszélünk, az izzadást nem gátolja meg, viszont a kellemetlen illatokat teljesen elfedi friss, üde illatával. És még foltot se hagy a ruhán J

Manna_krémdeo_Tesztvilág

Coconutoil Cosmetics levendulás ajakápoló

A Coconutoil Cosmetics termékei egyedülálló módon ehető minőségűek, nem tartalmaznak semmilyen káros anyagot. A levendulás ajakápolójuk a hideg időben is remekül hidratálta a kicserepesedett ajkaimat, de természetes UV védelmének köszönhetően nyáron a káros sugaraktól is óvják az ajkak vékony bőrét. És jó tudni, ha véletlenül vagy direkt lenyalom, akkor sem lesz tőle semmi bajom.

Lip balm_CC_Tesztvilág

Faith in Nature lágy hidratáló krém

Arckrémből nyáron ajánlatos egy könnyű, lágy formulát választani. A Faith in Nature arckrémje pont ilyen: könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést maga után, tökéletes sminkalap. Hatóanyagainak köszönhetően még a ráncképződés ellen is bevethető. Kell ennél több?

FIN_Tesztvilág

bruno banani Absolute Woman

A bruno banani illatáról már írtam korábban ITT. Viszont itt is meg kellett, hogy említsem, mert számomra megtestesíti a tökéletes, könnyed nyári illatot. Akár dolgozni vagy szórakozni megyek, a nagy nyári melegben el sem tudnék viselni ennél jobb illatot magamon.

??????????

Kneipp lábápoló vaj

Nyáron kiemelt hangsúlyt fordítok a lábápolásra, mert nagyon hamar hámlani kezd róla a bőr, és iszonyatosan meg is tud keményedni, ami valljuk be, nem szép látvány. Ráadásul egy egész napos szandálban rohangálós nap után nagyon el is tudnak fáradni. A Kneipp lábápoló vaja 10% ureát tartalmaz, és nagyon gyorsan tudja puhítani, ápolni a megfáradt tappancsokat. Fürdés, sarokreszelés,  Kneipp lábápoló vaj és másnap reggelre csodaszép talpakkal ébredek.

Kneipp lábkrém_Tesztvilág

Alverde XXL dúsító szempillaspirál

Bevallom nyáron nekem a sminkelés annyiból áll, hogy arcmosás, lágy hidratálókrém felvitele és egy kis szempillaspirál és már megyek is a dolgomra. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az az egyetlen sminktermék viszont jó minőségű legyen. Az alverde XXL dúsító szempillaspirálja a fitokollagénnek és a bambuszkivonatnak köszönhetően természetesen dúsítja a pilláimat a forró melegben.

alverde_Tesztvilág

Sentiree hajregeneráló oldat

Az erős és egészséges haj nemcsak nyáron fontos, hanem egész évben. Pár hete tapasztaltam, hogy jobban hullik a hajam mint kellene, de szerencsére időben megismerkedtem a Sentiree hajregeneráló oldattal, amely pár hét alatt teljesen megállította a folyamatot. Az ígéretek szerint további használat során a már szunnyadó hajhagymákat is „felébreszti”, így várható új hajszálak megjelenése is. Ezért biztos, hogy nyáron is használni fogom, kíváncsi vagyok az eredményére!

Sentiree_Tesztvilág

Nektek melyik a kedvenc kozmetikai terméketek nyáron?

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek