Illatfelhő – James Bond 007 for woman

Estimated read time 4 min read

Egy új izgalmas pillanat a Bond rajongók életében világszerte – a 007 for women női illat bevezetése három már megjelent férfi illat kiegészítője, melyet az ikonikus női alak inspirál, aki újra és újra feltűnik James Bond csábító és vakmerő világában.

Megragadja a Bond NŐ esszenciáját, aki veszélyesen csábító. Elbűvölő elegye az intellektusnak és a titokzatosságnak; a Bond nő személyisége megbabonáz mindenkit, akivel csak találkozik. Időtlen alakja a mai rohanó világban is olyan érzéki, kisugárzása olyan erős, hogy nincs olyan férfi – még James Bond sem – aki képes lenne ellenállni neki.

https://www.youtube.com/watch?v=QfK6_ICsCSw

Az arc

James Bond 007 for woman Számos ikonikus színésznő, a világ szinte minden tájáról, formált már meg Bond nőket az elmúlt évtizedek során, megmutatva ezzel a Bond nő sokoldalúságát kifinomult magabiztossággal és inspirálta nők generációit a világ minden pontján.  Caterina Murino is egy a lenyűgöző színésznők sorából. Ő a 2006-os kritikusok által is elismert Casino Royale című filmben Solange szerepét játszotta, s bizonyította, hogy a legnagyobb természetességgel képes megformálni az erős, titokzatos, modern Bond nőt, ami tökéletessé teszi Caterinát, hogy az új 007 for Women illat arca legyen. James Bond 007 for woman ,James Bond 007 for woman,

 

 

Az illat

James Bond 007 for woman A 007  for  Women  megragadja azt a szenvedélyes, és csábító erőt, amit a Bond nő sugároz.  Egy keleties illat modern interpretációja, mely egyedülálló ötvözete a valódi nőiességnek és misztikusságnak. Könnyed elegancia, erős személyiség, és egy illat, mely valóra váltja az álmot; átlépni egy másik elegáns, luxus világba!  Sötét, mégis nőies összetevők teszik izgalmassá és forróvá a pillanatot. A fejillat egy igazi robbanás a fekete bors nyitánnyal, melyet a rózsa tej szelídít meg;  a veszély és az érzékiség ellentéte felkelti az érdeklődést.  A szívben az azonnal vonzó gyümölcsös karakter, a feketeribizli jut hangsúlyos szerephez ötvözve a nőies finomságot sugalló jázmin fehér virágos jegyével. A gazdag és érzéki alapjegyben, mely kulcsfontosságú a keleties illatok esetében, a fekete vanília, a fehér pézsma és az elegáns cédrus elegye forr össze.

 

Csomagolás

Csillogó, fényes fekete üveg, akár a selyem, melyet mégis határozott, éles vonalak és élek határolnak, tükrözve ezzel is a Bond nő ellentmondó személyiségét.  A gyémánt hatású minta a férfi 007 illat mintáját idézi nőies, kerekded formában. A felület kaleidoszkópra emlékeztet, olyan akárcsak egy klasszikus James Bond film nyitó jelenete, akárcsak az illat TV reklámja.  Az üveg kecses nyaka olyan, akárcsak egy csábító női dekoltázs, melyet a rózsaszín arany szegély tovább hangsúlyoz.

 James Bond 007 for woman ,James Bond 007 for woman,

Vélemény

James Bond 007 for woman Igazi nőies, kifinomult mégis van valami vagányság már a parfüm üvegcséjében: tökéletesen illik a kézbe, jó megfogni, igazi kerekded nőies formát idéz. Az illat keleties, kicsit vad, buja, egyáltalán nem hétköznapi rohangálós illat. Viszont tökéletes választás az év bármely szakában, ha este kimozdulunk valamerre, vagy napközben csinosak, mégis dögösek szeretnénk lenni. Mert ez az illat olyan: szexinek és ellenállhatatlannak fogod magad érezni tőle, viszont úgy is kell hozzá felöltözni. Ez egész egyszerűen nem a póló, farmer kombinációhoz passzoló illat, mégis imádom. Akár egy esti vacsora, napközben egy meeting, vagy ha csinosabbnak kell lennem a szokottnál, én már csak ehhez nyúlok.    James Bond 007 for woman ,James Bond 007 for woman,

Telitalálat!

Kapható 30, 50 és 75 ml-es kiszerelésben a Müller, Douglas és dm üzletekben.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek