Tudjuk, mire vágynak az anyák!

Estimated read time 5 min read

Május első vasárnapja idén egy hosszú hétvége harmadik napjára esik, ezért érdemes már előtte gondoskodni az anyák napi meglepetések beszerzéséről. Az Extreme Digital az anyukák hétköznapjait élvezetesebbé tevő ajándéktippekkel és ingyenes kiszállítással várja az ünnepet.

Éljen tudatosan!

Mindenki számára a legfontosabb dolog, hogy édesanyja egészséges legyen. A fitt életmód megvalósításában komoly segítséget nyújthat egy okostelefonnal kommunikáló fitneszpánt. A karkötőre hasonlító kütyü szinte egy személyi edzőt is helyettesíthet, hiszen számolja, hogy eleget mozgunk-e napközben, de képes figyelni alvásunk minőségét is.

Egy fitneszpánt ma már nem drága, az androidos készülékekkel és iPhone-nal is kompatibilis Xiaomi Mi Band 9 990 forintba kerül. Szenzorai automatikusan végzik a dolgokat, használatával pedig bármely anyuka elboldogul. És többé akkor sem mulaszt el hívásokat, ha mobilja a retikülje mélyén van: a fitneszpánt ugyanis ilyenkor rezgéssel jelez. Ráadásul a konyhai munka közben sem kell levenni, hiszen a Mi Band vízálló.

Dobja fel a konyhai sütés-főzést!

Többé főzés közben sem unatkozhat, a legújabb konyhai tévével ugyanis nem csak a digitális tévéadásokat lehet nézni, de fel is lehet venni a műsorokat pendrive-ra. Jamie Oliver főzőműsora alapján dobná össze a vacsorát? Az Orion hétcolos lapostévéjével ez sem gond, mert az internetről letöltött videofájlokat is le tudja játszani.

Sok családban nem indul a reggel egy jó kávé nélkül: a régi kotyogós kávéfőzőnél sokkal kevesebb macerával jár egy modern, kapszulás eszpresszógép használata. A Krups Inissia készülék kis helyen elfér, a hozzá elérhető különböző kapszulákkal pedig mindenki egyszerűen és gyorsan elkészítheti kedvenc kávéját.

Vegye le a válláról a terhet!

A KSH Népességtudományi Kutatóintézetének tanulmányából kiderül, hogy Magyarországon a takarítást 68 százalékos arányban végzik inkább a család nőtagjai. A lakás tisztán tartása heti szinten legalább egy munkanapnyi időt vesz igénybe, ám ennek jelentős részét egy robotporszívóval meg lehet spórolni: az elmúlt évek során a padlót beavatkozás nélkül feltakarító gépek ára is jelentősen csökkent, az Ecovacs D62 robotporszívó például kevesebb mint hetvenezer forintba kerül. Amikor nem vagyunk otthon, a takarítórobot mindennap elindul, és bejárja az egész lakást, oldalsó keféivel a sarkokból is kiszedi a port, a hazatérő családot pedig tiszta padló fogadja. Csupán a portartályát kell kiüríteni néhány naponta.

Nemsokára itt a strandszezon, napozás közben az anyukák is nyugodtan tudnak olvasni. Egy több száz oldalas regényt kényelmetlen magunkkal cipelni, és egy e-könyv olvasó már nem kerül sokba: a húszezer forintnál olcsóbb Wayteq xBook-60-as memóriájában pedig még kétszáz darab magyar regény és novella is megtalálható.

Az Extreme Digitalnál megrendelt termékeket most ingyen szállítják házhoz, de díjmentesen át lehet venni a terméket Webox vagy Pick Pack Pont átvételi helyeken is a vállalat üzletei mellett. Ez utóbbi szállítási mód az anyák napi meglepetések esetében azért lehet praktikus, mert a pénteken leszállított ajándékokhoz a közeli átvételi pontokon szombaton vagy vasárnap is gond nélkül hozzá lehet jutni.

Az anyukák maguk egyébként viszonylag kevesen vásárolnak még az interneten keresztül, az Extreme Digital összes vásárlójának csupán 34,56 százalékát teszik ki a nők – mondta el Várkonyi Balázs, az Extreme Digital tulajdonos-ügyvezető igazgatója. A női internetes vásárlók egyébként jellemzően takarékosabbak a férfiaknál: náluk háromezer forinttal kevesebbet, átlagosan 33 ezer forintot költenek, viszont hűségesebb vásárlónak számítanak. Xiaomi Mi Band,Xiaomi Mi Band,Xiaomi Mi Band,Xiaomi Mi Band,Xiaomi Mi Band

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek