Olvasónk segítségével teszteltük a Sentiree Hair Master Hajregeneráló oldatot

Estimated read time 5 min read

A Tesztvilágnál az a szlogenünk, hogy „Fogd meg és próbáld ki” és így is szoktunk tenni, minden egyes cikket a saját élményeink és tapasztalataink alapján készítünk el. Most kivételesen egy kedves olvasónk, Szinyei Gábor benyomásain és véleményén alapszik ez az írás.

Sentiree Hair Master HajregenerálóGábornak évek óta problémát okoz egyre ritkuló haja, így örömmel tett eleget felkérésünknek, és megosztotta velünk a Sentiree Hair Master Hajregeneráló Oldattal kapcsolatos tapasztalatait. A cég elmondása szerint a Sentiree egy új generációs hajgyógyászati készítmény, amely különleges hatóanyagai segítségével első lépésként helyreállítja a fejbőr egészséges állapotát és pH értékét. Ezáltal hatásosan megszünteti a fejbőr különböző korpásodásait, a seborrhoeat, megnyugtatja az irritált és gyulladt területeket. Ezen kívül pedig képes csökkenteni a kóros hajhullást is, ami nemcsak a férfiak életét megkeserítő kopaszodást állíthatja le, hanem a nőknél főleg hormonális eredetű hajhullásra is kiváló megoldás. Hatóanyagai a fejen található hámszövet mélyebb rétegeibe kerülve serkentik a bőr újraképződésének természetes folyamatát, ami sajnos az idő múlásával egyre csökken. Azonban ez a megújítási folyamat nem egyik napról a másikra történik, egy kezelés akár 4- 8 hónapot is igényel, viszont a már nem, vagy csak kismértékben funkcionáló hajhagymák újra képessé válnak szép és egészséges hajszálak termelésére. A cég kiemelten fontosnak tartja a megelőzést, mivel a már kialakult hajproblémát sokkal nehezebb kezelni és visszafordítani, egyszerűbb elébe menni az esetleges gondoknak.

 

 

Milyen hajproblémákon segít a Sentiree?

 korpás fejbőr

gyorsan zsírosodó haj

viszkető, irritált fejbőr

seborrhoeás fejbőr

gyakori vagy jelentős hajhullás

 

Gábor története

Gábor a 20-as évei elején kezdte el észrevenni, hogy ritkul a haja, azonban akkoriban még nem foglalkozott a dologgal. 23-24 évesen már látható volt a különbség a pár évvel ezelőtti állapothoz képest.

„Már nagyon bánom, hogy amikor elkezdődött a hajvesztés, nem foglalkoztam vele. Akkor talán még megállítható, visszafordítható lett volna a folyamat” – meséli Gábor. „Ezen kívül még nagyon zavaró, szúnyogcsípésre emlékeztető vörös foltok is megjelentek a fejbőrömön. Nagyon viszkettek, de mivel este jöttek elő főleg és reggelre már el is múltak, nem tulajdonítottam nagy jelentőséget nekik”.

Sentiree Hair Master Hajregeneráló
Gábor fejbőre a Sentiree első után pár nappal

Gábor seborrhoeaját, a viszkető vörös duzzanatokat a Sentiree teljesen elmulasztotta már pár használat után. Egy hónapja használja a hajregeneráló oldatot, amit egy fodrászlány ajánlott neki.

„Éppen viccelődtem a kopaszságommal, amikor a fodrászlány abbahagyta a nevetést, és elkezdett beszélni a Sentiree-ről, amit már előtte ő is kipróbált, mert egy időben kórosan hullott a haja. Eddig azért nem foglalkoztam a hajam elvesztésével, mert egyrészt beletörődtem, másrészt nem gondoltam, hogy a patikákban és drogériákban kapható pár ezer forintos készítményeknek lenne bármilyen pozitív hatása. A lány viszont olyan pozitívan nyilatkozott a Sentiree-ről, hogy úgy gondoltam, ezt mindenképpen ki kell próbálnom.” – folytatja történetét Gábor, aki eddig tökéletesen elégedett az eredménnyel.

„Még csak egy hónapja használom a készítményt, így elhamarkodott lenne bármilyen következtetést levonnom. Amit én eddig megtapasztaltam, hogy a viszketésemet teljesen megszüntette és látok némi javulást is a hajamon, kicsivel sűrűbb, mint a kezelés előtt, és a meglévő szálak is selymesebbek és erősebbek. Mindenképpen folytatni fogom a használatát, fél évig még biztosan.

 

Mivel mi is nagyon kíváncsiak leszünk a végeredményre, mindenképpen beszámolunk még Gábor javulásáról.

A cikk folytatása ITT olvasható…

Bővebb információ a termékről a www.sentiree.com honlapon érhető el.

A Tesztvilág ezzel kereskedik

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek