Kicsi a bors, de erős! Varta USB töltős kulcstartót teszteltünk

Estimated read time 3 min read

Elsőnek, amikor megkaptuk tesztelésre ezt a kicsi valamit megmondom őszintén nem vártam semmi extrát. Oké jól néz ki, és van is rajta egy kulcstartóra akasztható kis zsinór, tehát vihetjük magunkkal.

Ez a PHONE POWER 800 mini töltő egy túlélő segítőtárs, amikor lemerül a telefonunk. És ugye valljuk be mindig a legrosszabbkor merül le.

A pincúr kis kütyü azért 800-as, mert 800 mAh teljesítményű. Tényleg azt gondoltam, hogy ez nem nagy, mert vannak már ettől sokkal nagyobbak is, amik akár 2-3000 mAh méretűek.

Azért, mint jó tesztelőhöz híven feltöltöttem a számítógépem USB kimenetéről. A töltést a kis dobozon lévő kék LED jelzi. Nagyon tetszett ez a kis visszajelző fény.

Amikor feltöltöttem akkor rátettem a végére a kupakot, és föl is raktam a kulcstartómra. Általában este mindig feltöltöm a telefonom, hogy másnap ne kelljen bajlódni, hogy lemerül, és nem tudok telefonálni. Nekem ez nagyon fontos, mert rengeteget telefonálok  a tesztelések miatt. De most ez máshogyan volt. Nem töltöttem a telefont, és lefeküdtem aludni.

Varta USB töltőMásnap ahogyan a nagykönyvben meg van le is merült a telefonom, vagyis csak akart, mert bedugtam ezt a kicsi töltőt. PHONE POWER na most bizonyíthatja, hogy van helye a többi hasonló S.O.S töltő között.

Bakker nem tölt! Hiába dugtam be a telefonom Micro USB aljzatába nem történt semmi. Kihúztam, és ismét vissza. Na ekkor sem. Ekkor jutott eszembe, hogy van egy kis Power gomb az oldalán. Bekapcsoltam, és a kulcstartó oldalán már világított is az a sok szép kék LED, ami annyira tetszik nekem.



Összesen négy ilyen LED világít, amikor Fullon van a töltőnk. Ahogyan kezdi a telefonunk fölvenni az áramot, úgy alszik el sorban mind a négy LED.

A telefonomat a vártnál gyorsabban feltöltötte, és közben még telefonáltam is. Persze nem csak telefont lehet tölteni vele, hanem mp3, vagy bármi más Micro USB-ről tölthető készüléket.

Azt hiszem, hogy igaz erre a kis kulcstartóra a mondás „kicsi a bors , de erős!”

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek