Europethrob a Magyar szabadalom!

Estimated read time 4 min read

Mi az Europethrob?

Események,üzletek, látnivalók, akciók, érdekességek applikációja.

 

Nincs más hátra, mint letölteni, és kipróbálni.


Na ez nem ilyen gyorsan történő teszt. Már nagyjából egy hónapja próbálgatom, és be kell vallani fölmerült bennem a kérdés, hogy miért csak egy hónapja töltöttem le ezt az ingyenes applikációt.

Mert az Europethrob egy mobileszközre tervezett alkalmazás, amire napi szinten szükségünk lehet bármerre is járunk az EU-ban.

Europethrob

Az Europethrob számos érdekes, és hasznos lehetőséget ajánl fel a felhasználónak.

Most nagyon egyszerűen próbálom összefoglalni, hogy mik ezek.

Segít eligazodni itthon, és külföldön a környezetünkben lévő éttermek,szállodák, a látnivalók, vagy éppen egy akciós üzlet ajánlatai között.

És ezt olyan figyelemmel, ahogy éppen testre szabtuk a rendszert. Mi érdekel, és milyen értesítéseket szeretnénk kapni, mi az ami az utunk során érdekes lehet, vagy egyszerűen csak keresni akarunk egy olcsó villanyszerelőt.

Mindezt a saját nyelvünkön! Legyünk Ausztriában, vagy akár Szlovákiában is az Eurothrobnak teljesen mindegy.

Képgaléria

Az alkalmazás nemcsak „kidobja” a turistának a szállás lehetőségeket, hanem azonnal fotók jelennek meg a szolgáltatóról, a pontos címmel és telefonszámmal. Így már azonnal foglalhatunk telefonon, vagy email-n. Az applikáció figyeli merre járunk, és meg is mutatja milyen messzire vagyunk az adott céltól. Választhatunk akár gyalog, vagy autós útvonalat is.

Én  személy szerint kipróbáltam mindkettőt. Aki használ GPS-t, annak nem lesz bonyolult eligazodni a térképen. Viszont a gyalogos rendszer nagyon jó. Olyan útvonalon vitt engem a kiválasztott helyre, amiről nem is tudtam, hogy van. (pedig hét éve közlekedem ott nap, mint nap. Nagyon egyszerű, és felhasználóbarát a program, így nem kell bajlódni mire megtalálunk valamit. Pestiesen fogalmazva „Tök egyszerű”.

Az Europethrob segítségével ezután nem kell keresgélni az üzleteket, autószerelőt, vagy egy postahivatalt bármerre is járunk Európában. Tehát zsebünkben lesz minden információ!

Europethrob

Képzeljük csak el, hogy most egy Holland autópálya mellett állunk a parkolóba, és lövésünk sincs, hogy merre van a közelben egy strand, vagy egy bevásárló központ.

Na ugye! Az Europethrob alkalmazással nem lesz ilyen probléma, mert azonnal mutatja a lehetőségeket, amiből kedvünk szerint választhatunk.

Nem kell hozzá semmi más, csak egy okostelefon vagy egy táblagép, amire letöltjük az alkalmazást.

Mint tudjuk a valamire való alkalmazások pénzbe kerülnek, hogy azután teljes jogú felhasználóként tudjuk használni.

Az Europethrob ezzel ellentétben a felhasználóknak teljesen ingyenesen biztosítja az összes szolgáltatás elérését!

A Tesztvilág szerint az Europethrob No1!

 

Szerintem az a legjobb, ha letöltöd, és megnézed mi van körülötted, amiről eddig még nem is tudtál.

Letöltés googleplay áruházban

Letöltés appstore

Legyél Te is Throb tag, legyél Te is trendi!

Reklám

Europethrob

 

info@tesztvilag.hu

 


A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek