Kabrió Audi a fődíj az idei UNIX-AMTS-en!

Estimated read time 3 min read

Immáron hagyományosan, ismét egy autó lesz a fődíj Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós-motoros kiállításán és show-ján, az UNIX-AMTS-en, mely 2024-ban újra a megszokott időpontban, tavasszal várja az érdeklődőket a Hungexpón!

A szervezők választása egyszerre kedvez a sportosabb stílus kedvelőinek, de azoknak is, akik akár hétköznapi használatra vennének egy mutatós járművet. A gyárilag is tökéletes állapotú, 2012-es évjáratú Audi A5 Cabrio-t az UNIX-AMTS 2024 bármely látogatója megnyerheti, ha felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a rendezvényre.

Az AMTS szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Tavaly egy impozáns SEAT Leon FR családi kombi, 2022-ben egy limitált kiadású Mazda MX-5 NC roadster, az azt megelőző években pedig egy különleges Mini Cooper Coupé, egy Porsche Boxster S, valamint egy Ford Mustang épült át az AMTS égisze alatt. De volt már dolguk két Audi TT-vel, BMW Z4 Roadsterrel, Volkswagen Sciroccoval és EOS-szal is. Az Audi A5 immáron a 12. jármű, amit a nagyszabású show keretei között kisorsolnak a látogatók között!

 

A sportos, S-line felszereltségű kabriót 1.8 TFSI erőforrás hajtja, gyárilag 170 lóerővel. A négykarikás élményautó önmagában sem mindennapi nyeremény, de természetesen ez alkalommal sem gyári állapotában kerül majd az egyik szerencsés látogatóhoz. Az UNIX-AMTS hagyományos élő autóépítése most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ahol egyedülálló élő show keretei között, mindössze néhány nap leforgása alatt megy végbe a teljes átalakulás!

A programra idén is a Westend bevásárlóközpont szívében, a Millennium udvarban felállított standon kerül sor, február 2-7. között, a pontos módosítások listája pedig hamarosan megtalálható lesz az AMTS.hu hírei között.

A rendezvényre, mely 2024-ben legalább hat pavilonban és hatalmas külső területen kerül megszervezésre – a tuning autóktól kezdve az autóimportőrökön és veteránokon át az elektromobilitásig mindent felölelő tematikákban – a szervezők ez évben is rengeteg újdonsággal és itthon még soha nem bemutatott látványossággal készülnek. 

Az UNIX-AMTS 2024 időpontja március 22-24. A show szervezése már hónapok óta gőzerővel folyik, a látogatók pedig az akciós elővételi időszakban jelentős kedvezményekkel válthatják meg a jegyeiket a rendezvényre az év eleje során.

 

További információk:

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek