Lamax Muse 1-Teszt

Estimated read time 4 min read

Lamax Muse 1

Már megint egy eMakis cucc a Lamaxtól, de mi ezt nem bánjuk, mert itt a jó idő és öröm tesztelni.

 

 

A csomag tartalma

  • Fejhallgató
  • Micro USB töltőkábel
  • 3,5 mm jack audiókábel
  • Tároló táska
  • 3 LAMAX matrica
  • Kezelési útmutató

Akik már kicsit jobban ismerik a Lamax termékeket, azok biztosan nem lepődnek meg a szokásos fekete-kék színkombináción, amelyben a Lamax Muse1 megjelenik.
A Lamax Muse1 egy olyan bluetooth-os fejhallgató, amely egyszerre lehet egy gamer választása, vagy egyetemistáé, aki a villamoson szeretne zenét hallgatni.

Ez egy  Super Sound, basszus…..

De vajon mit is tud a termék?

Akár 22 órán keresztüli folyamatos használatra képes, így nem kell azon aggódni, ha hosszabb útra vállalkozunk, hogy mikor merülhet le. Valljuk be azért ha nem is a gyári adatokra hagyatkozunk, de a 17-18 órát símán bírja, persze nem mindegy mennyire bömböltetjük a fülest. Na én aztán toltam neki, mint hülyegyerek a csattogós lepkét! Úgy voltam vele, hamár teszt, akkor legyen kövér, ja, hogy ez a lúdra vonatkozik?
Mit árul el a csomagolás?
A dobozon feltüntett ikonok közül kettő kitér a hangzásra, így a csomagolás szuper basszust és tiszta hangot igér, amelyet persze be is tart. 4,1- es bluetooth erősséggel rendelkezik, valamint található rajta 3,5 mm-es jackdugó, valamint mikrofon is.
A fejhallgató jobb oldalán kis gombok találhatóak, amelyekkel vissza vagy előre tudunk tekerni, valamint meg tudjuk állítani az aktuálisan a fülenkebn szóló zenét. A bemenetek is ezen az oldalon találhatóak. Mindkét oldalon fel van tüntetve, hogy jobb és bal, így tudjuk, hogy melyik fülünkhöz melyik oldal tartozik. Puha, bőr borítású, kényelmes szivacsból készült, amelynek köszönhetően órák múltán is ugyanolyan konfortos a fejhallgató viselése, így gamerek számára szerintem tökéletes választás.
A bluetooth kapcsolódást kék fény jelzi, míg a töltést pirosra váltó kis jelzőfény. Ezek a fények nagyon picurkák és nem zavaróan világítják teli az esti a szobát, mert ugye a gamerek igazi éjszakai lovagok, akik minden este megmentik a világot. Ilyenkor meg ne legyen már más fény, mert zavaró lehet.
Természetesen állítható a méret a szalag rugóacél csúszkával, ami szépen be van burkolva. Ez biztosan nem fárad el, vagy nem törik el. A ” kárpitozásnak” köszönhetően puha a füles teteje is.
A csomaghoz tartozik még egy kis tasak, amiben megtalálhatjuk a tartozék kábelt is. Ez a kis tazsak, de inkább zsákocska, nagyon nagyon puha és praktikus. Ebben a legcélszerűbb bedobni a hátizsákba, mert valaminek azért védeni kell a fülkagyló szivacsát és azért vigyázni is kell rá, mert nem ingyen dobálja a Lamax a Muse1 fejhallgatót.
Pontosabban 25.990 Ft-ért!
Ha már a számokról kezdtem beszélni, akkor jöjjenek a száraz technikai dolgok.
Műszaki jellemzők a gyártó szerint

Akkumulátor

3.7 V / 520 mAh

Tápellátás

5 V / 1.0 A

Töltöttségi jelző

piros LED

Készenléti idő

350 óra

Üzemidő

22 óra

Töltési idő

3 óra

Tárolási hőmérséklet

0 – 40 °C

Hatótávolság

10 méter

Bluetooth verzió

4.1 + CSR chip

Hangszóró paraméterek

Hangszóró átmérő

40 mm

Impedancia

32 Ω

Frekvencia

20 Hz – 20 KHz

Ami tetszik, hogy a hosszú használati idő figyelembe vétele mellett sem nehéz a Muse1. Pedig tudjuk, hogy az akkumlátor súlya arányos a használati idővel. Ez nagyon jól el van találva!

Összességében nem egy olcsó füles a Muse1, de ezért a pénzért, lehetünk gamerek és utcai zenehallgatók és még a külső zajok sem szűrődnek be a szuper basszuson keresztül, szóval 25.990 Ft-ért árulják az eMaki webshopban a többi Lamax cuccal együtt. Ha van kedved nézd meg és válogass!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek