Allett Kensington-Tiszta udvar rendes ház

Estimated read time 4 min read

Tiszta udvar, rendes ház, avagy egy nő elbír e a fűnyírók rolls royce-val ?!!

A nagy fűnyíróteszt , mivel indulhatott volna ? A választék bő de nem könnyű, úgy voltam ezzel mint Gombóc Artúr a csokival , mert van elektromos, benzines, piros , zöld, kicsi, nagy, aztán van olyan Forrest Gumpos is , meg ez a csúcskategóriás hengerkéses csodagépezet.

Eddig ez így nem sokat mond senkinek, mert kb úgy vannak vele az emberek, hogy hát nem mindegy, hogy mivel van a fű nyírva?? le van nyírva oszt’ jó’van az úgy.

Kérem szépen nem úgy van az, ennek manapság már kultusza van, vannak erre külön cégek akik azzal foglalkoznak, hogy megcsinálják, majd fenntartják a kertünket, zongorázni lehet a különbséget csak zárójelben mondom.

Szóval visszakanyarodva a fűnyíróhoz ezt választottam

szakszerűen:

Allett Kensington hengerkéses fűnyíró

Szerencsémre hamar megtaláltam a forrást , ahol nagyon készségesen elmagyarázták, hogy hogy s miként kell használni.

Alett Kensington

Elmondanám hogy semmi ördöngösség nincs a használatában, profi megjelenése van úgy össze lehet csukni mint a babakocsikat ( komolyan)szoval simán befér egy kis autóba is, és használat közben, ahogy Richard Gere mondaná fekszik mint cica az ágyban.. és valóban csodás eredményt kapunk már az első használat után.

 

Tudjátok, hogy mivel csíkozzák a golfpályákat?

Válasz :Allett Kensington hengerkéses fűnyíró

Tudjátok, hogy mivel csíkozzák a focipályákat?

Válasz :Allett Kensington hengerkéses fűnyíró

Maximálisan elégedett vagyok vele, minőségi , könnyen használható szívesen ajánlom olyanoknak, akiknek fontos a prémium minőség, aki igényes a környezetére . Ez a fűnyíró valóban szebbé és színvonalasabbá varázsolja a kertjüket .

Persze nem csak ez az egyféle van , de nem álltam neki egyből egy focipályának, szóval nem a legnagyobbat hoztam el  🙂

A Kensington négyütemű benzinmotoros hengerkéses fűnyíróit lelkes otthoni kertészek 350 m3 nagyságú gyepfelületeihez ajánljuk. Háromféle munkaszélességen áll rendelkezésre, mind 6 késes, precíz vágóhengerrel, és állítható, a mohát és elhalt növényzetet eltávolító adapterrel rendelkezik. A sztenderd 6 késes vágóegység gyorsan átcserélhető egy opcionális 10-késes, vagy egy filcréteg eltávolító egységre.

 

Kensington 14K

A Kensington négyütemű benzinmotoros hengerkéses fűnyíróit lelkes otthoni kertészek 350 m3 nagyságú gyepfelületeihez ajánljuk. Háromféle munkaszélességen áll rendelkezésre, mind 6 késes, precíz vágóhengerrel, és állítható, a mohát és elhalt növényzetet eltávolító adapterrel rendelkezik. A sztenderd 6 késes vágóegység gyorsan átcserélhető egy opcionális 10-késes, vagy egy filcréteg eltávolító egységre.

Ajánlott gyepterület (m2):150
Motor:98 cc. Kawasaki
Munkaszélesség (cm):35,6
Indítás:berántás
Vágóegység:6 késes
Vágásmagasság (cm):0,6 – 3,2
Gyűjtőtartály (l):52
Vágásmagasság állítása:Fokozatmentes mikro-beállító gomb
Tömeg (kg):45

 

Végezetül az én szavaimmal: Impozáns megjelenés, könnyű használat, egyszerű karbantartás, könnyű tisztán tartani, a gép maga jó nehéz, de ez is azt mutatja, hogy van benne anyag, emelgetni ugyan nem kell, de én megpróbáltam .

Használata egyszerű , nincs rajta száz gomb és nem csak a vágási magasság választható hanem a sebesség is állítható teknős vagy nyuszi pozícióba.

Igényes, csodaszép kert az eredmény .

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek