Miss Sporty Insta Glow újdonságok

Estimated read time 3 min read

Még tavasszal érkezett hozzánk tesztelésre pár újdonság a Miss Sporty háza tájáról. Csodaszép színű körömlakkokat, többféle mozaik púdert és egy korrektort vizsgálunk meg közelebbről is.

Insta Glow mozak púder – 001 Luminous Light és 003 Luminous Dark

Sokáig nem is akartam hozzányúlni ehhez a két púderhez, mert egész egyszerűen annyira jól néztek ki…Aztán persze győzött a kíváncsiságom és ecsetet ragadtam. A színek külön-külön is szépek, egy kis ideig próbálkoztam is azzal, hogy egyenként próbáljam ki őket, de viszonylag hamar rájöttem, hogy ez esélytelen. Lehet, ha valaki ügyesebb vagy türelmesebb, mint én, annak összejöhet, de én inkább jobb híján összekevertem az ecset segítségével és mint rendes púder használtam. A sötétebb Luminous Dark talán egy picit jobban tetszik a színe miatt, bár ez inkább pirosítóként állta meg a helyét nálam. Jól eldolgozható, szép fedést biztosítanak. Szerencsére nem csillámos, egyenletes, matt színt adnak. Nekem tetszett mind a két verzió.

Insta Glow folyékony korrektor – 001 Radiant Light

Nagyon szeretem a tekerős, ecsetes korrektorokat, mert praktikusak és nagyon könnyű velük dolgozni. Tesztelésre a 001-es Radiant Light verziót kaptam, amely elég világos, így főként a szem alatti karikák eltüntetésére használtam. Szuper fedés, könnyű eldolgozni az ecsetnek köszönhetően. Az adagolása kicsit nehézkes volt, valamiért nem volt egyszerű a tekerő ellenére sem kinyerni a korrektort a tubusból és elég hamar el is fogyott, pedig nem használtam sokat belőle. Ennek ellenére tetszett, biztos újravásárolnám.

Clubbling Color körömlakkok – 027, 021, 047

A körömlakk nálam nagy mumus, ugyanis sajnos sikerül mindig olyan fajtákat találni, amelyek rekordsebességgel kopnak le a körmeimről. Volt már sajnos rossz tapasztalatom hiper-szupernek tűnő gél lakkal is, amely azon felül, hogy nem volt olcsó, ugyanolyan gyorsan hagyta el a körmömet, mint az olcsóbb társai. Így a Miss Sporty körömlakkok tesztelésébe az esélytelenek nyugalmával vágtam bele, és meg kel mondjam hatalmas meglepetés ért. A halványzöld 021-es árnyalatú lakkot próbáltam ki először, ami bár sajnos nagyon tetszett az üvegben, rá kellett jönnöm, hogy sajnos nagyon nem az én színem (körömlakkban legalábbis biztos nem). Viszont meglepő módon 3-4 napig is tökéletesen nézett ki, ami nálam hatalmas szó, mert általában a lakkok többsége már másnap elkezd lepattogni. A különösen tetszett, hogy gyorsan száradó termékekről van szó, és valóban elegendő volt 1 perc ahhoz, hogy egy réteg megszáradjon. A barnás árnyalatú 047-es pedig például elég egy rétegben felvinni és úgyis nagyon szépen fed. Gyorsan is száradnak, bírják is szusszal, nekem nem is kell másik körömlakk! 🙂

Az Insta Glow termékek megtalálhatóak a Miss Sporyt modullal rendekező drogériákban.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek