A 38. Bangkoki Nemzetközi Motor kiállításról jelentkezünk!

Már vége is lett mikor ezeket a sorokat gépelem, de így legalább be tudjuk mutatni a számokat miből mennyit adtak el.  Több mint 1.6 millió ember látta a kiállítást, 36 093 gépjárművet adtak el a két hét alatt a top vezető márka a motoroknál 1151 darabbal a Yamaha lett. Ezek a számok csodálatosak, de valljuk, be Magyarországon lassan eléri ezeket a számokat is egy éves viszonylatban.

De miért? Egy belépő a kiállításra átszámítva kb.: 850 Ft, ami szinte semmiség, de kint nagy pénznek számít. Amit viszont ezért a pénzért kapnak, az pazar, hiszen minden autó és motor márka napi minimum 2 gyönyörű show-t hoz el a látogatóknak az egész nap ami egy impozáns parádé.

De mi az oka, hogy ilyen sikeres ez a kiállítás, ennyi ember látogatja? A válasz egyszerű, aki autót akar venni az ezen a kiállításon meg tudja venni olcsóbban, amihez hozzájárul a látványosság, a sok ajándék és még több új információ. Ja, és a legfontosabb: a lányok. Ami idén visszafogottabb látványosság volt a király halála miatt, mert itt az           emberek tisztelik, és legfőképpen szeretik a hagyományokat és a királyt. Most pedig térjünk vissza az álomadatokhoz, a legjobban keresett márka merül fel a kérdés? Itt a statisztika ami alapján még mindig a Toyota, majd utána szorosan következik a Honda, Mazda, Isuzu és a Mercedes

Egy fontos a jövőre nézve idén ünnepli 100 éves évfordulóját a pick-up téren a kedvenc márka, hiszen Európából kivonult, de lehet hamarosan a nagy visszatérő lehet a Chevrolet, ugyan Svájcba elérhető a márka de ahogy a Genf-kiállításon fogalmazták a Svájc nem Európa része itt van még Chevi de mi nagyon szeretjük viszontlátni. Ilyenkor jó érzéssel tölt el minket hiszen egy szívünknek kedves autóval találkozhatunk minden évben.

 

A Ford is jelen volt, hiszen a frissített Ford Ranger, a hétüléses Everest és persze sport autói is itt voltak.

 

Valamint az új Navara Black Edition itt lepleződött le a Nissantól, találkoztunk egy kedves régi ismerőssel is, hiszen az alelnök Antoine Barthes jó barátunk.

 

Várjuk bizakodva a jövőt, hiszen jövőre is lesz Bangkoki Nemzetközi Motor Show immáron 39. alkalommal!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek