Lukas Graham- Nyáron is találkozunk

Estimated read time 2 min read
  1. március 19-én sor került arra a koncertre, amire már jó ideje várt minden Lukas Graham rajongó. A fiatal énekes zenekarával, illetve előzenekarával, Hein Cooper-rel érkezett meg Budapestre, hogy elkápráztathassa a Papp László Budapest Sport Arénában a koncertre érkezőket. Először Hein Cooper lépett színpadra, hogy meghozza a hangulatot az utána következő dán énekeshez, és zenekarához. Előadta saját számait, valamint elénekelte a hamarosan megjelenő dalát is, így valamilyen szinten premier előtti élményekkel lehettünk gazdagabbak.

Az ausztrál fiú fellépése után 10-15 perccel később lépett színpadra Lukas Graham. A fényeknek köszönhetően a megjelenése is sokkal drámaibb volt, mint amilyet elképzeltem volna. Graham, dalai között beszélgetést folytatott a közönséggel, ahol az is kiderült, habár először jár Magyarországon, nagyon tetszik neki is, és a zenekar tagjainak is, valamint azt is megosztotta velünk, hogy megkóstolta a gulyást is, amit amint meghallott a közönség hatalmas síkítozásban tört ki. Ezt persze az is fokozta, hogy az énekes megemlítette, hogy nyáron újra találkozunk, ugyanis egy hazai fesztivál egyik fellépője lesz.

A dalai között helyet kaptak a legismertebbek, mint például a 7 years, vagy a Mamma said, de édesapjáról írt dalát (You’re not there) is előadta, ami előtt poharat emelt a közönséggel a pár éve elhunyt férfiról. Egyébként az énekes dalaiban többször megjelenik az apja valamilyen formában; sokszor hiányát, tiszteletét, és mérhetetlenül nagy fájdalmát fejezi ki, amit az édesapja elvesztése okozott. A szomorúbb dalai mellett, azért a sokkal lazább hangvételű Drunk in the morning című számát is előadta, amihez nem rég érkezett meg videoklipje.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek