Teszt – Remington hajegyenesítő hajkefe

Estimated read time 3 min read

Még tavaly november tájékán érkezett hozzánk tesztelésre egy nagyon érdekes újdonság a Remington Magyarországtól. A termék mint a címben is megtalálható egy hajegyenesítő kefe, amivel az ígéret szerint drasztikusan lecsökkenthető a hajegyenesítési procedúra időtartama, ugyanolyan eredménnyel. Mivel se nem egyenes, se nem teljesen hullámos hajam mindig is kihívást jelentett a számomra, ezért nagy reményekkel és kíváncsisággal vágtam bele a tesztelésbe.

Külcsín, tudnivalók

A termék külsejét tekintve inkább egy nehezebb hajkefére emlékeztet, a „sörték” között azonban megbújik a kerámiabevonat és ezek felmelegedése segíti elő, hogy mindössze pár perc alatt könnyedén egyenes frizurát varázsoljunk magunknak. Három különböző hőmérséklet beállítási lehetőséggel rendelkezik, így a hajtípusnak megfelelően választható ki a megfelelő hőfok (1-es fokozat nagyon vékony száló hajra, 3-as fokozat erős, vastag szálú hajtípusra ajánlott).

Remington_hajkefe_Tesztvilág

Tapasztalat, vélemény

A készülék használata nagyon könnyű. Gyorsan felmelegszik, (mindössze pár perc) és már bevethető. Kialakításának köszönhetően nem kell sérüléstől tartani, velem sajnos sokszor megesett már egy-két hajformázás „okozta baleset”, de ennek a hajkefénél nem kell ilyesmitől tartani. Használata pofon egyszerű, csak meg kell fogni egy tincset (ahogy a képen mutatom), végighúzni rajta közepes tempóban a hajkefét és így végigmenni az egész frizurán. Mint említettem az én hajam eléggé akaratos, ezért én mindig kétszer szoktam minden hajformázást elvégezni, de ezzel a kis csodakefével még így is készen vagyok 5-6 perc alatt. Reggelente kimondottan jól jön, főleg ha épp szűkén vagyok az idővel, a hajam meg vállalhatatlanul néz éppen ki.

Remington_hajkefe_használat_Tesztvilág
Egyszerű használat

Remington_hajkefe_használat2_Tesztvilág

Remington_hajkefe_végeredmény_Tesztvilág
Végeredmény 5-6 perc „munka” után

Remington_hajkefe_végeredmény_02_Tesztvilág

Egy szó mint száz én csak ajánlani tudom a Remington újdonságát, ráadásul az ára is igen kedvező, a MyBeautyTools oldalán ráadásul most akciósan is csak 13.790 Ft.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek