Itt az új Nokia 3310

Estimated read time 6 min read

Nokia 3310 range

Nokia 3310 – egy modern klasszikus újjászületése. Vékony, könnyű és hihetetlenül tartós. A valaha volt egyik legkeresettebb mobiltelefon, a Nokia 3310 egy újszerű csavarral kerül ismét piacra. A készülék 22 órás beszélgetési idővel és akár egy hónapos készenléti idővel büszkélkedik. A Nokia 3310 mobiltelefont friss, színes, korszerű dizájnja teszi újra vonzóvá. A telefon négy jellegzetes színben – fényes élénkpiros és sárga, valamint matt sötétkék és szürke – lesz elérhető. A Nokia 3310 kiskereskedelmi ára világszerte várhatóan 49 euró lesz.

Nokia 3310 Warm Red frontTartozékok – a Nokia tartozékok kínálatát is bemutatták, amely hűen követi az ikonikus dizájn-filozófiát. A Nokia tartozékportfólió számos fejhallgatót, hordozható és Bluetooth hangszórót, autós töltőt, telefontokokat és kijelzővédőket tartalmaz.

Arto Nummela, az HMD Global vezérigazgatója elmondta:

,,A Nokia évtizedek óta a leginkább felismerhető, ikonikus telefon márkák közé tartozik világszerte. A rövid idő alatt, mióta az HMD piacra lépett, hihetetlen arányú pozitív fogadtatásban volt részünk. Ez is mutatja, hogy velünk együtt mindenki izgatott a következő, új fejezet miatt. A mai fogyasztók igényesebbek, ízlésük kifinomultabb, mint valaha és számunkra mindig ők az elsők. Célunk volt a világ legjobb gyártóival, operációs rendszereivel és technológiai partnereivel dolgozni, erőfeszítéseink pedig lehetővé tették, hogy büszkén bejelenthessük első globális okostelefon-kínálatunkat a Nokia szellemében, és így mindenkinek kimagasló felhasználói élményt biztosíthatunk.”

 

Nokia 3310 Warm RedFlorian Seiche, az HDM Global elnöke hozzátette:

,,A stratégiai együttműködések elengedhetetlenek a sikerhez, a termékek és a gyártás szempontjából egyaránt. Elkötelezettek vagyunk a megfelelő, piaci szintű partneri viszonyok kialakítása iránt, azért hogy elérhessük és kiszolgálhassuk felhasználóinkat.  A bátorítás, a támogatás és az érdeklődés a mobilszolgáltatók és a kiskereskedők részéről világszerte érzékelhető. Óriási izgalom és várakozás előzte meg az első globálisan elérhető okostelefon családunk bejelentését és örömmel kínálunk lehetőséget a felhasználóknak, hogy kíváncsiságukat az új készüléksorozat iránt a nokia.com/phones weboldalon kielégíthessék.”

Juho Sarvikas, az HMD Global vezető termékigazgatója szerint:

„A Nokia telefonok valódi érzelmeket generálnak; az emberek a kifinomult dizájn és a készülékek tudása mellett tartós minőségükről ismerik őket, amelyekre mindig számíthatnak. Új termékkínálatunk egyesíti a klasszikus Nokia tulajdonságokat a legkiválóbb Android teljesítménnyel és a szakértelem új szintjével. Egyszerűen nem tudtunk ellenállni a Nokia 3310 telefonnak. Szerettük volna megjutalmazni a hűséges Nokia rajongókat és célunk volt megmutatni, hogy a gazdag örökség, az innováció és a modern dizájn kéz a kézben járnak. Biztosak vagyunk abban, hogy az új készülékekkel ezt a tiszta Nokia élményt nyújtjuk.”

„Hiszünk benne, hogy mindenki megérdemli a prémium minőséget és a részletekig kidolgozott megoldásokat, ami általában csak a felsőkategóriás készülékekre jellemző. Az új Nokia okostelefonokkal a technológia demokratizálására törekszünk és arra, hogy ezt az élményt mindenki számára elérhetővé tegyük.”

Pekka Rantala, az HMD marketingigazgatója hangsúlyozta:

„Manapság a fogyasztók a márkákkal való közvetlen kapcsolatot és bizalmat keresik. A Nokia márka közel 150 éves hiteles örökségével, különleges élményt kínál, amit büszkén mutatunk be a rajongók új generációjának. Az új, Android operációs rendszert futtató Nokia okostelefon-portfóliónk az ikonikus Nokia 3310 visszatérésével bizonyítéka ambíciónknak és tiszteletünknek a valódi Nokia tulajdonságok iránt.”

Brad Rodrigues, a Nokia Technologies ideiglenes elnöke kiemelte:

„Figyelemre méltó, amit az HMD létrehozott. Izgatottan várjuk a Nokia márkára jellemző színvonalú okostelefon-család megjelenését. Hiszünk benne, hogy a masszív kialakítás és a minőség világszerte tetszeni fog a Nokia rajongóknak, és hogy a Nokia 3310 visszatérése is mosolyt csal majd az arcunkra!”

Enrico Salvatori, a Qualcomm EMEA régiós alelnöke és elnöke úgy fogalmazott

„Örömmel működtünk együtt az HMD-vel a Nokia 5 és Nokia 6 megalkotásán és várjuk a közös munkát a további készülékek esetében is. A Nokia márka gazdag örökséggel bír az előremutató mobil technológia terén, amit az új Nokia okostelefonokban is tetten érhetünk. Mindkét modell a Qualcomm® Snapdragon™ 430 mobil platformot használja, ami gazdag okostelefon funkciókat biztosít: integrált X6 LTE támogatást, élvonalbeli kamera technológiát kettős képfeldolgozó processzorral, újgenerációs Qualcomm® Adreno™ 505 GPU-t. Mindez azt jelenti, hogy a Snapdragon 430 támogatja a gyors fel- és letöltéseket, a lenyűgöző grafika és fotók megjelenítését az akkumulátor kímélése mellett.”

A Nokia okostelefonok és mobiltelefonok a Mobile World Congress kiállításon is megtekinthetők a Nokia standnál, az HMD részlegénél (Hall 3, stand 3A). Várhatóan 2017 második negyedévében derül ki, hogy a készülékek mikor lesznek elérhetők.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek