Vízhatlan tablet tok?

Estimated read time 2 min read

Egy egyszerű tesztről számolunk be, ami az egyszerűsége ellenére az egyik leghasznosabb így a strand és a nyári szezon kapujában.

Vízhatlan tablet tok

tablet tok

A nyár közeledtével mindenki aki teheti porol a vízpartra. Van aki csak strandol, de van aki a vízi sportok szerelmese és vitorlásba ül, vagy tesz egy nagy kajak túrát. Teljesen mindegy, viszont ilyenkor nem mindegy, hogy az elektronikai cuccaink túlélik, vagy nem ezeket a szabadidős kikapcsolódásokat.

A hobbyrendelés webáruház egyik terméke pont ezek kivédésére szolgál.

Kipróbáltuk hát, hogy tényleg vízhatlan e a tok.

tablet tok4

 

A tasakba nem csak telefont, tabletet lehet beletenni, habár elég nagy és úgy gondoljuk csak táblagép vízálló tok lehet ez, hanem igazolványt, slusszkulcsot, forgalmit is.

Minden belefér, hiszen a méretei 34,6cm x 23,1cm x 0,5cm

A kis csomag lezárását két simító zárral lehet biztonságossá tenni. Ezek szépen összenyomhatóak és hallatszik is a roppanó hang, amikor összekapcsolódott a zár.

A tok ha nincs nagyon túlterhelve, akkor a benne lévő levegő miatt lazán lebeg a vízen és nem kell búvárrá válni, hogy megkeressük.

A tokon van egy nyakba akasztható zsinór is, ami a praktikus, mert könnyen fixálhatjuk például a csónakhoz is. Így aztán tényleg meglesznek a cuccaink.

Tablet tok 2

Ami egy igazi érdekesség volt, hogy a tokon keresztül is lehet a tabletet irányítani. Ezt ne kérdezze senki, hogy miért, mert nem értjük, de lényeg a lényeg, hogy jól működik.

és az első kérdésre válaszként, hogy a tabletünk jelentjük túlélte a tesztet, mert teljesen száraz maradt!

Ha belegondolunk, hogy csak 890 Ft ez a tok, akkor érezzük a törődést, mert ez nem a lehúzós termékkategória. Lazán megér ennyit!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek