A Rimmel bemutatja az új Super Gel körömlakkokat!

Estimated read time 4 min read

Kezeket fel, aki szereti a zselés manikűrt! Imádod, de nincs időd elmenni egy szalonba? Semmi gond! A Rimmel bemutatja a Super Gel körömlakkot, a különleges, kétlépéses, zselés hatású lakkok fantasztikus színű és fényű sorát, mellyel akár 14 napig is tökéletes marad a festésed. Felvitele könnyű, száradása kb annyi, mint egy normál lakk esetében és nem kell hozzá UV lámpa. Az eredmény: hibátlan fényes felület, szinte 3D-s hatás, akár egy profi manikűrösnél….anélkül, hogy időpontot kellene foglalnod egy zsúfolt szalonban, üres pénztércával, ahol ráadásul még a körmöd is tönkremehet. Mondj igent a Super Gel erejére.

Rimmel

A Rimmel most igazi, tudományos kutatásokon alapuló innovációt kínál ujjacskáid számára. A Super Gel körömlakkokban a szabadalmaztatott Gel Colour System technológia teszi lehetővé, hogy kényelmes otthoni környezetben, természetes fénynél elkészítsd a szépséges, magasfényű körömfestést.

RIMMEL Super Gel Kate 011 Bare Yourself small

Első lépés: Vidd fel két rétegben a ragyogó Super Gel lakkot az ultra-pontos precíziós ecsettel egy-egy húzással, meglátod, milyen sima, csíkmentes felületet kapsz. A színes lakk már önmagában tartalmazza az alapozót, így a köröm nem igényel semmilyen speciális előkészítést ahhoz, hogy elérd a szalon minőséget.

RIMMEL Super Gel top coat

Második lépés: folytasd a festést a Super Gel fedőlakk bevetésével – a többit elvégzi a természetes fény. Nem kell órákat várnod, gyorsan megszárad, akár egy hagyományos körömlakk, nem fog buborékosodni vagy megtöredezni. A körmeid hihetetlenül fényesek és tükörsimák lesznek, a fedőlakk eltűnteti a köröm kis hibáit is. És ha új színre vágysz, vegyél hagyományos körömlakk lemosót, tökéletesen el tudod távolítani masztatolás nélkül. Ugye, milyen egyszerű?!

Válassz menő színeket a körmeidre! Nude vagy erős színek, a Super Gel palettáján minden szín a rendelkezésedre áll, hogy stílusos mani- és pedikűrt készíthess. Próbáld ki a 17 trendi színt, melyből 8-at maga Kate Moss tervezett, keresd szignóját az üvegeken. A színskálán sikkes nude, ütős pink, bájos korall, gazdag piros és ragyogó sötét színek mind rád várnak. Okvetlenül próbáld ki a skarlátvörös Darling Dahlia By Kate (#041) árnyalatot.

Legyél ellenállhatalanul elegáns a halvány lila Bare Hug (#013) lakkal. A legnagyobb kedvenced lesz az Urban Purple (#025).

A Super Gel lakkokat még jobban fogod kedvelni, ha meglátod stílusos, szellemes csomagolásuk. A két lépéses fázisokat jól fel lehet ismerni, a színes lakkok fekete kupakján egyértelmű a felirat:  ‘Step 1’, míg a fedőlakkok fekete üvegéhez lila kupak társul, ‘Step 2’ jelzéssel.

Készítsd el saját mesésen ragyogó manikűröd olyan könnyen, akár az egyszeregy. Legyél igazi londoni csaj a Rimmel Super Gel.  #gelpower lakkokkal!

Nagyon jól hangzik szerintem mi is ki fogjuk próbálni! 🙂

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek