Kipróbáltam a Rimmel újdonságait!

Estimated read time 4 min read

Rendszeres olvasóink már biztosan tudják, hogy finoman fogalmazva a sminkelést nem szoktam túlzásba vinni, és elsősorban a szemeimet szoktam kihangsúlyozni. Éppen ezért a sminkeléshez csakis jó és minőségi termékeket használok. A Rimmel London Magyarország jóvoltából lehetőségem adódott kipróbálni a újdonságnak számító Volume Colourist szempillaspirált és a Magnif’eyes 2 az 1-ben szemhéjstiftet.

Volume Colourist szempillaspirál

Erre a spirálra nagyon kíváncsi voltam, mert az ígéret szerint a benne található szempillaszínező komplexum folyamatos használat mellett sötétíti, beszínezi a pillákat. A keféje nem tartogat semmi meglepetést, nincsen benne semmilyen görbület, egyszerű hosszúkás kialakítású. Az ilyen fajta keféket nem szoktam szeretni, mert nehezen érem el vele a külső és a szemzugnál megbújó pillákat maszatolás nélkül. De egy pár nap használat után belejöttem, és nem volt vele utána különösebb bajom. Nem tapasztja össze a pillákat, szépen lehet dolgozni vele, és nap végén, vagy amikor meg szeretnénk szabadulni a sminktől, elég könnyen megadja magát. Mivel nem vízálló, ha strandra, medencés partiba megyünk, vagy csak megnézünk egy sírva-nevetős vagy romantikus filmet, inkább másik spirált válasszunk. Viszont ez a termék nem is ezt ígéri, hanem azt hogy 2 hét mindennapos használat során látványosan sötétebbek lesznek a pilláink, annyira hogy szempillaspirál használata sem lesz fontos a lenyűgöző hatás eléréséhez.

Rimmel_spirál_Tesztvilág

 A tökéletes hatás érdekében valóban 2 héten keresztül minden nap (na jól van, volt hogy hétvégén nem használtam…) ehhez a szempillaspirálhoz nyúltam a reggeli sminkelési rutinom során. Azt kell mondjam a pilláim valóban sötétebbek és enyhén dúsabbak lettek, pedig a tesztelés elején ezt nem gondoltam volna. Előtte is elégedett voltam a pilláim hosszával és minőségével, és szerintem szuper, hogy a Rimmel Volume Colourist valóban képes arra, hogy tartósan beszínezze a pillákat, ezáltal adva nekik egy kis pluszt. Mindezek ellenére azért én a szempillaspirál használatáról nem fogok lemondani, de ez a kis színezés és dúsítás nagyon jól jöhet azoknak, akiknek rövidebb vagy nem olyan dús a szempillákkal rendelkeznek, mint amilyet szeretnének.

Kapható hipermarketekben és drogériákban, 2400-2500 Ft-os áron.

Magnif’eyes 2 az 1-ben szemhéjstift

Az élet minden területén, így a sminkelésben is szeretem a praktikus dolgokat, így egy 2 in 1 szemceruza és szemhéjstift termék nekem kitűnő választás. A Kissed by a Rose Gold variánst próbáltam ki, de ezen kívül még 4 más szín is megtalálható a palettán. Nagyon könnyen lehet dolgozni vele, és a tartósságára sem tudok egy rossz szót sem szólni, minden gond nélkül kibírják az egész napot!

Magificent_eyes_Tesztvilág

Nem pereg, nem kenődik el és nem ül meg a kisebb ráncokban sem, és úgy tűnik mintha vízállóak is lennének (a terméken nem szerepel, hogy az lenne), mert sima vízzel szinte képtelenség lemosni. Nagyon szép, enyhén csillogós pigmentjeinek köszönhetően csodaszép és üde tekintetet varázsol a viselőjének.

Magificent_eyes2_Tesztvilág

Az ára ugyan kissé borsosnak tűnhet, viszont ha belekalkuláljuk, hogy 2500-2700 Ft-ért kapunk egy szemhéjstiftet és egy színben hozzá illő szemceruzát, akkor máris nem tűnik olyan vészesnek az árcédula.

És a végeredmény:

Rimmel_smink_Tesztvilág

Rimmel_smink02_Tesztvilág

Szempillaspirál: Rimmel Volume Colourist -black

Szemhéjfesték, szemceruza: Magnif’eyes 2 az 1-ben szemhéjstift – Kisseb by a rose gold

Alapozó: Lirene BB Cream – light

Kapható hipermarketekben és drogériákban, ára 2500-2700 Ft között mozog.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek