Huawei Talkband B2 Huawei Talkband B2 Huawei Talkband B2

A 2014-ben bemutatott Huawei TalkBand B1 utódját, a 2015-ben bemutatott TalkBand B2-t teszteltük, amely headsetként is használható okoskarkötő.

A TalkBand B2 elődjéhez képest elég sok változáson ment át, ilyen rövid idő alatt is. A designt teljes mértékben lecserélték, és a teljes műanyag hatást elhagyva egy egészen szép fémházas foglalatot kapott, valamint cserélhető szíjat, aminek köszönhetően többféle stílusba is öltöztethetjük. IP67 védettséget ígér a gyártó, de azért senki se tervezze egy TalkBand B2-vel a Balaton átúszást, de egy kis eső vagy kézmosás természetesen semmi kárt nem tesz a készülékben.

huawei_talkband_b2_hemos_probado_01

Továbbá OLED érintőképernyőt épített a HUAWEI, ennek köszönhetően gyönyörűen csillog kezünkön, de sajnos napfényben elég nehezen olvasható. Az akkumulátor beépített, mikro USB porttal tölthető, kicsit lassan töltődik, de cserében 12 órás készenléti, vagy 6 órás folyamatos beszélgetést ígér a gyártó. A készüléket a zajcsökkentés érdekében dupla mikrofonnal szerelték és 6 tengelyes szenzort építettek bele.

Huawei Talkband B2 Huawei Talkband B2 Huawei Talkband B2

huawei_talkband_b2_03_0
A készülék képes Andoid 4.0-val vagy annál újabb telefonokkal, valamint IOS készülékekkel is kommunikálni. A szoftverére reméljük érkezik azért frissítés, mert néhány funkció sajnos nem működik teljesen flottul.

Huawei Talkband B2 Huawei Talkband B2 Huawei Talkband B2
talkband2(1)
Az hogy a házból kiemelve headsetként is funkcionál, még mindig igazi unikumnak számít a piacon. A HUAWEI meglátásunk szerint jó úton halad az okosóra és okoskarkötő fejlesztésben, bár az ára kissé magas, de mindenképp egy hasznos, jól használható eszközt kapunk a pénzünkért.