Végre hozzánk is megérkeztek az új Labello ajakbalzsamok!

Estimated read time 3 min read

A Labello gondolt egy nagyot és a már megszokott ajakbalzsamot új kivitelben dobta a piacra. Az apró, bájos tégelyek hidratáló komponensekben, shea vajban és mandula olajban gazdag balzsamot rejtenek, és málnás, kókuszos, vaníliás, illetve original változatban érhetőek el. Ezekkel az édes kis balzsamokkal pillanatok alatt varázsolhatod bársonyosan lággyá ajkaid! Ott a helye a te táskádban is!

Labello_Raspberry_Rosé_Ajakbalzsam_Tesztvilág

 

„A Labello Raspberry Rosé Ajakbalzsam egy igazi telitalálat, kimondottan akkor, ha egy fontos randevúra készülsz. Romantikus rózsás árnyalata, és finom málnás illata garantáltan elvarázsolja majd kedvesed is!”

 

 

 

 

Labello_Coconut_Ajakbalzsam_Tesztvilág

 

„Egzotikus kényeztetés egy ici-pici tégelyben. A Labello Coconut Ajakbalzsam kókuszos illata garantáltan jókedvre derít, miközben a Hydra IQ-t, mandula olajat és shea vajat tartalmazó formulája ellenállhatatlanul lággyá teszi ajkaid.”

 

 

 

 

Labello_Vanilla_Macadamia_Ajakbalzsam_Tesztvilág

 

„Imádnivaló, akár egy fincsi macaron…Ha te is szereted az édességeket, a Labello Vanilla & Macadamia Ajakbalzsamot mindenképpen ki kell próbálnod! Bódító vanília, kényeztető textúra, kellemes fény az ajkakon.”

 

 

 

 

Labello_Original_Ajakbalzsam_Tesztvilág

 

„Ha ajkaid regenerációra vágynak, kezdd az alapokkal! A Labello Original Ajakbalzsam nemcsak hidratálja, de meg is nyugtatja ajkaidat, enyhíti az érzékeny bőrfelület kiszáradását, és segíthet visszaállítani az ideális vízháztartását.”

Miért szeretjük őket?

 A csomagolásuk hihetetlenül praktikus, tényleg még a legkisebb kézitáskában is könnyedén elférnek. Az állaguk lágy és krémes, egyáltalán nem ragadós, mint a legtöbb ajakápoló.  Az én ajkaim főleg a hideg téli időben nagyon könnyen kiszáradnak, cserepessé válnak, még ajakbalzsam használata ellenére is. A Labello újdonságából már ici-pici mennyiség is elegendő volt, és érezhetően lágyabbá, puhává varázsolta a dehidratált ajkaimat, és még órákkal később is érezhető volt a hatása. A vanília-makadámdiós és a málnás balzsamnak az illata is valami isteni, az original pedig azok számára lehet tökéletes választás, akik nem szeretik az illatosított ajakbalzsamokat. A 16, 7 grammos kiszerelés ellenére sokáig elég lesz, mivel egyszerre tényleg nagyon keveset kell használni belőle.

Engem meggyőzött, bátran ajánlom mindenkinek, főleg akiknek hozzám hasonlóan könnyen kirepedezik az ajka.

Az ajakbalzsamok a dm üzleteiben már kaphatóak, ajánlott fogyasztói ára 919 Ft.

A Tesztvilág ezzel kereskedik

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek