OM-D E-M5 Mark II

Estimated read time 3 min read
OM-D E-M5 Mark II
Kedves Olympus rajongó!
Itt a lehetősége, hogy beszerezze a jelenleg kapható egyik legfejlettebb fényképezőgépet: az új
OM-D E-M5 Mark II már elérhető az Ön országában is. Bármilyen feladatról legyen szó bármelyik évszakban, a kompakt E-M5 Mark II garantáltan kiváló teljesítményt nyújt. A világ egyik legnagyobb teljesítményű öttengelyes képstabilizációs rendszere, valamint a számos további nélkülözhetetlen funkció által nyújtott szabadság révén minőségi kreatív felvételeket és videókat rögzíthet. Szerezze be még ma!

OM-D E-M5 Mark II
Kiváló képminőség életlenség nélkül.Ha kipróbálja az új E-M5 Mark II modellt, azonnal látni fogja, hogy az OLYMPUS szakemberei a világ egyik legnagyobb teljesítményű öttengelyes képstabilizációs rendszerével minden eddiginél élesebb képek készítését tették lehetővé. Amellett, hogy kiemelkedően tiszta képek készítését teszi lehetővé akár gyenge fényviszonyok között és állvány nélkül is, a szabad stílusú kézikamerás filmfelvételek során is biztosítja a kép élességét.

*A CIPA szabvány szerint: +5 expozícióérték-lépés. 2014. decemberi adat.

OM-D E-M5 Mark II
Tökéletes eredmény bármilyen időjárási körülmények között.Örökítse meg a hófödte hegyek hangulatát vagy gyönyörűen virágzó tavaszi mezőket az
E-M5 Mark II fényképezőgéppel. Csepp-, por- és fagyálló burkolata tökéletes szabadságot kínál a lenyűgöző fényképek és filmek készítéséhez bármilyen körülmények között. A készülék kis mérete és súlya azonnal érezhető, ha a kezébe veszi. Ezt az OM-D-t bárhová magával viheti.

OM-D E-M5 Mark II
Zökkenőmentes és éles videofelvételek.Most már semmi sem tarthatja vissza attól, hogy megvásárolja az E-M5 Mark II modellt. Nem szükséges többé ormótlan külső stabilizátor a kézi felvételek készítéséhez, mivel az E-M5 Mark II a világ egyik legnagyobb teljesítményű öttengelyes képstabilizátorával van felszerelve. Az akár 77 Mbps felvételi bitsűrűség és a több választható képkockasebesség révén kreativitása most szabadabban szárnyalhat minden egyes felvétel készítésekor.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek