Ódon hangulatban!

Estimated read time 4 min read

Terveink között szerepel egy sorozat indítása mely az                   ” ITTHON OTTHON VAGY ” címet viselné. Célunk hazánk legszebb tájainak és a környező szálláshelyeknek a bemutatása!

Igyekszünk a legcsaládiasabb legjobb ár érték arányú helyeket kiválasztani, ahol a tulajdonosok,üzemeltetők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a betérők VENDÉGNEK érezzék magukat, függetlenül attól mennyi időt töltenek el, mennyit költenek. A tesztek és ajánlatok között ne keressen senki sokcsillagos wellness szállókat, hírverésre leginkább a családi panzióknak és vendéglátóhelyeknek van szükségük!

 

 

Ezúttal Bükkszentkereszten hazánk legmagasabban fekvő településén jártunk és fogadtuk el az Ódon Panzió és a hozzá tartozó Privát fogadó és étterem tulajdonosának megtisztelő meghívását! Előzetesen egy tipp az idelátogatóknak! Mindenképpen Lillafüred vagy Eger felől érkezzenek. A Bükkszentlászlón átvezető utat csak bevállalós sofőröknek ajánljuk!

Maga a panzió a falun átvezető főút mellett kitűnően megközelíthető helyen található. Az útirányt a táblák kitűnően jelzik, magát a célt pedig akkora, hogy el sem téveszthetjük. Nevével ellentétben a nevezett panzió nem régen épült, a névválasztás a hangulatát tükrözi. Maga az épület három lakószintes és 17 szobás melyek egyet kivéve az emeleten helyezkednek el.

 

Belépve különös hangulat fogja el a látogatót. Mindenhol kellemes illatú fenyőburkolat található mely szinte árasztja magából a nyugalmat. Az emeleti szobák egy kellemes társalgót fognak közre. Itt találhatóak a hűtők, mikró és néhány egyszerűbb közös használati eszköz. Sokaknak lényeges így feltétlenül meg kell említeni a kitűnő nyílt Wi-fi hálózatot.

A szobák nem nagyok,viszont funkcionálisak! Minden megtalálható ami egy aktív nap után a nyugodt pihenést szolgálja. Az étterem pár méterre a közös telken lévő Privát fogadóban található. Igazi klasszikus kisvendéglői feeling, régi (ódon) használati tárgyakkal és emlékekkel! Szezonban azonban az étterem előtti terület grillkertté változik, mely akár nagyobb rendezvényekre is elegendő helyet biztosít.

Mivel későre járt és nem akartunk nagy vacsorát fogyasztani ezért az egyik napi menüt választottuk. Egyes vélemények szerint egy napi menü minősége mindent elmesél a helyről és a konyháról. Ebben sem kellett csalódnunk, kitűnő gazdag húslevest kaptunk és udvarmester módra készült bordát. Sok helyen jártunk már, ahol ezt a minőséget és mennyiséget a’la carte nem tudják produkálni. Méltathattuk volna tovább is milyen kitűnően éreztük magunkat de egyrészt a vörösbor elálmosított minket, másrészt a képek úgyis elmesélnek mindent!

Ódon Panzió címe és árai:

3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 13.

Mobil:  (30) 478-70-71  ,  (30) 601-34-92

Felnőtt: 3150Ft + IFA (350Ft)/fő/éj. (IFA-t 18 éves korig nem kell fizetni)

3 éves korig ingyenes (családonként csak egy gyermek-kedvezmény).
3-12 év között:  2000 Ft.
12-18 év között: 3000 Ft.

Félpanzió: 2500 Ft

Köszönjük, hogy itt járhattunk!

Kedvet kaptál a panzióhoz?  Kattints erre a szövegre és átirányítunk a panzió weboldalára!

A Tesztvilág ezzel játszik! Kattints a reklámra és kereskedj Te is!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek